Pepis21 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Cytat Jestem pewny, że w ciągu najbliższych dni otrzymam pozytywny wynik testu na COVID-19. Jestem pewny. Mogę postawić ci obiad, jeśli tak się nie stanie w ciągu trzech dni (...). Nie mogę uwierzyć, że nikt nie jest testowany — powiedział do sędziego Bernard Tomic Fajne te Australian Open, bez kitu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 3 minuty temu, Pepis21 napisał: Fajne te Australian Open, bez kitu. Przecież to jest proste, jesteś szczepiony - nie roznosisz choroby i nie jesteś zagrożeniem Coś jak u nas całkiem niedawno. Idiokracja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 3 godziny temu, Pablo81 napisał: Djokovic może spowodować bezpośrednio lub posrednio, że tych lòżek zajętych będzie więcej. A ludzie zaszczepieni już nie? Mają jakiś specjalny kombinezon do którego nie dostają się wirusy? 52 minuty temu, Sebastian napisał: nie roznosisz choroby i nie jesteś zagrożeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Teraz, dannygd napisał: A ludzie zaszczepieni już nie? Mają jakiś specjalny kombinezon do którego nie dostają się wirusy? No jak myślisz, mają? Ryzyko transmisji po zaszczepieniu jest mniejsze. Chodzi o całokształt jego zachowania w tej sytuacji i bezczelne kłamanie czym może zwiększyć ryzyko zarażenia innych. Poza tym w cytowanym przez Ciebie fragmencie porównywalem otyłość z Covid, a nie zaszczepionych i niezaszczepionych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: No jak myślisz, mają? Ryzyko transmisji po zaszczepieniu jest mniejsze. Chodzi o całokształt jego zachowania w tej sytuacji i bezczelne kłamanie czym może zwiększyć ryzyko zarażenia innych. Poza tym w cytowanym przez Ciebie fragmencie porównywalem otyłość z Covid, a nie zaszczepionych i niezaszczepionych. Jest mniejsze ale o ile ? I jak bardzo liczy się czas ekspozycji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 (edytowane) Godzinę temu, Sebastian napisał: Jest mniejsze ale o ile ? I jak bardzo liczy się czas ekspozycji ? A nie wiem, nie bardzo mnie to interesowało tak dokładnie Znalazłem na medonet (dość wiarygodne źródło, przekonałem się wczesniej kilka razy) artykuł bazujący na badaniach ludzi z Oxfordu. Może tam coś będzie. https://www.medonet.pl/koronawirus/to-musisz-wiedziec,covid-19--na-ile-szczepieni-moga-zarazac--wyniki-duzego-badania,artykul,76296594.html Edytowane 15 Stycznia 2022 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 8 godzin temu, Sebastian napisał: Jest mniejsze ale o ile ? I jak bardzo liczy się czas ekspozycji ? Rozmawiamy o tym od miesiecy w temacie o koronawirusie, jakis miesiac temu dotarlismy do badan, gdzie wyszlo ze obecnie roznica wynosi....8%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 https://www.sport.pl/tenis/7,64987,28003953,to-jeszcze-nie-koniec-djokovic-znow-zamkniety-przez-australijskie.html#s=BoxOpMT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Wracajac do tematu sportu, to niesamowity mecz Badosy i Krejcikovej w finale w Sydney. Kobiecy tenis jest tak otwarty, ze nie do przewidzenia jest kto wygra AO, jest z 5 jak nie wiecej kandydatek. Oczywiscie kazdy facet powinien kibicowac Badosie z wiadomych wzgledow :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 12 godzin temu, Pablo81 napisał: Ryzyko transmisji po zaszczepieniu jest mniejsze. Gdzieś mi minęło, że wcale nie jest mniejsze, bo nawet jeśli te przywoływane 8% jest wiarygodne, to niwelują to zachowania ludzi, którzy po szczepieniu często są mniej ostrożni... Niemniej to nie jest clue. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 @up Zaraz Sasin zrobi Poland open z taką samą pulą nagród i zaprosi Novaka i rozstawi go od razu z pierwszym miejscem w turnieju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 A z którym ma rozstawić lidera ATP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 https://www.sport.pl/tenis/7,64987,28020003,sensacyjny-ruch-novaka-djokovicia-tak-walczy-z-covid-19-reuters.html#do_w=107&do_v=314&do_st=RS&do_sid=676&do_a=676&s=SMT_Link_1 Ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Wstanę sobie na Igę, o 3 start, godzinka z hakiem i będzie gitara. Jeszcze się zdrzemnę przed robotą. No... Brawo Emocje były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 51 minut temu, Cardi napisał: Wstanę sobie na Igę, o 3 start, godzinka z hakiem i będzie gitara. Jeszcze się zdrzemnę przed robotą. No... Brawo Emocje były. Najgorszy mecz jaki w życiu oglądałem łącznie chyba 110 niewymuszonych Świątek ma więcej szczęścia niż rozumu, w ogóle strasznie nerwowa się zrobiła robi jeden błąd na 3 gemy już krzyczy ma pretensje do całego świata Kompletne przeciwieństwo tego co prezentowała na początku gry na najwyższym poziomie Strasznie wkurwiająca się zrobiła A ścieżkę do finału ma usłana różami, ciężko o łatwiejsze rozstawienie plus sama gra po prostu słabo ale przeciwniczki są słabsze TsiTsi dzisiaj bardzo ładnie i szybko odprawił Sinnera A Nadal wczoraj jakie serce to brak słów choć Shapo z ledwo chodzącym Nadalem to sam się pokonywał Kolejny straszny headcase w męskim tenisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 11 minut temu, Kubbas napisał: Najgorszy mecz jaki w życiu oglądałem łącznie chyba 110 niewymuszonych Świątek ma więcej szczęścia niż rozumu, w ogóle strasznie nerwowa się zrobiła robi jeden błąd na 3 gemy już krzyczy ma pretensje do całego świata Kompletne przeciwieństwo tego co prezentowała na początku gry na najwyższym poziomie Strasznie wkurwiająca się zrobiła A ścieżkę do finału ma usłana różami, ciężko o łatwiejsze rozstawienie plus sama gra po prostu słabo ale przeciwniczki są słabsze Wstałem, oglądałem, trzymałem kciuki. Polecam, bez analizowania jest przyjemniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 1 godzinę temu, Cardi napisał: Wstałem, oglądałem, trzymałem kciuki. Polecam, bez analizowania jest przyjemniej Ciezko nie analizować jak gra jest tak słaba nawet kibice prawie w ogóle nie reagowali Za to odrabiam sobie tym co gra Felix z ruskiem poezja piękny mecz specjalnie nie idę spać w końcu jakiś młody z głową na karku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 ale mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 9 godzin temu, Kubbas napisał: Najgorszy mecz jaki w życiu oglądałem łącznie chyba 110 niewymuszonych Świątek ma więcej szczęścia niż rozumu, w ogóle strasznie nerwowa się zrobiła robi jeden błąd na 3 gemy już krzyczy ma pretensje do całego świata Kompletne przeciwieństwo tego co prezentowała na początku gry na najwyższym poziomie Strasznie wkurwiająca się zrobiła A ścieżkę do finału ma usłana różami, ciężko o łatwiejsze rozstawienie plus sama gra po prostu słabo ale przeciwniczki są słabsze TsiTsi dzisiaj bardzo ładnie i szybko odprawił Sinnera A Nadal wczoraj jakie serce to brak słów choć Shapo z ledwo chodzącym Nadalem to sam się pokonywał Kolejny straszny headcase w męskim tenisie to akurat prawda, strasznie ciezko sie oglada osobe ktora sprawia wrazenie, ze tenis ja tak strasznie meczy. w pierwszym secie to chyba trafiala pierwszy serwis 1 na 8. mnie meczylo jej meczenie i zgasilem po pierwszym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi