Dnc Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 (edytowane) https://newonce.sport/2020/03/tobias-harris-bardzo-lubilem-grac-z-gortatem-wywiad/ Toby pozytywnie o MG Edytowane 5 Marca 2020 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 11 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 duża buzia.... niezły z Marcina smieć - rozmówca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Ta wypowiedź wygląda jakby google ją tłumaczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Marcin jednak ma większe legacy niż zakładano na forum https://uproxx.com/dimemag/celtics-lakers-marcin-gortat-screen-analysis/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Gortat Gortatem, ale ten właściciel tego twittera też mocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 W dniu 11.03.2020 o 19:11, julekstep napisał(a): Gortat Gortatem, ale ten właściciel tego twittera też mocny. Rozwiń Czemu? Możesz rozwinąć swoją myśl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 W dniu 11.03.2020 o 19:17, ely3 napisał(a): Czemu? Możesz rozwinąć swoją myśl? Rozwiń W zasadzie każdy jego komentarz w tym 'twicie' to spore wtf. 'Trójka Barkleya' to wisienka na torcie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Jeff Siegel to jeden z najlepszych speców od salary . Jego strona z salary i analizą umów jest chyba najlepsza w twittosferze NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 (edytowane) W dniu 11.03.2020 o 19:30, ely3 napisał(a): Jeff Siegel to jeden z najlepszych speców od salary . Jego strona z salary i analizą umów jest chyba najlepsza w twittosferze NBA Rozwiń ej, ale ja piszę o tym co zalinkował LBS xD Tego Twojego nawet nie odpalałem, bo już dobre 2 tygodnie temu ktoś gdzieś tu wrzucał info o 'gortatach' (screenach). Edytowane 11 Marca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 W dniu 11.03.2020 o 19:33, julekstep napisał(a): ej, ale ja piszę o tym co zalinkował LBS xD Tego Twojego nawet nie odpalałem, bo już dobre 2 tygodnie temu ktoś gdzieś tu wrzucał info o 'gortatach' (screenach). Rozwiń E chyba nie bo Jeff to wrzucił 3 dni temu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 (edytowane) W dniu 11.03.2020 o 19:56, ely3 napisał(a): E chyba nie bo Jeff to wrzucił 3 dni temu.. Rozwiń W dniu 20.02.2020 o 11:29, january napisał(a): Odważna teza. Jakby ktoś dalej nie doceniał jak zajebisty w stawianiu zasłon w NBA był Marcin, to przypomnę, że obecnie jest nawet nazwa zagrania (za artykułem Z.Lowe, kiedy wychwalał zajebiste zasłony Theisa, akurat pamiętałem, bo wrzucałem) po spuściźnie Gortata: "A few teams -- including the Celtics -- refer to this as "the Gortat," in honor of Marcin Gortat, one of the slyest and meanest screeners in recent league history." Rozwiń wniosek: e-nba > Jeff Siegel Edytowane 11 Marca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 W dniu 11.03.2020 o 19:33, julekstep napisał(a): ej, ale ja piszę o tym co zalinkował LBS Rozwiń to przecież słynny Kubosław, człowiek który podał jako pierwszy info o zainteresowaniu GSW Gortatem... a Janusz potwierdził takie legacy, legenda za życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 wiem, że już ktoś wrzucał, ale obczajcie od 22:25 - Janusz epidemiolog serio zachowanie Goberta bardzo mi przypomina "przemianę Gortata" czyli - tu jest Ameryka jesteśmy wolnymi ludźmi i nikt nam nie powie co mamy robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Isia od szyi w dół chociaż ładna jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 ja tylko sie grzecznie zapytam czy Gortat na prawde jest taki glupi ze powiedzial tu w programie ze Kawhi moze zagrac 2-3 mecze w Clippers w playoff (skoro powiedzial ze zalozmy ze bedzie 2-0 dla Clippers) i potem moga przegrac mecz bo Kawhi zrobi sobie load managment w po? RLY?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TripylDabyl Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 W dniu 9.09.2020 o 11:37, Kubbas napisał(a): ja tylko sie grzecznie zapytam czy Gortat na prawde jest taki glupi ze powiedzial tu w programie ze Kawhi moze zagrac 2-3 mecze w Clippers w playoff (skoro powiedzial ze zalozmy ze bedzie 2-0 dla Clippers) i potem moga przegrac mecz bo Kawhi zrobi sobie load managment w po? RLY?! Rozwiń Raczej to było porównanie, które miało na celu pokazać absurd tego zjawiska. Natomiast bardziej niż odpowiedź Marcina, zastanawiają mnie Ci dziennikarze, którzy nigdy nie byli nawet blisko tych poszczególnych koszykarzy, a już mają na temat ich charakteru opinię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi