MarcusCamby Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 no wiem, nawet widzę ;] to może obejrzyj, a potem dawaj ludziom recapy hmmm? Przecież pisałem, że oglądałem pierwszą połowę i na tym opieram wnioski. Zluzuj majtki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Przecież pisałem, że oglądałem pierwszą połowę i na tym opieram wnioski. Zluzuj majtki ale nie w tym dziale majty mam luzne w c***, basen solankowy w Qcinowie działa cuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie przygotować 20 statuetek Larrego O'Briena. No, może 25 jak w połowie sezonu borderline PO teamy zaczną też swoich graczy proponować za Currego czy Giannisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Po 4 dniach sezonu typy, że Miami Heat mają być przed moimi Cavaliers wyglądają jak żart. Ostatnie mecze kluczowych ludzi tangiersa: Oladipo -24, Vucević -24, Doncić -18, Young -18. Redick stracił miejsce w piątce i na razie rzuca poniżęj 40% z gry. Tylko Gallinari wygląda zaskakująco dobrze na starcie sezonu. A Osman kolejny świetny mecz, 22-8, 4 trójki i najlepszy plus minus w zespole:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Po 4 dniach sezonu typy, że Miami Heat mają być przed moimi Cavaliers wyglądają jak żart. no, łyso Wam teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 17/6 i 3/4 za trzy Knoxa? Biorę to w ciemno i czekam na S5 kosztem Burke'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 no, łyso Wam teraz? Powinno:) Najbardziej cieszy mnie skuteczność z dystansu, bo jak wiecie z zeszłego sezonu przykładam do tego elementu gry dużą wagę. Jeśli chodzi o ostatni mecz ludzi z mojego rosteru w NBA, to są łącznie 18/36 za 3. Nieźle:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Po 4 dniach sezonu typy, że Miami Heat mają być przed moimi Cavaliers wyglądają jak żart. Ostatnie mecze kluczowych ludzi tangiersa: Oladipo -24, Vucević -24, Doncić -18, Young -18. Redick stracił miejsce w piątce i na razie rzuca poniżęj 40% z gry. Tylko Gallinari wygląda zaskakująco dobrze na starcie sezonu. A Osman kolejny świetny mecz, 22-8, 4 trójki i najlepszy plus minus w zespole:) Heat może są niżej ale za to Nets to twój "groźny" rywal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Heat może są niżej ale za to Nets to twój "groźny" rywal Ibaka i LeVert zaczęli świetnie, ale nie wiem, czy powinieneś mieć powody do zadowolenia, skoro pewnie liczysz na czołowy pick w drafcie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Ibaka i LeVert zaczęli świetnie, ale nie wiem, czy powinieneś mieć powody do zadowolenia, skoro pewnie liczysz na czołowy pick w drafcie:) Odda ich pewnie w święta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 mogłem podbić te oferty za carisa, szczególnie na początku po przejęciu przez Koladera ehhhhhh TWARDY NEGOCJATOR ps. https://www.youtube.com/watch?v=IQlhzW5jitI Tomek, czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Odda ich pewnie w święta. Na Ibakę pewnie będzie kogoś szukał, ale myślę, że LeVert to może być gracz, który zostanie w Nets na dłużej i będzie ich twarzą przez lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Ibaka i LeVert zaczęli świetnie, ale nie wiem, czy powinieneś mieć powody do zadowolenia, skoro pewnie liczysz na czołowy pick w drafcie:) A czy ja gdzieś napisałem jakie są moje cele? Nie znacie rozkładu minut, rotacji itp A już widziałem że będę 6/7 od końca. mogłem podbić te oferty za carisa, szczególnie na początku po przejęciu przez Koladera ehhhhhh TWARDY NEGOCJATOR ps. https://www.youtube.com/watch?v=IQlhzW5jitI Tomek, czekam Nic by ci to nie dało, nie miałeś i nie masz grajka który mógłby mnie zainteresować Na Ibakę pewnie będzie kogoś szukał, ale myślę, że LeVert to może być gracz, który zostanie w Nets na dłużej i będzie ich twarzą przez lata. Byłem gotowy już teraz przedstawić extension dla LeVerta ale Tomek uświadomił mnie że nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Nic by ci to nie dało, nie miałeś i nie masz grajka który mógłby mnie zainteresować Szkoda, bo to idealny fit do mojej s5 na sg Boje się ewentualnie o jego zdrowie. W NCAA miał z tym spore problemy, stąd taki numer w drafcie. Dlatego też całkowicie banku dla niego rozbijać myślę nie można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Dla mnie zartem jest ocena graczy po suchym +/- z 1-meczowej proby Ponadto zwykle FG%, ktore marginalizuje obwodowych i shooterow z dystansu jak w przypadki wlasnie Redicka to rowniez sredni zart. Rozumiem, ze uwazasz ze tylko i wylacznie ze wzgledow sportowych Fultz gra w s5 kosztem JJ? Taki krotki post fluber, a tyle manipulacji. Ciesze sie, ze mamy typowa formule fantasy w naszej grze, gdzie sa mocno pomieszane skladu wzgledem realNBA i mozna sobie wyobrazic/wnioskowac jak dany gracz, ktory nie sprawdza sie w systemie X moze grac w systemie Y w naszej grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Dla mnie zartem jest ocena graczy po suchym +/- z 1-meczowej proby Ponadto zwykle FG%, ktore marginalizuje obwodowych i shooterow z dystansu jak w przypadki wlasnie Redicka to rowniez sredni zart. Rozumiem, ze uwazasz ze tylko i wylacznie ze wzgledow sportowych Fultz gra w s5 kosztem JJ? Taki krotki post fluber, a tyle manipulacji. Większej próby nie mam przecież Po prostu Twoi ludzie zaliczyli słabiutki początek w większości. I tyle:) Redick rok temu robił 46%, no i sportowo akurat w tych dwóch pierwszych meczach lepiej niż Fultz nie wyglądał ( co bardzo możliwe, że się zmieni, po prostu początek ma słaby), więc tu nie ma żadnej manipulacji, poza tym, że oceniam Twoją drużynę po 4 dniach sezonu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Nie neguje faktu, ze ktos zagral slabszy mecz, tylko dobor narzedzi do analizy pod teze, ktora sobie zalozyles jest bledny. Z pierwszej lapanki nie jestes, wiec wiesz ocb. O Redicka sie nie martwie to solidna marka po najlepszym sezonie w karierze. Fultz z kolei wyglada fatalnie, obejrzalem wiekszosc jego meczow w NCAA i gosc byl takim studem, chyba najlepszym prospectem od czasow A. Davisa i to co sie teraz z nim dzieje jest dla mnie niepojete. Szkoda, swietnie sie go ogladalo w Washingtonie, choc zespol smierdzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Trudno napisać o Redicku coś dobrego na początku sezonu, mogłem np. napisać, że rzuca 27% za 3 i wyglądałoby to jeszcze gorzej w jego przypadku. Ja też uważam, że Redick się poprawi. Fultz wygląda słabo w stosunku do oczekiwań i talentu. Żeby nie było, że tylko ganię, świetny początek Gallinariego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 (edytowane) Po 4 dniach sezonu typy, że Miami Heat mają być przed moimi Cavaliers wyglądają jak żart. Ostatnie mecze kluczowych ludzi tangiersa: Oladipo -24, Vucević -24, Doncić -18, Young -18. Redick stracił miejsce w piątce i na razie rzuca poniżęj 40% z gry. Tylko Gallinari wygląda zaskakująco dobrze na starcie sezonu. A Osman kolejny świetny mecz, 22-8, 4 trójki i najlepszy plus minus w zespole:) Dopiero początek sezonu ale ja również wypowiadałem się ze Heat u nas są trochę overrated jak na razie ja z Fluberem mieliśmy racje inna sprawa że Love u mnie wczoraj zaliczył 7 asyst, dobry prognostyk liczę na niego bardzo. Wiggins też na kontrakcie jakim ma u mnie wygląda fajnie. licze tylko na lepsza skutecznosc za łuku Edytowane 20 Października 2018 przez MMM2121 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Dopiero początek sezonu ale ja również wypowiadałem się ze Heat u nas są trochę overrated jak na razie ja z Fluberem mieliśmy racje Gallinari i McGee wyglądają świetnie od samego początku preseason, więc raczej nie mieliście racji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi