Skocz do zawartości

TENIS

mac

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 6.07.2025 o 13:10, P_M napisał(a):

Oglądam teraz trochę Majchrzaka z Khachanovem i niestety tutaj nie ma talentu na wielkie zawojowanie czegokolwiek, ale niech się chłopakowi wiedzie w top 100, może top 50 przy dobrych wiatrach, w końcu nawet Linette i Fręch do top 20/30 weszły, więc czemu nie Majchrzak w top 50, po tym sukcesie na Wimblu ma szansę na lepsze rozstawienia przez najbliższy rok, także szansa jest. Szkoda tylko, że nie ma w jego tenisie czegoś przyciągającego uwagę.

W dniu 28.08.2025 o 23:12, P_M napisał(a):

O kurde, ale że Majchrzak przejdzie Khachanova w super tie breaku po tym jak w pierwszych dwóch setach dostał srogie wciry to się nie spodziewałem. Może tak jak pisałem wcześniej Majchrzak wejdzie do top 50 i będzie takim odpowiednikiem Fręch w ATP i swoim rzemieślniczym tenisem zrobi niezłą karierę. Niech się chłopakowi wiedzie!

No i się powiodło Kamilowi. Jest na 47 miejscu w rankingu zdobywając tytuł ATP 250. Gratulacje, choć nie oglądałem meczu (w tym czasie akurat robiłem sobie 25km na rowerku) to zerknę na highlightsy, bo to spory sukces w polskim tenisie męskim :) 

Edytowane przez P_M

1 minutę temu, P_M napisał(a):

No i się powiodło Kamilowi. Jest na 47 miejscu w rankingu zdobywając tytuł ATP 250. Gratulacje, choć nie oglądałem meczu (w tym czasie akurat robiłem sobie 25km na rowerku) to zerknę na highlightsy, bo to spory sukces w polskim tenisie męskim :) 

W 1 meczu z Virtanenem bronił meczbola a skończył z 3 wygranymi z zawodnikami z top 10, niezły plot twist 

• 2 tygodnie później...

Fritz i Draper juz w 1 rundzie, wedle bukow oboje top6 faworyci ..

Nasz Hubi tez srednio wylosowal bo przystojniaka z Norwegii, ale na szczescie Casper Rude na trawie jest duzo gorszy. Tak czy siak lepiej by bylo jakiegos bolka niz typa co juz byl pare razy w finale szlema.

Teraz, fluber napisał(a):

Przy 6:2 5:2 40:30 Maja skręciła staw skokowy. Przy 6:2 5:3 był fizjo, ale do końca meczu praktycznie nie była w stanie biegać. Dziwię się, że nie skreczowała po 2 secie

:( smuteczek 

38 minut temu, fluber napisał(a):

Przy 6:2 5:2 40:30 Maja skręciła staw skokowy. Przy 6:2 5:3 był fizjo, ale do końca meczu praktycznie nie była w stanie biegać. Dziwię się, że nie skreczowała po 2 secie

No paradoksalnie mnie ucieszyl ten news, bo przedtem sledzilem tylko wynik i widzialem 5:2 w 2 secie a potem przegrany caly mecz. 

Do kontuzji sadzac po wyniku wygladala mocno, co cieszy.

Teraz Hubi tez wyglada bdb, chociaz Casper sprawia wrazenie wyjebki.

I o czym te zdjęcia świadczą? Że jest gorąco?

I ma prawo sobie wybrać z kim współpracuje. Wybrała sobie Darię i została najbardziej utytułowanym obywatelem w historii Polski jeżeli chodzi o tenis. I jestem daleki od wpierdalania się w czyjeś sprawy, bo tak naprawdę nie wiem, jakie ktoś ma problemy osobiste/zdrowotne/rodzinne. 

Edytowane przez Pablo81

3 minuty temu, Pablo81 napisał(a):

I o czym te zdjęcia świadczą?

Że jej zdrowie psychiczne jest odwrotnie proporcjonalne do czasu pracy z jej psycholog (która łamie wszelkie zawodowe zasady etyczne np jeżdżąc ze swoją klientka na wakacje)

Godzinę temu, Kubbas napisał(a):

ona potrzebuje psychologa

oh wait

May be an image of ‎tennis player and ‎text that says "‎0 OSHEE OSL HYDRATIO HYDRATION Infosys 20 א 4 עכ po polsat sport iNas N DOM‎"‎‎

A teraz porównaj to do Mai, skręciła kostkę przy meczowej, ale się nie poddała tylko grała do końca urywając jeszcze dwa gemy choć momentami ledwo chodziła. Iga zapewne by skreczowała a potem płakała przed kamerami.

11 minut temu, Pablo81 napisał(a):

I ma prawo sobie wybrać z kim współpracuje. Wybrała sobie Darię i została najbardziej utytułowanym obywatelem w historii Polski jeżeli chodzi o tenis. I jestem daleki od wpierdalania się w czyjeś sprawy, bo tak naprawdę nie wiem, jakie ktoś ma problemy osobiste/zdrowotne/rodzinne. 

Jeśli twój psycholog staje się twoim przyjacielem albo i nawet kochankiem to jest to wbrew etyce zawodu i znak, że należy znaleźć sobie nowego. Wszyscy wokół Igi widzą kto jest tam głównym problemem poza nią samą. 

Teraz, Pepis21 napisał(a):

A teraz porównaj to do Mai, skręciła kostkę przy meczowej, ale się nie poddała tylko grała do końca urywając jeszcze dwa gemy choć momentami ledwo chodziła. Iga zapewne by skreczowała a potem płakała przed kamerami.

Jeśli twój psycholog staje się twoim przyjacielem albo i nawet kochankiem to jest to wbrew etyce zawodu i znak, że należy znaleźć sobie nowego. Wszyscy wokół Igi widzą kto jest tam głównym problemem poza nią samą. 

Kochanką? To nie było norzyc przez te wszystkie lata jak wygrywała i dopiero teraz się do niej dobrała?

Ach ta wspaniała Maja. Pamiętam jak Iga była wspaniała jak wygrywała. No ale cóż - przegrywa, to jest płaczliwą szmatą puszczając się ze swoją psycholog.

Jest jakiś artykuł czy cokolwiek potwierdzający twoje rewelacje? Jak wszyscy widzą, to pewnie jest tego pełno, nie?