BMF Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Ten koleś wczoraj pisał, że Morris w Lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 RHJ byłby spoko na uzupełnienie skrzydła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 8 minut temu, BMF napisał: Ten koleś wczoraj pisał, że Morris w Lakers. Bo tak miało być. Deal upadł po telefonie AD do DMC i zgarnięciu tego drugiego. Wolałbym pierwszą wersję. RHJ byłby spoko, niepokojące jest, że z roku na rok coraz słabiej rzuca (nie żeby kiedyś potrafił). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 (edytowane) Ten gość wczoraj pisał, że Morris na pewno podpisze z Lakers, a potem usunął wpis, z tego co widze wcześniej pisał, że Kawhi to pewniak - kolejny Arye Abraham, który pewnie się powiesił po decyzji Kawhiego, bo jego twitterowa kariera legła w gruzach... Może Iggy trafi do Lakers, nie wiem. Ok, widzę, że Arya żyje, uff. Edytowane 7 Lipca 2019 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Nic nie wiem o w/w źródle. Piszę po prostu, że Morris był dograny (co nie dziwi, biorąc agenta pod uwagę), a wszedł DMC. Tam w zasadzie wszyscy powinni się powiesić, łącznie z Wojem, bo każdy przestrzelił. Kłaj z Westem zrobili to na zimno, jeszcze na 2 godz przed dealem odwlekali wymianę AD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Woj zbierał dużo hejtu za wciskanie Kawhiego do Clippers ze strony fanów Lakers i Raptors, do tego stopnia że ludzie zaczęli plotkować, że płaci mu Ballmer, a okazało się, że miał rację - Kawhi wolał Clippers, i od czerwca próbował pozyskać drugą gwiazdę. Shams i Woj GOAT, te bieda źródła z twittera można ignorować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Nadal dziwna konstrukcja rosteru, niby jest green, kcp (!) ale to nadal najlepszym shooterem za 3 bedzie james (!). Roster ten sam plus AD, dudley, green, cook wrak cousinsa - minus ball, ingram, lance, buddysta,hart, zubac. najwazniejsze, ze bedzie zdrowa atmosfera, bo nie bedzie kogo oddac. Za rok nastepna zgraja przebierancow do lbj/ad. tym razem bede mniej zdziwiony jesli taki roster znowu nie wejdzie do PO, przez zdrowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 7 minut temu, BMF napisał: Woj zbierał dużo hejtu za wciskanie Kawhiego do Clippers ze strony fanów Lakers i Raptors, do tego stopnia że ludzie zaczęli plotkować, że płaci mu Ballmer, a okazało się, że miał rację - Kawhi wolał Clippers, i od czerwca próbował pozyskać drugą gwiazdę. Shams i Woj GOAT, te bieda źródła z twittera można ignorować. Tylko że Woj cały rok mówił o Raptors i Clippers, Lakers totalnie lekceważył, a teraz pisze, że to oni byli głównym konkurentem. Abraham jest full of shit, co już pisałem. O dogadanym Morrisie nic nie czytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 (edytowane) To chyba trochę inna sprawa, że akurat trafił. Podobno PG był oferowany Toronto, tyle że z murarzem w komplecie (oraz kontraktem za który można postawić mur chiński wokół Toronto). MU o dziwo podciągnął rajstopy i powiedział nie. JW się nie wahał, plus udało się bez gibona i wagonu $ w rozliczeniu. Chociaż też widziałem ploty, że PG i KL planowali to dużo wcześniej i tutaj Woj mógł mieć dojście. Ogólnie jankeskie źródła pojawiają się i znikają. Woj ma chyba płacone od kg, bo zwiększył przerób wielokrotnie, a że Shams i Woj >>>cała reszta - wiadomo. Edytowane 7 Lipca 2019 przez StaryFan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Z tym dogadanym Morrisem możliwe, że to twitter legend właśnie od ludzi, którzy pisali, że MM w LAL to pewniak, nie sprawdzałem tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Ja wiem, że Rondo jest gównem etc, ale tak słabe cyfry to naprawdę zaskoczeniem - już czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 a zeby bylo malo to z cousinsem w pels wygladalo to jeszcze gorzej strasznie debilne ruchy z podpisaniem rondo i cooka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 zrób taką tabelkę ~do kontuzji Lebrona i od i wtedy okaże się czy jest gównem czy olał pół sezonu jak cała reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 To lakers pół sezonu olewali bo kontuzja lbj? przeciez w połowie sezonu trwała walka o PO i odliczanie kiedy wróci. Potem przyszły opóźnienia powrotu do zdrowia. Grający o nowy kontrakty Rondo na pewno skrupulatnie odpuścił i olał. 6 minut temu, Me Myself and I napisał: zrób taką tabelkę ~do kontuzji Lebrona i od i wtedy okaże się czy jest gównem czy olał pół sezonu jak cała reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 6 minut temu, Me Myself and I napisał: zrób taką tabelkę ~do kontuzji Lebrona i od i wtedy okaże się czy jest gównem czy olał pół sezonu jak cała reszta Wlasnie , można to jakoś sprawdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 13 minut temu, Reikai napisał: Wlasnie , można to jakoś sprawdzić? jestem za leniwą łąjzą żeby to zrobić, ale podajcie datę to może raz mi się zachce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 3 minuty temu, Reikai napisał: Wlasnie , można to jakoś sprawdzić? Wszystko można sprawdzić. :] Do Christmas Game z Warriors: Rondo on (344 minutes): 111.4 ORTG, 107.3 DRTG Rondo off (1296 minutes): 110.2 ORTG, 108.5 DRTG Potem: Rondo on (1050 minutes): 106.7 ORTG, 117.8 DRTG Rondo off (1317 minutes): 109.4 ORTG, 107.4 DRTG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Jak dla mnie Lakers to druga runda max. Z tym rosterem łatwo nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 15 minut temu, ignazz napisał: To lakers pół sezonu olewali bo kontuzja lbj? przeciez w połowie sezonu trwała walka o PO i odliczanie kiedy wróci. Potem przyszły opóźnienia powrotu do zdrowia. Grający o nowy kontrakty Rondo na pewno skrupulatnie odpuścił i olał. Z tego co pamiętam, to od kontuzji Lebrona dawali dupy z każdym a po powrocie Lebrona już nie było czego ratować. Dodatkowo po fiasku z pozyskaniem Davisa nawet Lebronowi przestało się chcieć. Zagrali jeden dobry mecz w Bostonie i to by było na tyle. P.S. No i Rondo ugrał nowy tłusty kontrakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 (edytowane) Nijak mi nie wychodzi połowa SEZONU olewania: LBJ zagrał pierwsze 35 spotkań potem leczył kontuzje od 27 grudnia do 31 stycznia ( miesiąc) zagral w 52 spotkaniu z lakers vs clippers od razu 40 minut owszem widoczny był wpływ urazu ale lakers w styczniu nie byli bez szans wygrane z BOS CLIP PELS HOU w marcu seria porażek i odpuszczenie 2x5L plus wygaszenie LBJ troche daleko do tych połowy aby wyciągnąć argument o tym ze Rondo jest lepszy niż statystyki Edytowane 7 Lipca 2019 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi