Gość Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 ^ja bym wspomniał jeszcze o Russellu, który tak grającemu Ingramowi może buty czyścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 7 godzin temu, Qcin_69 napisał: @january nim obrazisz się na całe forum za sprawy techniczne których nie dopracowałes, może odniesiesz się do ostatnich występów Ingrama? Jak się prezentuje w drużynie która chce wygrywać a nie tankować? Warto o tym pisać na bieżąco, bo później znowu przy opisach będziemy czytać jakiego to nie masz potencjału w ofensywie- Przywołałbym tez jedynego kibica Pelicans na forum, ale szkoda mi 1W od Cambyego ale o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: ale o co chodzi? Zaglądnij do tematu "pytania do radnych". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 1 minutę temu, Eld napisał: Zaglądnij do tematu "pytania do radnych". Widziałem. Szkoda komentować. Ale nie rozumiem kontekstu ostatniego zdania, gdzie pada mój nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 8 minut temu, MarcusCamby napisał: Widziałem. Szkoda komentować. Ale nie rozumiem kontekstu ostatniego zdania, gdzie pada mój nick. Gdzieś pisałeś ze za każde przywołanie BMFa będziesz odcinał 1W do bilansu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 @Alonzo Camby chyba wrzucal stan aktualny a nie przyszly. Ale po 16-9 w 2t ze zdrowym oubre i townsem na pol trymestru zakladanie z gory ze zrobisz > 18-11 bez oubre i townsa moze Cie kosztowac w trakcie glosowania sporo nerwow. Ba, gdyby nie polamany irving to pewnie nawet knicks mogliby jeszcze z Toba powalczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 1 minutę temu, fluber napisał: @Alonzo Camby chyba wrzucal stan aktualny a nie przyszly. Ale po 16-9 w 2t ze zdrowym oubre i townsem na pol trymestru zakladanie z gory ze zrobisz > 18-11 bez oubre i townsa moze Cie kosztowac w trakcie glosowania sporo nerwow. Ba, gdyby nie polamany irving to pewnie nawet knicks mogliby jeszcze z Toba powalczyc. W 2T wytłumaczyłem sobie to trudnym grafikiem, ale teraz ja nie będę potrzebował KATa i Oubre w meczach z tankerami oraz dołem tabeli.. Piszę to po to, żeby GMowie przed wrzuceniem mi bilansu w 3T rzucili okiem na grafik Magic. Na chwilę obecna mam 3 graczy na 20pkt. - Mitchell, Lowry i Gordon + o niebo lepszą obronę. Oubre jednak grał w pierwszych 5 meczach, a KAT mam nadzieję, że niebawem wróci. Magic cały sezon są na drugim miejscu, radzimy sobie w wielu meczach bez KATa, mamy głębię składu, nie forsujemy u graczy dużych minut i teraz miałbym się wyłożyć na ostatniej prostej? To by było z lekka dziwne Każdy u nas ma swoje problemy - kontuzje, zmiany w rotacji, trudy grafiku. Oczywiście przyjmę każdy bilans, jaki wyjdzie, ale walcze teraz z ustawianiem moich Magic w narożniku, bo to może działać podprogowo na GMów przy głosowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 7 minut temu, Alonzo napisał: W 2T wytłumaczyłem sobie to trudnym grafikiem, ale teraz ja nie będę potrzebował KATa i Oubre widzialem ze kilka osob tlumaczylo dlaczego dalo Ci tak niski bilans i nie zauwazylem by ktos odnosil sie do grafiku. 7 minut temu, Alonzo napisał: Magic cały sezon są na drugim miejscu, radzimy sobie w wielu meczach bez KATa, mamy głębię składu, nie forsujemy u graczy dużych minut i teraz miałbym się wyłożyć na ostatniej prostej? To by było z lekka dziwne 3t ma prawie 30 meczow a magic maja 1 wygrana przewagi nad 5 miejscem i dwoch polamanych starterow. Jezeli heat, raptors i hornets unikna takich urazow to nie bedzie niczego dziwnego w tym ze Cie wyprzedza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 5 minut temu, fluber napisał: widzialem ze kilka osob tlumaczylo dlaczego dalo Ci tak niski bilans i nie zauwazylem by ktos odnosil sie do grafiku. Grafik wg mnie był jakimś racjonalnym wytłumaczeniem przy mojej głębi. Drugi argument, to chyba to, że dużo piszę i było sporo ataków na Oubre i Cody Zellera. Inne argumenty nie są dla mnie przekonujące - jak nie było KATa, to i tak miałem 3 graczy na ponad 20pkt. a jak Mitchell miał słabszy okres, to KAT wtedy grał. Gordon miał bardzo dobry cały luty, co widać zwłaszcza ostatnio, ale u nas nie bardzo to dostrzeżono.. 5 minut temu, fluber napisał: 3t ma prawie 30 meczow a magic maja 1 wygrana przewagi nad 5 miejscem i dwoch polamanych starterow. Jezeli heat, raptors i hornets unikna takich urazow to nie bedzie niczego dziwnego w tym ze Cie wyprzedza. 29 meczy to sporo. Aktualnie trochę wróżymy z fusów, bo sporo się przecież jeszcze może wydarzyć. Tu za kilka tygodni coś więcej będzie można powiedzieć, ale grafik mam dość łatwy, co powinno przykryć część moich problemów. Do Ciebie nie mam i nie mogę mieć pretensji, bo doceniłeś moich w 2T, ale jak GMowie, którzy krytykowali mi Oubre w jego najlepszym trymestrze w karierze, teraz by mi mieli pisać o osłabieniu z powodu jego kontuzji to by była niezła beka. Ogólnie na sf graja u mnie przede wszystkim McGruder i Prince - wychodzi moja głębia składu, gdzie w uproszczeniu teraz nic mi nie trzeba za ta pozycje dodawać, bo w statsach wyjdzie racjonalnie. McGruder grał też w s5 w drugiej części 3T w poprzednim sezonie też za Oubre (operacja kciuka wtedy) - także jest tu kontynuacja. Noel szybko powinien załapać schematy, bo z Mitchellem, Gordonem i Oubre grał jeszcze póltora roku temu w Magic, a sezon przygotowawczy spędził wtedy juz z Lowrym i KATem. Zgranie i właśnie rotacja powinny być moimi mocnymi stronami. Bardzo dobry mecz Denzela Valentinea. rl Bulls dali mu pograć w s5. LBS dostał do naszych Nuggets bardzo fajnego gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 30 minut temu, Alonzo napisał: Ogólnie na sf graja u mnie przede wszystkim McGruder i Prince - wychodzi moja głębia składu Aktualnie w RL NBA McGruder jest poza rotacją, a u Ciebie będzie starterem. Minuty grali w 2T i pewnie dalej będą mieć Grant Williams, Norvel Pelle i Chris Silva (bo samym Noelem rotacji wysokich nie ogarniesz). Jedziesz @tangiers, że ma w rotacji Markieffa Morrisa, nawet nie chcę myśleć, jak byś go cisnął, gdyby grał powyższym zestawem. W 3T w wyniku kontuzji Twoja głębia będzie co najwyżej średnia. 36 minut temu, Alonzo napisał: Zgranie i właśnie rotacja powinny być moimi mocnymi stronami. Dwóch nowych starterów na starcie 3T i 3 undrafted rookies w regularnej rotacji. GM-owie będą to kwestionować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 (edytowane) 26 minut temu, fluber napisał: Aktualnie w RL NBA McGruder jest poza rotacją, a u Ciebie będzie starterem. Minuty grali w 2T i pewnie dalej będą mieć Grant Williams, Norvel Pelle i Chris Silva (bo samym Noelem rotacji wysokich nie ogarniesz). Jedziesz @tangiers, że ma w rotacji Markieffa Morrisa, nawet nie chcę myśleć, jak byś go cisnął, gdyby grał powyższym zestawem. W 3T w wyniku kontuzji Twoja głębia będzie co najwyżej średnia. Dwóch nowych starterów na starcie 3T i 3 undrafted rookies w regularnej rotacji. GM-owie będą to kwestionować. W 5 pierwszych meczach gra Oubre. Później rotację mam aż do czasu powrotu KATa: Lowry/Joseph Mitchell/Nunn McGruder/Prince Gordon/Williams/Silva Noel/Pelle Sądziłem, że po cos piszemy te nasze rotacje, rozkłady minut itp. U mnie McGruder gra cały sezon - choć wcześniej na mniejszych minutach, ale w rl Clippers jak nie grał George to dostawał solidne minuty. U mnie jest potrzebny teraz. W jego przypadku nie widzę problemu z tym, ze jest poza rotacją Clippers, gdyż jest zdrowy i ma określone i jasno sprecyzowane zadania. Silva i Pelle grali u mnie już w 2T, zatem teraz powinni być ok w swoich ograniczonych minutach - w sumie Silva/Pelle będą dostawali po max15-20min. gdzie najwięcej gra najlepszy z nich. ja ich w tym sezonie ogrywam po prostu. Noel wchodzi w minuty Cody Zellera, minuty rosną za to Gordonowi - nim mogę w tym trymestrze grac większe niż aktualnie mam w arkuszu. Pewnie zwiększe tez coś minuty Grantowi Williamsowi. Na połowę drużyn z którymi gram w tym trymestrze ci gracze wystarczają. W pozostałych to już kwestia interpretacji i zdrowia drużyny przeciwnej. Wyjdzie - to co wyjdzie W poprzednim sezonie w 2T pomimo dziecinnego kalendarza dostałem słaby bilans, a w 3T pomimo trudnego dostałem wyższy bilans, niż sobie założyłem w opisie. Niezbadane są bilanse w BeGM - zwłaszcza na początku trymestru, gdy rozpatrujemy go z perspektywy - nie grają KAT i Oubre. I oczywiście Prince dostanie większe minuty na sf/pf. Pod koszem mam bardzo dobrze się uzupełniający duet Gordon/Noel - grali u nas razem 2 sezony temu. Rozwiązałem problem autostrady, którą miałem pod koszem w obronie.. Liczyłem, że zostanie to docenione.. Odnośnie głębi chodziło mi o to, że nawet po wypadnięciu 2 graczy takich jak KAT i Oubre mam kim grać. Edytowane 3 Marca 2020 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Smutne chwile kibica spurs gdzie najlepszym graczem beGM spurs w nocy jest Brogdon który zagrał dobra linijkę vs spurs. Mieszane uczucia 26/7/6 8/15 2/5 za trzy za +15 nie dziękuje. Len w nowym otoczeniu 8/14/5 bloków 4/8 z gry A u @Eld Bertans bawi się dalej świetnie gdzie dobie rzucił 8/10 za trzy !!! gratulacje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 2 godziny temu, Alonzo napisał: ale teraz ja nie będę potrzebował KATa i Oubre no no, Rox dostają w cymbał z Knicks, ale Ty nie będziesz potrzebował dwóch graczy rotacji by wygrywać co się da z dołem ligi ciekawy trymestr się zapowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Marvin Bagley > Ayton jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 11 minut temu, Lucas napisał: Marvin Bagley > Ayton jednak Teraz mi to mówisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 6 minut temu, Eld napisał: Teraz mi to mówisz? @MarcusCamby mi to dziś uświadomił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 (edytowane) 10 minut temu, Lucas napisał: @MarcusCamby mi to dziś uświadomił no skoro nikt go bądź podobnego kalibru gracza nie chciał dać za Davis'a, to oczywistą jest konkluzja, że to talent najwyższej jakości. Na marginesie Dipo poszedł za Jarrena Jacksona Jr. a do tego bojana bogdanovicia i przejęcie c***owego kontraktu (turner) Edytowane 3 Marca 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: no skoro nikt go bądź podobnego kalibru gracza nie chciał dać za Davis'a, to oczywistą jest konkluzja, że to talent najwyższej jakości. No oddał za niego tak naprawdę Bridgesa i Brooksa oraz bardzo dobrą pierwszą rundę więc pewnie mocno w niego wierzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 5 godzin temu, fluber napisał: Camby chyba wrzucal stan aktualny a nie przyszly. Przyszły. To są moje predykcje jak się skończy sezon 31 minut temu, Lucas napisał: Marvin Bagley > Ayton jednak Mówisz jak jest, przyjacielu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 9 minut temu, MarcusCamby napisał: Przyszły. To są moje predykcje jak się skończy sezon Na miejscach 2-4 będzie ciasno myślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi