MarcusCamby Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Ciekawe, że sam byłeś gotowy oddać Tatuma z assetami za Paul George oj Qcin, Qcin... Zawsze byłeś typowym koniukturalistą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Ciekawe, że sam byłeś gotowy oddać Tatuma z assetami za Paul George oj Qcin, Qcin... Zawsze byłeś typowym koniukturalistą. Lol nigdy nie było takich rozmow nawet Tatum od zawsze byl nietykalny, Powinienes to wiedziec i Ty gdy odrzucalem opcje z Davisem, Kazdy inny posiadacz Davisa po Tobie rowniez wlacznie z Czlowiekiem Morza ktory już mi go oferowal za Tatuma xd i Georgea tez bym nie chciał za Tatuma bo gdy sie pojawila taka propozycja to odpowiedz była szybka-tatum nie na sprzedaz, nigdy i za nic xd raz najebany prawie go oddalem ale na szczescie szybko wytrzezwialem xd Odrzucalem tez możliwosc oddania go za Stephana Curryego (od 2Gmow) gdzie wiesz że jestem loverem, Duranta, a nawet... MARVINA BAGLEYA XD Także wypraszam sobie uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 9 minut temu, Qcin_69 napisał: Kazdy inny posiadacz Davisa po Tobie rowniez wlacznie z Czlowiekiem Morza ktory już mi go oferowal za Tatuma xd lol xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: lol xd Mam screeny Misiu więc nie lolkuj xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 5 minut temu, Qcin_69 napisał: Mam screeny Misiu więc nie lolkuj xd w tym temacie watpie bys mial cos komprmituajcego. za to ja mam, za co z ligi wylecialbys z hukiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 (edytowane) 6 godzin temu, ely3 napisał: Skoro mnie cytujesz to bądźmy też realistami. Donovan się poprawił ale nadal potrafi mieć takie idiotyczne straty jak w meczu nr 1 gdzie dwa razy podał po prostu w nogi Murraya a w dogrywce wkozłował sobie piłkę w stopę. On pochodzi z rodziny bejsbolowej i grał za młodu jako miotacz więc teraz tez ma dużo podań jakby miotał piłkę. Niemniej rok temu nie był nawet blisko tego jak rozgrywa obecnie To, że teraz jest lepszym pg to wiem - pisałem w opisach, ale prawie nikt nie czyta tu moich opisów.. Chodzi o to, że grał jako pg jak Rubio był kontuzjowany i wygrali chyba z nim na pg wtedy wszystko. 5 godzin temu, MarcusCamby napisał: Do tego, by każdy mógł przedstawić swoje racje i wysłuchać drugiej strony. Nie wiesz po co się dyskutuje? Ja też nie rozumiem często Waszych głosowań. Tacy Bucks też mają trzech all-starów i to w mocniejszym zestawie niż trójka Magic. Dokupili jeszcze Tim Hardawaya, pozyskali z waivers Reggie Jacksona, załatali swoje problemy, które mieli przy zawieszonym i nie grającym Waitersie oraz niewiadomym podejściem do Iguadoli. Ogólnie na pozycjach 1-2-3 było kiepsko. Teraz mimo wzmocnień, dostają bilanse 4-4. Niektórzy z Was głosują, że ten walczy o wynik, ten odpuszcza. U mnie każdy gra z tym samym nastawieniem. Tak więc ciężko by Magic dostawali 6-7W, a Bucks cztery. Ostatni mój post, bo po co dyskutować z kimś, kto nie rozumie istoty dyskusji i albo próbuje mnie ośmieszyć, albo manipuluje, albo stosuje nielegalne argumentacje typu "zobacz jak zajebiście gra w PO". Duży zjazd Alonzo. Pierwsze śliwki robaczywki Następnym razem porozmawiajmy spokojnie nawet Priv. chętnie wyjaśnię Tobie moją wizję na drużynę. Edytowane 20 Sierpnia 2020 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 @Alonzo Nie smuć się. W twoim przypadku ze mną przegrać to jak wygrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Chciałbym powiedzieć, że arkusz w excelu do głosowania jest już gotowy. @fluber osiem winów za dużo rozdałeś, popraw @Principe @kolader @człowiek...morza @Tecu @LONGER01 @Pablo81 @ozzy110 @RonnieArtestics @SlaKB @eMeS @tangiers @Alonzo @Sylvinho. @karpik @Regis @kungfubestia @LeweBiodroSmoka @Qcin_69 @Ashigaru @elwariato @Eld @MMM2121 @january @Lucas @shevcu Zapraszam do głosowania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Chciałbym powiedzieć, że arkusz w excelu do głosowania jest już gotowy. @fluber osiem winów za dużo rozdałeś, popraw @Principe @kolader @człowiek...morza @Tecu @LONGER01 @Pablo81 @ozzy110 @RonnieArtestics @SlaKB @eMeS @tangiers @Alonzo @Sylvinho. @karpik @Regis @kungfubestia @LeweBiodroSmoka @Qcin_69 @Ashigaru @elwariato @Eld @MMM2121 @january @Lucas @shevcu Zapraszam do głosowania! Wstanę rano, oswoję się z wynikami loterii i przysiądę do głosowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 @MarcusCamby u mnie się wszystko zgadza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 4 minuty temu, ozzy110 napisał: Wstanę rano, oswoję się z wynikami loterii i przysiądę do głosowania Tutaj też ciekawie: RL NBA - BeGM Warriors - Nets Cavs - Clippers Wolves - Grizzlies Hawks - Warriors Pistons - Blazers Knicks - Cavs Bulls - Pistons Hornets - Pelicans Wizards - Bulls A dalej to już może być różnie... 3 minuty temu, fluber napisał: @MarcusCamby u mnie się wszystko zgadza:) Bulls wpisałem 8-0, zamiast 0-8 Nie było tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Haha. @MarcusCamby dalej zalujesz że nie trafiles do banki? #1 dla Kungfubestii sie chlopak zdziwi jak wyjdzie na.forum za pol roku a tu wybiera z jedynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 6 godzin temu, człowiek...morza napisał: @Alonzo Nie smuć się. W twoim przypadku ze mną przegrać to jak wygrać. Ty mnie straszysz wyscoutowanym przeze mnie zawodnikiem? Módl się Misiu Drogi, żebyś na Toronto lub Miami trafił. Co nie zmienia faktu, że Duncan McBryde nam się ładnie obudził w tym meczu. 4 godziny temu, MarcusCamby napisał: Tutaj też ciekawie: RL NBA - BeGM Warriors - Nets Cavs - Clippers Wolves - Grizzlies Hawks - Warriors Pistons - Blazers Knicks - Cavs Bulls - Pistons Hornets - Pelicans Wizards - Bulls Czyli u nas: 1. Grizzlies 2. Nets 3. Pels 4. Pistons 5. Clppers i dalej już normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 2 godziny temu, Alonzo napisał: Ty mnie straszysz wyscoutowanym przeze mnie zawodnikiem? Módl się Misiu Drogi, żebyś na Toronto lub Miami trafił. Co nie zmienia faktu, że Duncan McBryde nam się ładnie obudził w tym meczu. Czyli u nas: 1. Grizzlies 2. Nets 3. Pels 4. Pistons 5. Clppers i dalej już normalnie. No i ładnie siadło 4 pick na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Dajcie mi pick w top3 albo odchodzę. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Teraz, BMF napisał: Dajcie mi pick w top3 albo odchodzę. ;] Twój gracz i tak powinien się ostać do 5 picku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Wyślij mi ktoś link do arkusza na PM, tak dawno nie zaglądałem ze nie mam go w historii. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 26 minut temu, Alonzo napisał: Twój gracz i tak powinien się ostać do 5 picku Patrzac po drafcie 19' jest spora szansa że ostalby sie i do 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 5 minut temu, Qcin_69 napisał: Patrzac po drafcie 19' jest spora szansa że ostalby sie i do 15 To mamy na myśli dwóch różnych graczy, bo ten o którym ja myślę na bank nie wypadnie z top10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 9 minut temu, Qcin_69 napisał: Patrzac po drafcie 19' jest spora szansa że ostalby sie i do 15 jak lillard? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi