ignazz Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Lbj raczej dobrze wchodził w sezony i potem styczeń luty miał taki zamrożony aby marzec kwiecień maj przyspieszyć. to zdanie nie brzmi zbyt prawdziwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 No to może w sumie LBJ zaczyna przygasać i Lakers są w 4 literach? Eeee ja bym jeszcze poczekał z dramatyzowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Nikt nie dramatyzuje. Po prostu w tym wieku i etapie kariery słaby start to będzie spore utrudnienie i może zabraknąć tego magicznego przycisku ... niech grają się zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Ile razy był w postprime w opinii "ludu"? Może i 10, ale w końcu ten postprime musi nadejść. Uwaga, truizm (ale niektórzy wciąż jakby nieświadomi tego faktu): LeBron ma 35, a wkrótce będzie miał 36 lat. Czemu nikt nie bardzo chce przyjąć do wiadomości, że facet jedzie na oparach po tym, jak wyeksloatował swój organizm w tej lidze? Jasne, gość wciąż będzie cisnął w pojedynczych meczach 30-10-10, ale po 1; bardziej w PO, po 2: wydaje mi się że ta inauguracja to coś, co w wykonaniu LBJ będziemy oglądali znacznie, znacznie częściej w RS. W umysłach wielu LeBron zakorzenił się jako robocop, co wcale a wcale nie dziwi... Jeśli oglądasz gościa przez 15 lat na kure*sko wysokim poziomie, to naturalne ze Twoja glowa nie ogarnia tego, że typ może się powoli kończyć. To chyba też za dużo NBA 2K, gdzie w wersji 20 James ma chory rating, na który absolutnie nie zasługuje w obecnej formie. PS. To jak Beverley zebrał mu w obronie po wolnych to jakiś ponury żart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 14 minut temu, kore napisał: To chyba też za dużo NBA 2K, gdzie w wersji 20 James ma chory rating, na który absolutnie nie zasługuje w obecnej formie. Tam to od paru wersji LeBron konczy kariere majac rating 96-99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 10 minut temu, Lucas napisał: Tam to od paru wersji LeBron konczy kariere majac rating 96-99 No dobra, ale w 20-ce 94 czy tam 96 i znaczek równości z Kawhi to już lekka przesada... Co - zaznaczam- wcale nie oznacza, że nie zobaczymy epickiego LBJ w tym sezonie. On się starzeje podobnie do MJ. Takie jest moje zdanie. Choć bardzo chciałbym się mylić i zobaczyć impact na poziomie z ostatniego runu Cavs. Nie wiem jakie są bilanse minut spędzonych na parkiecie w karierze MJ vs LBJ, ale w przyszłych rozgrywkach LeBron może być MJem w wersji Wizards. Więc tak summa summarum; mistrzostwo dla niego albo teraz albo już nigdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Ławka Clippers ich zjadła i wysrała, a Vogel wysyłał KCP do krycia Leonarda, który trafiał nad nim prawie wszystko, a Wy już piszecie o tym, czy się LeBron skończył czy nie po pierwszym spotkaniu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 1 minutę temu, Przemek_Orliński napisał: Ławka Clippers ich zjadła i wysrała, a Vogel wysyłał KCP do krycia Leonarda, który trafiał nad nim prawie wszystko, a Wy już piszecie o tym, czy się LeBron skończył czy nie po pierwszym spotkaniu xD Ja akurat pisałem o tym już rok temu, teraz tylko przypominam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 57 minut temu, kore napisał: Uwaga, truizm (ale niektórzy wciąż jakby nieświadomi tego faktu): LeBron ma 35, a wkrótce będzie miał 36 lat. To akurat dobrze swiadczy o niektorych, bo LBJ ma ciagle 34 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 wrzuci ktos staty obron leonarda na lebronie (i odwrotnie,jesli takowe byly) z nba.com ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 1 godzinę temu, julekstep napisał: To akurat dobrze swiadczy o niektorych, bo LBJ ma ciagle 34 lata ale nie wykluczone że do 35 dociągnie to może mu się później 36 przytrafi i to 36 za 40 mln całkiem ładnie będąc już praktycznie na sportowej emeryturze. Słowem ciekawe czy Davis już w styczniu powie, że niezbyt mu się chce grać, ok kontrakt nowy itd. ale maxa i tak od wielu ekip dostanie to co ma się chłopak przemęczać grać po 40 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 AD oglądało się bardzo przyjemnie, mimo że często wydawało mi się, że LeBron na siłę pcha piłkę do niego. Czasem średnio się to kończyło, szczególnie na początku drugiej połowy te loby bez pomysłu, bardzo statycznie. Oby piłka lepiej chodziła, jak oni obaj są na boisku. Granie ty do mnie ja do ciebie momentami irytowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Dopiero się zgrywają i obie ekipy pokazały na prawdę dobre podstawy aby walczyły o wysokie cele. Głębia składu oraz rezerwy mocy poprzez nieobecność PG po stronie Clippers ale siła gwiazd plus taki jak dziś Danny to dobry prognostyk. Strasznie nie podobał mi się Howard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttr Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 2 godziny temu, ignazz napisał: Strasznie nie podobał mi się Howard Dlaczego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Pretensje miny do sędziów gdzie był spóźniony plus pare akcji pod koszem gdzie normalnie kończył z góry a teraz tak bojaźliwie ni to atakował ni to oddawał na lepsze pozycje. Straszne zwłoki gdzie spodziewałem się szybkości gdy zrzucił kg Byłem ciekawy jego gry ale średnio wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 10 godzin temu, january napisał: W ogóle, bo mi się kimało ciut potem troszkę - Danny Green siedział choć 3 poss na Leonardzie? Raczej tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 (edytowane) Atak, atakiem (straszny kontrast względem tego, co wydawało się, że Lakers będą próbowali forsować od startu sezonu po pre), ale w obronie wyglądało to źle - próba chowania w obronie LeBrona często nie przejdzie grając dwoma typowymi wysokimi i guardami (KCP na Leonardzie i LeBron chowany, what?), a samo granie McGee/Horwardem wyglądało na samobójstwo na pickach. Oby Kuzma zaskoczył formą po powrocie, bo może wymusi więcej takiego grania (tzn. z AD na C), z którego z jakichś powodów zrezygnowali Lakers budując roster. Edytowane 23 Października 2019 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Z jednej strony można tłumaczyć i chyba tak powinniśmy, że LeBron miał naprawdę sporą przerwę. Nietypowo długą przerwę jak na siebie. Rdza szybko nie opadnie, w presason za wiele też nie pograł aby ją zrzucić więc można mieć bardzo sporą nadzieję, że będzie tylko lepiej. Choć z drugiej strony patrzę w kalendarz i co widzę? 34 lata i 296 dni. Przyjdzie w końcu moment, gdzie oszukiwanie dziadka czasu się skończy ale w żadnym wypadku nie będę wyrokował tego po pierwszym meczu. Natomiast ławka Lakers to muppets show bench. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi