Borys Opublikowano 19 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Forum zostało zaktualizowane. Kwestia nowych wdrożeń producenta/twórcy oprogramowania. Ostatnia aktualizacja miała miejsce ponad 2 lata temu, także może początkowo coś drażnić, jak to zawsze. Jednak wszystkie zmiany powinny być na lepsze. Jakbyście mieli uwagi, albo jakies propozycje to piszcie tutaj, mam czas na zgłaszanie uwag przez parę dni, jakby coś nie działało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Troche nieporeczne jest okienko powiadomien w wersji mobilnej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgadza się. Trudno w nie kliknac. Ponadto, brak paska na dole ekranu którym mogłeś przejść od razu do góry. Poza tym jest świeżo i miło dla oka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Jakoś tak bardzo oczojebnie się zrobiło, ale pewnie kwestia przyzwyczajenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 trzeba zmieniać zaraz zapomnimy o starym designe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 19 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 23 minuty temu, karl napisał(a): Zgadza się. Trudno w nie kliknac. Ponadto, brak paska na dole ekranu którym mogłeś przejść od razu do góry. Poza tym jest świeżo i miło dla oka. Z tym przewijaniem zgłosiłem, powinni to ustawić. Z powiadomieniami to patrze na tel, jest spoko, a jak było wcześniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 przy dłuższych nickach końcowa literka ląduje na dole, można coś z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 19 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): przy dłuższych nickach końcowa literka ląduje na dole, można coś z tym zrobić? Daj screena, będzie łatwiej mi zgłosić, u mnie wygląda ok, a mam mały ekran s10e. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 O przewijanie gora dol juz jest Jak klikalo sie na dany temat to automatycznie byles na ostatnim poscie. Teraz jest na samej gorze. Da sie cos z tym zrobic? I sygnaly dziwiekowe byly.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 35 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Troche nieporeczne jest okienko powiadomien w wersji mobilnej.... @Borys to jest baaaardzo problematyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Dostałem odznake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 10 minut temu, Borys napisał(a): Daj screena, będzie łatwiej mi zgłosić, u mnie wygląda ok, a mam mały ekran s10e. chodzi o wersje na PC, nie mobilną dodatkowo nie wiem czy jest możliwe aby były widoczne też punkty reputacji zamiast np. liczby postów? zawsze tak było zresztą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 23 minuty temu, Borys napisał(a): Z tym przewijaniem zgłosiłem, powinni to ustawić. Z powiadomieniami to patrze na tel, jest spoko, a jak było wcześniej? Właśnie zostało to dodane. Dzięki. @Borys a jest szansa na przedłużenie akcji czyszczenia magazynów o kolejny miesiąc? W tym już nie mam hajsu, a głupio byłoby nie skorzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 56 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Troche nieporeczne jest okienko powiadomien w wersji mobilnej.... Mi tez w ten sposób to działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 @fluber mozesz zmienic na pelna wersje strony (z mobilnej) i juz nie stracisz kontaktu z nowymi lajkami xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): @fluber mozesz zmienic na pelna wersje strony (z mobilnej) i juz nie stracisz kontaktu z nowymi lajkami xD Gdzie to kliknąć?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 12 minut temu, fluber napisał(a): Gdzie to kliknąć?:) Desktop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 (edytowane) Da się jakoś czcionki zmieniać ? Przydałoby się z 2 oczka do góry jak dla mnie. A nie chcę całości skalować. Edytowane 19 Lipca 2023 przez Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 19 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Godzinę temu, karl napisał(a): Właśnie zostało to dodane. Dzięki. @Borys a jest szansa na przedłużenie akcji czyszczenia magazynów o kolejny miesiąc? W tym już nie mam hajsu, a głupio byłoby nie skorzystać. Niestety regulamin jest nie ugięty, do końca miesiąca to do końca miesiąca, inni użytkownicy mogliby się czuć nie w porządku Godzinę temu, fluber napisał(a): @Borys to jest baaaardzo problematyczne Wutłumaczcie mi bardziej o co chodzi, bo mi to wyskakuje podobnie, a jak klikne na zewnatrz okienka to sie wylacza. Czy ma działać jako inaczej? Jakby bylo mniejsze to by sie napisy nie miescily. Chyba, że czegoś nie czaję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 4 minuty temu, Borys napisał(a): Niestety regulamin jest nie ugięty, do końca miesiąca to do końca miesiąca, inni użytkownicy mogliby się czuć nie w porządku Wutłumaczcie mi bardziej o co chodzi, bo mi to wyskakuje podobnie, a jak klikne na zewnatrz okienka to sie wylacza. Czy ma działać jako inaczej? Jakby bylo mniejsze to by sie napisy nie miescily. Chyba, że czegoś nie czaję... Chodzi o to że x zasłania ikonę powiadomień przez co bardzo trudno je odczytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi