n_i_m_h Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 (edytowane) Ja to na początku myślałem że to taki aktorzyna z lat 90-tych się przebranżowił ale chyba nie. Ale to L. A. Widocznie od jednego chirurga :] Jakby co to powyżej to Rob Lowe właśnie Edytowane 1 Lipca 2019 przez n_i_m_h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konto usunięte (BullsFaN) Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 5 godzin temu, Hoolifan napisał: Wiadomo, w porównaniu do perfekcyjnie zarządzanych Bulls to taka bieda, że szkoda gadać. Nie wiem czy perfekcyjnie, ale Pax z towarzystwem po złamanym kciuku Rondo i odprawieniu kapryśnego Butlera zaorał wszystko i w dwa sezony zbudował ekipę, która za kilka miechów powalczy o PO. Ja tam jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Pierwszy no name zaklepany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 12 minut temu, danny napisał: Pierwszy no name zaklepany. Czasami no name'y grają lepiej niż goście za kilkanaście milionów dolarów. Jak patrzę ile kontraktów zostało teraz przepłaconych to aż głowa boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Kawhi looking likely to sign one-year deal with #Raptors, would make him eligible for supermax in 2020, per @RicBucher on @TheHerd. Tylko Bucher, niemniej będą niezłe jaja jeśli Leonard wystawi obie drużyny z LA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 jaja? jaja to beda jak odejdzie i wystawi raptors. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 (edytowane) nikogo nie wystawi, jest wolnym agentem, choc imho troche mu / im / jego obozowi wylazi sloma z butow, tzn tym ze nie podali decyzji od razu w pierwszych godzinach bo przez to wiaza rece swojemu nowemu zespolowi na rynku FA, chyba ze jest cos o czym nie wiem. Antyfani Leonarda powiedzieli by nawet, jak kiedys Alonzo o Lebronie, ze Kawahi zaczal juz zaorywac swoj nowy zespol Edytowane 1 Lipca 2019 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 A to swoją drogą @marzec Uziemił 2 organizacje w kluczowych momentach offseason. Swoją drogą, i Lakers i Clippers same sobie są winne, skoro idą tak mocno po gościa, który przed chwilą zdobył mistrzostwo z drużyną, która również liczy się w wyścigu po niego. Nic, czekamy na jaśnie pana Leonarda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 4 minuty temu, rw30 napisał: imho troche mu / im / jego obozowi wylazi sloma z butow, tzn tym ze nie podali decyzji od razu w pierwszych godzinach bo przez to wiaza rece swojemu nowemu zespolowi na rynku FA, Hehe, pamiętam jak dwa lata temu jakiś fan Jazz rzucał k****mi w Haywarda, bo potrzebował trochę czasu żeby podjąć decyzję i dobrzy agenci uciekli Jazz, tak jak sam Hayward. To było bardziej zasadne (były gracz Utah), a i tak jednak lekko śmieszne, bo dlaczego np. Kawhi miałby robić dobrze Lakers? W sumie nawet mu na rękę, żeby byli słabsi jak tam nie podpisze. Beverley, Marcus Morris, KCP - tak bym typował rolesów do LAL za cap space jak nie uda się z Kawhim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 (edytowane) @BMFBav już dogadany z Clippers jest chyba (coś wczoraj latało, że podpisze 40/3). Pelinka będzie mógł sobie pluć w brodę w razie gdyby ten jego plan legł w gruzach, bo z punktu widzenia szans Lakers na mistrzostwo wcale dokładanie 3 tak mocnego gracza nie musiało być konieczne. Edytowane 1 Lipca 2019 przez Geronimo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 O, faktycznie. Dlatego trochę przychylam się do Kawhiego w LAL, bo ciężko mi uwierzyć, że Lakers nie zostawiliby sobie żadnej alternatywy. Przecież inaczej to tutaj pójdą oferty 10+ dla KCP, bo i tak powoli nie ma komu tego dać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 (edytowane) Ja bym jeszcze do tego planu B dorzucił Cousinsa, który chyba się nieźle dogadywał z AD, a o którym póki co zaskakująca cisza. Aha, no i Rondla - dla mnie to niemal pewny typ, że Rajon znów zakotwiczy w LAL. Edytowane 1 Lipca 2019 przez Geronimo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Cousins to byłby dramat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Też mi się ten pomysł nie bardzo podoba, ale sytuacja powoli wydaje się ku temu chyba zmierzać. Chodzą jakieś plotki, że Iggy może się dogadać w sprawie wykupu - on jako nagroda pocieszenia pasowałby mi o wiele bardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Ponoc Grizz nie chcą go puścić, a co do Cosuinsa, to się zgadzam z BMF. Dramat dla Lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Ja czuję ze podpisze a nawet gdyby nie, warto mieć wolna gotówkę bo pewnie znów ktoś walnie focha. B. BEAL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 7 godzin temu, Przemek_Orliński napisał: Tyreke Evans pojechał na wypoczynek i prędko nie wróci :] Z całego serca życzę Enesa Kantera gdyby Leonard nie przyszedł. Życzenie przepadło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 11 minut temu, Mich@lik napisał: Ja czuję ze podpisze a nawet gdyby nie, warto mieć wolna gotówkę bo pewnie znów ktoś walnie focha. B. BEAL? Za co/kogo Beal w Lakers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 jeszcze dzień czekania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi