fluber Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 5 minut temu, Kubbas napisał: no z tym sie zgodze w pelni od poczatku mowilem ze to usuwanie konta jest bardzo zabawne, na zasadzie mamo zabierz mi konsole bo za duzo na niej gram Piękne podsumowanie odejścia polishlamy ( usuńcie bo ciągle tu wchodzę i nie mogę przestać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyrion Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 (edytowane) Trochę dziwnie się czyta z boku takie dramy, serio..jak ktoś potrafi się oburzyć i obrazić o nazywanie tlukiem czy poczuć urażony tekstem o pleceniu bzdur przez obcą osobą w necie, to chyba ogólnie internet a nie tylko forum, nie jest miejscem dla takiego kogoś przecież chyba każdy z nas ( nawet @eF.) ma/miał w realu kumpli, gdzie teksty typu " pierdolisz"/" weź nie pierdol"/ "pij nie pierdol " są na porządku dziennym i przecież nikt się na siebie nie obraża to w końcu forum o grze dla facetów a nie kółko oazowe czy szkółka niedzielna.. Edytowane 18 Września 2020 przez Tyrion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 22 minuty temu, Tyrion napisał: Trochę dziwnie się czyta z boku takie dramy, serio..jak ktoś potrafi się oburzyć i obrazić o nazywanie tlukiem czy poczuć urażony tekstem o pleceniu bzdur przez obcą osobą w necie, to chyba ogólnie internet a nie tylko forum, nie jest miejscem dla takiego kogoś przecież chyba każdy z nas ( nawet @eF.) ma/miał w realu kumpli, gdzie teksty typu " pierdolisz"/" weź nie pierdol"/ "pij nie pierdol " są na porządku dziennym i przecież nikt się na siebie nie obraża to w końcu forum o grze dla facetów a nie kółko oazowe czy szkółka niedzielna.. Czyli sytuacja, gdy kumple (co jest swoistą dziecinadą) - w ramach ustalonej konwencji - drą z ciebie łacha bądź odnoszą się do ciebie w chamski sposób legitymizuje chamstwo wobec anonimowych osób w sieci?! Fenomenalna refleksja ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyrion Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 No akurat Ty wielokrotnie pisałeś do innych tutaj, że plotą bzdury, a i określenie " pierdolisz" się pojawiało, więc chyba też nie należysz do grona tych nadmiernie wrażliwych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 12 minut temu, kcp78 napisał: Czyli sytuacja, gdy kumple (co jest swoistą dziecinadą) - w ramach ustalonej konwencji - drą z ciebie łacha bądź odnoszą się do ciebie w chamski sposób legitymizuje chamstwo wobec anonimowych osób w sieci?! Fenomenalna refleksja ... Fenomenalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 12 minut temu, Tyrion napisał: No akurat Ty wielokrotnie pisałeś do innych tutaj, że plotą bzdury, a i określenie " pierdolisz" się pojawiało, więc chyba też nie należysz do grona tych nadmiernie wrażliwych Jest istotna różnica między 'pleceniem bzdur' a 'tłukiem' (nie wyłącznie wynikająca z kontekstu). Najwyraźniej ty jej nie dostrzegasz. Trudno... 9 minut temu, airmax napisał: Fenomenalne Szczególnie, że wyrwane z kontekstu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 (edytowane) nie ma mnie parę dni, jeden drugiego zwyzywał od tłuków (jakieś 2.5 / 10 w skali mocy obelgi), na co drugi walnął bexę i zagroził że he's gonna talk to his lawya & is going to retire (Shaq at 2000 SDC), a teraz od 4 podstron ludzie rozkminiajo czy zloty były fajne i co kto komu napisał na BeGM i że w ogóle to kiedyś to było a teraz już nie jest, ale dwóch innych userów idzie razem oglądać koty więc może nie jest jednak tak źle. To ja spadam na kolejne parę dni, wrócę jak kurz opadnie Edytowane 18 Września 2020 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 19 minut temu, rw30 napisał: To ja spadam na kolejne parę dni, wrócę jak kurz opadnie ... jak na Westbrooka przystało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 17 minut temu, Koelner napisał: ... jak na Westbrooka przystało. (tu bym dał reakcję 'confused' żeby wyrazić że ni ch*** nie wiem o co przedmówcy chodzi, ale że nie mogę dać to piszę tego bzdetnego posta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 42 minuty temu, rw30 napisał: (tu bym dał reakcję 'confused' żeby wyrazić że ni ch*** nie wiem o co przedmówcy chodzi, ale że nie mogę dać to piszę tego bzdetnego posta) (tu bym dał reakcję 'sad' żeby wyrazić, że smutno mi z powodu confusion rw30, ale że nie mogę dać to piszę tego bzdetnego posta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 2 godziny temu, BMF napisał: (tu bym dał reakcję 'sad' żeby wyrazić, że smutno mi z powodu confusion rw30, ale że nie mogę dać to piszę tego bzdetnego posta)NoNo nie do konca, bo jakby byla confused to by nie bylo posta rw30 tylko reakcja. Rw by dal reakcje 'confused' na post ignazza i Ty na ten sam post reakcje 'sad'? No raczej to dopiero bezsens, zeby interpretowac reakcje na reakcje. W ogole by trzeba sie wtedy zaglebiac w kolejnosc danych enotikonek i zakladac, ze kazdy ma te samo podejscie, ze Jego reakcja dotyczy reakcji poprzedniej osoby, a nie np tresci posta.. Ja od siebie dodam, ze pasuje mi kazda opcja, brak emotek, tylko serduszko, te poprzednie, jakies nowe itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 (edytowane) Boże, jaką trzeba być emocjonalną pussy , żeby wdawać się w wielkie spory o jakimś murzynie biegającym za pomarańczową piłką. W polityce to rozumiem - kwestia wartości, wychowania itd. ale telewizyjny show jakim jest mecz NBA? Kłótnie o trzecią piątkę NBA. Teksty o pruciu się, mojej dzielni. Hyży jakiś? Edytowane 18 Września 2020 przez DeltaCenter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 2 minuty temu, DeltaCenter napisał: Boże, jaką trzeba być emocjonalną pussy , żeby wdawać się w wielkie spory o jakimś murzynie biegającym za pomarańczową piłką. W polityce to rozumiem - kwestia wartości, wychowania itd. ale telewizyjny show jakim jest mecz NBA? Kłótnie o trzecią piątkę NBA. Teksty o pruciu się, mojej dzielni. Hyży jakiś? I po przeczytaniu tych wszystkich dyskusji musiałeś użyć kolejnego inwektywu ? To co napisałeś można obrócić? "Wdawać się w wielkie spory w polityce, gdzie ludzie osiągają sukces manipulacjami, kłamstwami masy ludzi bez żadnych konsekwencji. W koszykówce to rozumiem - mimo że gracze mają swoje poglądy, to jednak to co osiągnęli to efekt zwycięstwa loterii genetycznej jak i później wielu ciężkich i długich treningów.' Punkt widzenia zależy od pktu siedzenia, imo nie ma zbyt dużej róznicy. there is no right or wrong there is only popular opinion. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Godzinę temu, mac napisał: I po przeczytaniu tych wszystkich dyskusji musiałeś użyć kolejnego inwektywu ? To co napisałeś można obrócić? "Wdawać się w wielkie spory w polityce, gdzie ludzie osiągają sukces manipulacjami, kłamstwami masy ludzi bez żadnych konsekwencji. W koszykówce to rozumiem - mimo że gracze mają swoje poglądy, to jednak to co osiągnęli to efekt zwycięstwa loterii genetycznej jak i później wielu ciężkich i długich treningów.' Punkt widzenia zależy od pktu siedzenia, imo nie ma zbyt dużej róznicy. there is no right or wrong there is only popular opinion. Tłuk i pussy to skala 3/10. Dyskusja o tym trzeci czy czwarty dzień z rzędu to nie porozumienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepItDirty Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 2 minuty temu, DeltaCenter napisał: Tłuk i pussy to skala 3/10. Dyskusja o tym trzeci czy czwarty dzień z rzędu to nie porozumienie. Tym bardziej, że szczyt pewno forum ma na czas playoff, a każdy nowy widząc random shit i wchodząc tu ma pewno już z góry wyrobiona opinie. Byście już każdy od teraz zmienił temat i byłoby po problemie, ale każdy skomentuje i będzie jeszcze do czasu finałów tu wypominanie kto, komu i po co. Na kij? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Miotła admina i po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttr Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 (edytowane) Jak tu wszedł jakiś 13 letni bobslej świeżo zakochany w koszykówce i zobaczył to szambo to szybko prysnął z powrotem na fortnajta i już nie wróci. Gorzej niż na jakimś forum nastolatek w temacie czy różoffy podkład spodoba się Maćkowi z 8B. Dorosłe 30 letnie kloce nie potrafią znieść soft obelgi "tłuk" (wiadomo nie ma co pochwalać wyzwisk i wycieczek personalnych ale cmon, jakieś ostrzeżenie czy opcja ignore i po temacie) i dyskutują o reakcjach. Komedia. Edytowane 18 Września 2020 przez ttr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Jedyny zasługujący tutaj na długiego bana to january (za nazwanie kogoś wszą). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 W dniu 17.09.2020 o 21:33, LeweBiodroSmoka napisał: nie słuchaj co Ci @ely3 gada, to nie je prawda, Co Ty masz za dziwne wizje świata. Ty chyba żyjesz w jakiejś dziwnej bańce. W życiu nie rozmawiałem z Borysem o czymś innym niż moderowanie, ale Ty mu radzisz by mnie nie słuchał ?Ciekawe skąd niby wiesz o czym ja rozmawiam i jaką ja mam opinię nt Waszych zlotów ( odpowiem ci ,że mam neutralną , jak w każdym temacie, który mnie kompletnie nie interesuje)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 W dniu 18.09.2020 o 17:23, ttr napisał: Jak tu wszedł jakiś 13 letni bobslej Bobslej? Skąd Ty to wziąłeś? To w ogole obelga czy to taka odmiana „misiaczka”? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi