andy13 Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Oj tam. A jeśli to wszystko jest zgodne z wielkim planem? W 2020 wolna agentura jest słaba, ale już w 2021 Giannis jest FA i to właśnie Knicks są aktualnie liderami w wyścigu po jego podpis! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Portis bedzie uczyl Robinsona tluc teammate'ow. Moze sie przydac w przyszlosci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Dolana w końcu na taczce wywiozą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 5 godzin temu, andy13 napisał: Żeby nie było tylko krytyki, to zatrudnienie Randle'a na takiej umowie to bardzo dobry ruch. Mówiło się, że facet chce maxa i patrząc na kontakt takiego Tobiasa Harrisa to mógł dostać więcej. A jego usługi kosztują ok, w dodatku jest tylko na 3 lata, z czego trzeci to TO. Naprawdę spoko. Na bezrybiu i rak ryba.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 (edytowane) 2 godziny temu, andy13 napisał: Dolana w końcu na taczce wywiozą. Są już pierwsze przejęcia: Edytowane 1 Lipca 2019 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 3 godziny temu, andy13 napisał: Oj tam. A jeśli to wszystko jest zgodne z wielkim planem? W 2020 wolna agentura jest słaba, ale już w 2021 Giannis jest FA i to właśnie Knicks są aktualnie liderami w wyścigu po jego podpis! Kopiąc leżącego achillesa nie wyleczysz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Śmiej się, ale to naprawdę tak wygląda. Przynajmniej chcą spróbować. Kolejny na 2 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Od rzutu Larry Johnsona i sławnej przemowy Marburyego już trochę minęło , niesamowici są Knicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Eliington i Bullock. Fajni rolsi ale kto tam ma być pierwszą opcją? Randle? To jeszcze Jabariego Parkera poproszę jak już tak kolekcjonują nominalnych PF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 @Przemek_Orliński jako że Cię lubię i szanuję, obiecuję w obliczu katastrofy na rynku FA iż do trade dedline 2020 nie będę trollował Knicks #smutnyfchooj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konto usunięte (BullsFaN) Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 No, i to jest transfer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Tak jak było do przewidzenia Dumb&Dumber mieli jednak "plan B" na wypadek niepozyskania FA klasy A- poszli na całość w FA klasy C i D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 (edytowane) Perry to widzę zamiast przyznać się do swoich c***owych wyborów w drafcie, brnie dalej w zaparte i serwuje nam swoich wybrańców (Hezonja, Payton). Sami sobie zaserwowali konieczność transferowania KP(kontrakt THJ), która jak się okazało nie była koniecznością (gwiazdy nie przyszły). To jest żenada. Nie to, że nie do przewidzenia. Ale takie już dobitnie potwierdzenie, że z tym managmentem nic nie zdziałasz. Edytowane 1 Lipca 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Zmiana na plus jest taka, ze podpisują ze wszystkimi 2-letnie. A to oznacza, ze za 2 lata znowu byle kto będzie mógł się złapać na 2-łatkę od Knicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Te dwa lata to ciekawe. Kolej e dwa lata w zawieszeniu a potem nadzieje, emocje i... Powtorka z rozrywki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 1 minutę temu, polskignom napisał: Zmiana na plus jest taka, ze podpisują ze wszystkimi 2-letnie. A to oznacza, ze za 2 lata znowu byle kto będzie mógł się złapać na 2-łatkę od Knicks ale co to za zmiana oni tak ciagle zyja nadzieja ze za dwa lata sciagna gwiazde no rzeczywiscie gratulowac tylko ze nie wjebali sie na 5 letnie umowy dla ludzi pokroju Elfrida Paytona. ja wiem ze trzeba szukac pozytywow, ale dla mnie to to jest zenada najwieksza teraz udawac ze fajne madre ruchy skoro nie udalo sie gwiazdy scciagnac to podpisywac krotkie umowy, ale pod koniec dnia jak sie spojrzy co oni tam zrobili to wjebali grube miliony w przecietnych zawodnikow przeciez to jest 45 mln rocznie dla trojki pod koszem Portis-Randle-Gibson i 25 dla Elfrida-Ellingtona-Bullocka z ktorych tylko Ellington jest sprawdzonym gosciem w swojej roli no brawo, super madrzy ci Knicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Nie no, ja dla jaj to pisałem. Mogli trochę sobie zapchać salary szrotem, ale podpisywać tyle tego na 2 lata to głupota, bo zawsze przez te 2 lata mogliby przygarnąć jakiś gruby, niepotrzebny kontrakt...i coś dostać w zamian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 19 minut temu, zalias napisał: ale co to za zmiana oni tak ciagle zyja nadzieja ze za dwa lata sciagna gwiazde no rzeczywiscie gratulowac tylko ze nie wjebali sie na 5 letnie umowy dla ludzi pokroju Elfrida Paytona. ja wiem ze trzeba szukac pozytywow, ale dla mnie to to jest zenada najwieksza teraz udawac ze fajne madre ruchy skoro nie udalo sie gwiazdy scciagnac to podpisywac krotkie umowy, ale pod koniec dnia jak sie spojrzy co oni tam zrobili to wjebali grube miliony w przecietnych zawodnikow przeciez to jest 45 mln rocznie dla trojki pod koszem Portis-Randle-Gibson i 25 dla Elfrida-Ellingtona-Bullocka z ktorych tylko Ellington jest sprawdzonym gosciem w swojej roli no brawo, super madrzy ci Knicks Przecież ten hajs i tak trzeba wydać bo jest salary floor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Kontrakty Portera, Gibsona, Bullocka i Ellingtona mają drugi rok team option, czyli zasadniczo są to roczne kontrakty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 7 minut temu, polskignom napisał: Zmiana na plus jest taka, ze podpisują ze wszystkimi 2-letnie. A to oznacza, ze za 2 lata znowu byle kto będzie mógł się złapać na 2-łatkę od Knicks Może nawet już za rok bo każdy z tych 5 graczy ma ponoć TO w kontrakcie. 3 minuty temu, zalias napisał: ale co to za zmiana oni tak ciagle zyja nadzieja ze za dwa lata sciagna gwiazde no rzeczywiscie gratulowac tylko ze nie wjebali sie na 5 letnie umowy dla ludzi pokroju Elfrida Paytona. ja wiem ze trzeba szukac pozytywow, ale dla mnie to to jest zenada najwieksza teraz udawac ze fajne madre ruchy skoro nie udalo sie gwiazdy scciagnac to podpisywac krotkie umowy, ale pod koniec dnia jak sie spojrzy co oni tam zrobili to wjebali grube miliony w przecietnych zawodnikow przeciez to jest 45 mln rocznie dla trojki pod koszem Portis-Randle-Gibson i 25 dla Elfrida-Ellingtona-Bullocka z ktorych tylko Ellington jest sprawdzonym gosciem w swojej roli no brawo, super madrzy ci Knicks Kasę musieli wydać i ją wydali, 5 z 6 tych graczy może już za rok w klubie nie być bez żadnych kosztów = są elastyczni finansowo (Lakers pokazali, że to również dobry kierunek , byle ciśnienie w NY wytrzmali lepiej niż w LA - '16). Ja wiem że jak się robi wielkie czyszczenie SC i wszem i wobec ogłasza wielkie polowanie a kończy z Randlem i zgrają rolesow na 2 letnich umowach, to jest rozczarowanie u jednych i duży ubaw u drugich, ale sytuacja wyglądała by jeszcze gorzej (duzoooo gorzej), a ten temat zostałby zaorany przez szydercow, gdyby Knicks poszli na grubo w Harrisow, Barnsow czy innych Horfordow tej ligi.... Serio. A tak jak co nie którzy ochlona (nie o stałych "fanów" Knicks mi chodzi ofc), ogarną to wszystko na spokojnie, to zobaczą że w tym "szaleństwie" jest jakaś tam metoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi