Qcin_69 Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 16 minut temu, mac napisał: Jaki Mychal Mulder? Może Fox Mulder? Chyba nie słyszałeś o najlepszym obecnie scyzoryku w NBA PJ Dozierze. Może grać na każdej pozycji. Mało się o nim u nas mówi, ale typ to jest baller i żadne Muldery nie są potrzebne do gry jak się ma go w składzie. PJ Dozier brzmi jak kolejna ewolucja Pidgeotto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Ciekawostka z Cavs: Na ten moment mam w składzie 13 graczy (jeden dołączy) i KAŻDY z tej 13-tki, zagrał już chociaż raz, w drugim trymestrze (po tych ~10 meczach), w S5 swojej drużyny w RL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 @Szulim tego Lonzo to sobie zostaw plus proszę o więcej atencji i propsow dla Dorta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 2 minuty temu, MMM2121 napisał: @Szulim tego Lonzo to sobie zostaw plus proszę o więcej atencji i propsow dla Dorta Jeszcze więcej atencji? Ja się siłą woli powstrzymywałem w tym okienku aby się nie rozpruć dla niego... On reklamy nie potrzebuje. I jeszcze ten piękny game winner ostatnio po podaniu równie pięknego Horforda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 21 minut temu, january napisał: Patrząc na to jak Knicks polecą i na absencje w Wizz to to się wszystko u nas jeszcze może skończyć walką o 10 seed (ostatnie miejsce w play-in) między Hardenem+Durantem, a Kawhim+Irvigiem+Davisem A jaka musi być przewaga, żeby nie było play-in? Czy zawsze jest? Bo właśnie się dowiedziałem że w tym roku jest 7v8 i 9v10 i później przegrany z pierwszego z wygranym z drugiego, cały turniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 18 minut temu, cvbe napisał: Czy zawsze jest? Na to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Było już kiedyś w historii że zespół z play in zdobył mistrzostwo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 7 minut temu, mac napisał: Było już kiedyś w historii że zespół z play in zdobył mistrzostwo ? A jakim sposobem jak play-in dopiero funkcjonuje od tego roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 32 minuty temu, Eld napisał: A jakim sposobem jak play-in dopiero funkcjonuje od tego roku? Rok temu też było, Blazers pokonali Grizzlies. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Kolejny gamewinner Tatuma- świetna była ta 4 kwarta i pojedynek Beal-Tatum i jak już wydawało się ze to wieczór Bradleya to Tatum zamknął mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 W dniu 28.02.2021 o 08:13, fluber napisał: Wizards znowu wygrywają:) Fakt. Beal jest rewelacyjny. Ale Westbrook też nie przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 W sumie tyle było gadanie o złej wymianie Bulls, a młodszy Lamelo będzie w 24 plus minus top 10 grajkiem, Bulls dołożą trochę talentu przez te 2 lata z draftu i w 24 będą na poziomie liczącej się drużyny o mistrzostwo. za kilka lat możecie mnie cytować, będzie proroczo lub śmiesznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 (edytowane) Nie gra szczególnie dobrze, ale nadal zagrożeniem jest w każdej sekundzie na boisku Edytowane 1 Marca 2021 przez cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Godzinę temu, cvbe napisał: Nie gra szczególnie dobrze, ale nadal zagrożeniem jest w każdej sekundzie a boisku Vivek się jednak pomylił. Myślał, że to drugi Curry, a on lepszy od Currego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Test. Z jakiś nieznanych dla mnie powodów zjebał się temat 'Random Shit'. Wam też nie działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 2 godziny temu, cvbe napisał: Nie gra szczególnie dobrze, ale nadal zagrożeniem jest w każdej sekundzie na boisku Po bronionej to jest chyba jeszcze większym zagrożeniem, ale dla swojego teamu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Teraz, Braveheart22 napisał: Po bronionej to jest chyba jeszcze większym zagrożeniem, ale dla swojego teamu Eee nie ma takiego dramatu - tzn nie jest też oczywiście nawet ponadprzeciętnym obrońcą, ale aż tak wielką dziurą nie jest - spokojnie go mogę u siebie ukryć między dobrymi (Haliburton, Rozier)/bardzo dobrymi (DFS, Horford, Poeltl) obrońcami a w obronie 1x1 jest w tym sezonie całkiem okej - wiem bo oglądam większość meczów Kings dla niego i Haliburtona i jest lekki progres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 1 minutę temu, cvbe napisał: Eee nie ma takiego dramatu - tzn nie jest też oczywiście nawet ponadprzeciętnym obrońcą, ale aż tak wielką dziurą nie jest - spokojnie go mogę u siebie ukryć między dobrymi (Haliburton, Rozier)/bardzo dobrymi (DFS, Horford, Poeltl) obrońcami a w obronie 1x1 jest w tym sezonie całkiem okej - wiem bo oglądam większość meczów Kings dla niego i Haliburtona i jest lekki progres A jak się PJW podobał dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Teraz, Braveheart22 napisał: A jak się PJW podobał dzisiaj? Weź przestań, osobną konwersację chyba nam założę na same zapytania o Washingtona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 @january Podtrzymujesz, że McLemore to elitarny shooter? Btw, oglądam w miarę regularnie rl Rockets. Do kontuzji Wooda bardzo fajnie się to oglądało. Był team effort, był defense, a teraz jest jeden wielki dramat. Drużyna pseudo-gwiazd się z tego zrobiła. Czekam na duet KPj-Wood. Chcę ich zobaczyć razem. Silas niech też po all-star break mocno postawi na młodych i ich ogrywa. Tucker, House, Gordon, Dipo - przed TD mam nadzieję, że już ich nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi