BMF Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 12 minut temu, january napisał: Dlatego te stashe trzeba urżnąć przy samych jajcach Godzi się gracz na stash w RL NBA = można go stashować u nas. Nie, to nie można:) Wynagrodzę mu to za rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 1 minutę temu, BMF napisał: Wynagrodzę mu to za rok. My to z Samanicie załatwiliśmy pod stołem - nieoficjalnie oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 2 minuty temu, january napisał: Twoje najlepsze biznesy to pod stołem interesy Nope, moje najlepsze interesy zobaczysz dopiero po otwarciu okienka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Godzinę temu, Qcin_69 napisał: Nope, moje najlepsze interesy zobaczysz dopiero po otwarciu okienka czy wielki Miye Oni poszedł za 1st round pick czy może nie, oto jest pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 6 godzin temu, polishllama69 napisał: czy wielki Miye Oni poszedł za 1st round pick czy może nie, oto jest pytanie Miye Oni nie pójdzie w żadnej wymianie, zostaje w Socie do końca kariery albo zwalniam Tatuma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 c***a grają cibOakersbezbdsvuss koposiadaczksi dilabis dodaje w, posiadaczowi ldbmina odejmuje, jutro dorssodzd arkusze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 (edytowane) 4 godziny temu, Qcin_69 napisał: c***a grają cibOakersbezbdsvuss koposiadaczksi dilabis dodaje w, posiadaczowi ldbmina odejmuje, jutro dorssodzd arkusze To jakieś esperanto? Edytowane 19 Stycznia 2020 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 9 minut temu, Eld napisał: To jakieś esperanto? Tak to jest jak za małego wleci się do kociołka a potem pokryjomu piję się jakiś lewy napój magiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zrozumiałem ze lakers grają c***owo bez Davisa i ze Qcin dośle arkusze jutro. Środkowa cześć zdania to chyba wyzywanie admina z groźbą zabrania uprawnień. prewencyjnie bym zbanowal na 30 dni @Borys ;)))))! A poważnie to było pite jak @Qcin_69 zauważył ze większy wpływ na sukces z rlHawks miał SviMihajluk za 1,4 mln niż pewien Center za 27. Szybka kalkulacja prezesa wyliczyła 20 krotne przepłacenie. A potem już szły szoty w delikatnym szmerze tezniowych gałązek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Panowie nie wiem co tam było napisane, ale chyba Ignazz masz racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 6 godzin temu, Qcin_69 napisał: c***a grają cibOakersbezbdsvuss koposiadaczksi dilabis dodaje w, posiadaczowi ldbmina odejmuje, jutro dorssodzd arkusze Kurna, mogłem pisać wczoraj po Lillarda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 1 godzinę temu, cvbe napisał: Kurna, mogłem pisać wczoraj po Lillarda Lillard wróciłby chętnie pod skrzydła gma, który nie sprzedał go za żadne skarby świata, gdy grał w macierzystej organizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 22 minuty temu, kolader napisał: Lillard wróciłby chętnie pod skrzydła gma, który nie sprzedał go za żadne skarby świata, gdy grał w macierzystej organizacji Teraz tez jest u takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 11 minut temu, january napisał: Qcin po 1H: "Lakers bez Davisa grają chuowo, odejmuje im W, a dodaje posiadaczowi Davisa" Qcin po zakończeniu spotkania "a nie wiem co tam było napisane" Jasiek tak czułem ze Ty ni to rozszyfrujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 2 minuty temu, january napisał: Wiesz, że o 4 rano mi Tatuma za Dedmona sprzedałeś co nie? Się dogadaliśmy wtedy idealnie^.^ To dobrze ze się targowałes ze chcesz jeszcze pick! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 ej to ten swap Booker - Bryant aktualny ? podobno byłeś zadowolony z możliwości oddania mu koszulki z nr 24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 12 minut temu, polishllama69 napisał: ej to ten swap Booker - Bryant aktualny ? podobno byłeś zadowolony z możliwości oddania mu koszulki z nr 24 Nie spina się finansowo no i Booker>Kobe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Nie spina się finansowo no i Booker>Kobe W tym momencie na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Teraz, SlaKB napisał: W tym momencie na pewno Miałem dziwne przeczucie ze jak napisze Kobe to się włączysz do tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 poison pill nas do tego by przybliżyło George Hill do tego i jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi