Lucas Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 3 minuty temu, mac napisał: Ale to bierze pod uwage bilanse w real nba. U nas to bylby na wschodzie Lowry jakby wykręcił w tygodniu 4-0 a nie 1-3 jak w real raps. A nie Oubre robiący dunki zza linii 3 pkt? Gubię się już, taka DOMINACJA Magic na starcie sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 xxx has 2 assists in 167 minutes this season for the xxx. That's the fewest assists from anyone who has played at least 150 NBA minutes during the 2020-21 season. Kelly Oubre is next on that last with 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Widzę świetnie się bawicie rotomani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 14 minut temu, człowiek...morza napisał: xxx has 2 assists in 167 minutes this season for the xxx. That's the fewest assists from anyone who has played at least 150 NBA minutes during the 2020-21 season. Kelly Oubre is next on that last with 3. Czemu wykropkowales Mitcha Robinsona z NYK? Niska ilosc asyst Oubre wynika ze nie ma tam komu podawac w GSW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 5 minut temu, january napisał: Jak tam ładnie opisaliście fatalnych Thunder to proposuję Zawiodę Cię bo raptem tylko dwie osoby opisywały Thunder. A w zasadzie jedna spędziła nad tym 2h, a druga 15 min z czego 10 minut zastanawiała się nad gifami do wstawienia zamiast jakiś tekstów. Ty się lepiej nie zdziw, jak niektórzy będą Ci chcieli zrobić na złość, na zasadzie ( właśnie usłyszałem w filmie ) "w dupę się ugryź" z tym pickiem OKC wydartym o 1:30 w nocy od wymęczonego III turą radnego i będą dawali na wyrost lepsze bilanse OKC co by ten pick to jakaś trzecia dziesiątka była . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 27 minut temu, Alonzo napisał: Widzę świetnie się bawicie rotomani Ten kolezka w srodku to Ty, a podziwiajace dzieciaki to pozostali GMowie. Mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 4 minuty temu, mac napisał: Ten kolezka w srodku to Ty, a podziwiajace dzieciaki to pozostali GMowie. Mega Leży u Ciebie czytanie ze zrozumieniem.. bo ja tu nie gram w roto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 5 minut temu, mac napisał: Ten kolezka w srodku to Ty, a podziwiajace dzieciaki to pozostali GMowie. Mega A tu obraz jak Alonzo tłumaczy reszcie GMów potęgę Orlando Magic: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Czy da się na forum jakoś tak zrobić, że posty w których jest zawarte słowo "roto" nie będą mi wyświetlane? Bo już nie mogę tego czytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 5 minut temu, january napisał: Ale pisałem Ci, że oddanie picku do Lakers to większe wzmocnienie niż cokolwiek w walce o jak najlepszy bilans, furda tam jakieś Brogdony przy tym Będę sprawdzał tą teorię co trymestr przypominając o tym innym GMom. Myślicie, że po T1 Thunder mogą być wyżej niż Lakers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 4 minuty temu, Alonzo napisał: Leży u Ciebie czytanie ze zrozumieniem.. bo ja tu nie gram w roto. Przeciez sam zauważyłeś dzis ze nawet gramy w jednej lidze u Woodena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 1 minutę temu, Eld napisał: Będę sprawdzał tą teorię co trymestr przypominając o tym innym GMom. Myślicie, że po T1 Thunder mogą być wyżej niż Lakers? Jak Nurek przestanie grać jak pizda to luźniutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Teraz, mac napisał: Przeciez sam zauważyłeś dzis ze nawet gramy w jednej lidze u Woodena. Jezu jak ja tęsknie za Gościem. Jaki to był bat na Jaśka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Teraz, mac napisał: Przeciez sam zauważyłeś dzis ze nawet gramy w jednej lidze u Woodena. W innej lidze.. Jednak naprawdę leży u Ciebie to czytanie ze zrozumieniem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 5 minut temu, cvbe napisał: Czy da się na forum jakoś tak zrobić, że posty w których jest zawarte słowo "roto" nie będą mi wyświetlane? Bo już nie mogę tego czytać c***, Oubre, ROTO. Zobaczymy co wygwiazdkuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 6 minut temu, Eld napisał: A tu obraz jak Alonzo tłumaczy reszcie GMów potęgę Orlando Magic: Słabe, ale w twoim stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 (edytowane) 2 godziny temu, ignazz napisał: 2:0 i 2:0 dla @Tecu ten stary Lis i Wyga nie daje się w takie słowne przepychanki i wygra dwumecz nie będąc nawet jednym z dwóch przeciwników. spurs to wiedza Jimmy Butler to wie milczenie złotem po prostu Nie chce mi się po prostu z Wami gadać. Bez urazy. Edytowane 4 Stycznia 2021 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 3 minuty temu, cvbe napisał: Jak Nurek przestanie grać jak pizda to luźniutko Przecież nie jest źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 4 minuty temu, Alonzo napisał: W innej lidze.. Jednak naprawdę leży u Ciebie to czytanie ze zrozumieniem.. https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/137397 Ci drudzy to Twoja ekipa? Btw ladny skok dzieki meczowi Stefka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Teraz, Tecu napisał: Nie chce mi się po prostu z Wami gadać. xD pierwszy piszący tu prawdę 2 minuty temu, Eld napisał: Przecież nie jest źle. No, nie jest źle - jest dramatycznie 1 minutę temu, january napisał: Chyba coś tych moich Lakers jednak nie doceniacie, średnio chce mi się (i nie mam czasu) ich hajpować Trochę żartowałem, chciało mi się po prostu napisać że Nurk gra jak pizda Ale Thunder są całkiem mocni, covid w jedną, covid w drugą i mogą mieć HCA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi