MMM2121 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Godzinę temu, MarcusCamby napisał: Na papierze Warriors mieli bić się o HCA, a póki co wygląda na walkę o pierwszą ósemkę, także chyba słowo rozczarowanie jest w pełni miarodajne. Oczywiście to jest dopiero kilka spotkań, więc zmiennych będzie jeszcze wiele. No początek sezonu w moich Golden byłaby 5 w stylu Stephan-Dort-ZLV-Otto-Baynes smal balll, ale przy takiej formie Dorta i Otto myślę, że jestem oceniany za surowo bo odbija się na mnie wizerunek real Golden. Dlatego moim zdaniem "rozczarowanie" jest mocno nietrafione, ale postaram się zrozumieć każdą perspektywę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 3 godziny temu, MarcusCamby napisał: Dziwne, bo w RL NBA gra po 30 minut i jest opoką defensywy Hornets. A i w ofensywie nie ma wcale tragedii. Widzę go z ławki, ale biorąc pod uwagę problemy z faulami Wisemana i fakt, że widać po nim problemy z kondycją, to nie zdziwię się jak Biyombo będzie grał delikatnie większe minuty. Można się sprzeczać czy to trzecie miejsce nie jest lekko overrated, ale na poziomie 5-6 miejsca widzę ten zespół w tym momencie spokojnie. W rl Hornets na ten moment nie ma kto grać na tej pozycji. Bismack gra lepiej, niż to co pokazał Cody w preaseason i pierwszym meczu RS, ale nieprzypadkowo każdy mówi, że ten zespół potrzebuje na gwałt legit centra. No o to mi chodziło. Imho top4 to za wysoko dla Twojego zespołu, ale przy dobrym Wallu jesteś wśród drużyn, które będą mocno walczyć o miejsce w PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Największym rozczarowaniem są Suns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Godzinę temu, Lucas napisał: Największym rozczarowaniem są Suns no popelniles blad w budowie co tu kryc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 15 minut temu, człowiek...morza napisał: no popelniles blad w budowie co tu kryc Kontuzje JJJ czy Spencera to nie błąd, a pech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 (edytowane) 1 minutę temu, Lucas napisał: Kontuzje JJJ czy Spencera to nie błąd, a pech ale niezabezpieczenie obsady pg na wypadek kontuzji dinwiddiego to błąd. Edytowane 3 Stycznia 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 3 minuty temu, człowiek...morza napisał: ale niezabezpieczenie obsady pg na wypadek kontuzji dinwiddiego to błąd. Miał Napiera którego NBA olała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 1 minutę temu, january napisał: W sumie ciekawe jest to co robią na zachodzie Spurs w tym sezonie. Za mocni na tank, ale osłabili się na tyle, że do play-in będzie im bardzo ciężko wejść. @ignazz co tam kombinujesz pod przyszłe okienka ? Tych tankerów nie jest tak dużo, więc Spurs może w okolicach piątego miejsca w loterii się zakręcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 12 minut temu, człowiek...morza napisał: ale niezabezpieczenie obsady pg na wypadek kontuzji dinwiddiego to błąd. Rozgrywać może Bogdan No i tak jak Eld napisał zgubiła mnie wiara i pewność względem Napiera, którego bardzo cenię i zagrał super sezon poprzedni, bardzo dobry jako backup, a tu go liga olala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 9 minut temu, Eld napisał: Miał Napiera którego NBA olała. imo nie jest to jakies wielkie zaskoczenie 1 minutę temu, Lucas napisał: Rozgrywać może Bogdan No i tak jak Eld napisał zgubiła mnie wiara i pewność względem Napiera, którego bardzo cenię i zagrał super sezon poprzedni, bardzo dobry jako backup, a tu go liga olala no bedziesz musial jechac na narraci bogdan + horford ale gdzies tam na froncie masz bogactwo, a na back-courcie bida. i tera wychodza najgorsze z mozliwych efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Kto jak kto, ale człowiek morza wie co mówi. 3/4 jego sleeperów jest już po za ligą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Kto jak kto, ale człowiek morza wie co mówi. 3/4 jego sleeperów jest już po za ligą czyli kto heretyku poza bellem, ktory ma headcase nikt u nas nie wynalazl tylu graczy z czelusci co ja ale ogolnie bell jak z knicks odchodzil to byl zajebisty, nie wiem co zescie mu tam w tym utah i phoenix zrobili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 1 minutę temu, january napisał: W ogóle @MarcusCamby gdzieś grillowałeś Spurs za tą rozprzedaż przedsezonową, czy przegapiłem ? Nie grillowałem, ale Spurs mocno stracili w moich oczach. Brogdona i Aldridge pozyskani byli z FA. Mimo oszczędności regularnie walczyli o wynik zapewniając PO. Jimmy Butler był blisko. Teraz nie wiem w którą stronę klub skręcił, ale wiadomo co mocno ucierpiało. Bo o ile ja samego handlowania graczami nie krytykuje, o tyle kierunek w który klub zmierza często tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 3 minuty temu, człowiek...morza napisał: czyli kto heretyku poza bellem, ktory ma headcase nikt u nas nie wynalazl tylu graczy z czelusci co ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 10 minut temu, człowiek...morza napisał: czyli kto heretyku poza bellem, ktory ma headcase A gdzie jest Noah Vonleh, którego ustawiałeś jako x-factora w PO teamie? Albo DJ Wilson? Niektóre nazwiska, którymi zasypywałeś mi skrzynkę to już wyleciały mi z głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 5 minut temu, MarcusCamby napisał: A gdzie jest Noah Vonleh, którego ustawiałeś jako x-factora w PO teamie? Albo DJ Wilson? no dj wilson w bucks a co do vonleha, nostradamusem nie ejstem, oge sie pomylic! niemniej dziwne, ze taka sota go nie watrzymala. reid to lajza, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Teraz, człowiek...morza napisał: nostradamusem nie ejstem, oge sie pomylic! Problemem jest, że ty właściwie tylko się mylisz, jeśli idzie o prospecty Dlatego cała liga obserwuje Dotsona czy wreszcie trafisz z jakimś nazwiskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Btw @człowiek...morza mam też lepszego rozgrywającego z Francji z tego draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 20 minut temu, MarcusCamby napisał: Problemem jest, że ty właściwie tylko się mylisz, jeśli idzie o prospecty Dlatego cała liga obserwuje Dotsona czy wreszcie trafisz z jakimś nazwiskiem idz tam qcinowi dobrze rob jak tam whiteside? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 4 minuty temu, Lucas napisał: Btw @człowiek...morza mam też lepszego rozgrywającego z Francji z tego draftu Na ten moment. Było wiadomo że Hayes to długoterminowy projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi