Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

Jak wypadł Payton to musieli znaleźć Fraziera by klepał piłkę przez połowę. Gasol tego nie zrobi.

To przeprowadzanie piłki przez połowę jest jakimś istotnym skillem?

Jeśli tak, to Adebayo często to robi :P

Serio Tecu nie wiem o co Ci chodzi. Holiday to combo guard, któremu szkodzi bycie full time PG. Tu zgoda, ale ofensywa Wizz idzie w dużej mierze przez Gasola, Beal jako secondary ball handler to też porządna opcja. Dlatego kreowanie nie spoczywa tylko na Holidayu, nawet jeśli to on przeprowadza piłkę przez połowę.

Są tutaj dwa teamy które mają cholerne problemy z ławką i póki co głosujący chyba tego nie widzą. Lakers i Wizzards. Otworzyłem sobie arkusz i u Wizzards z ławki na niskich wpisany Jamal i Pat. O Lakers nie chcę pisać bo świetnie to Ignaz podsumował.

Generalnie to jak sobie powoli układam w głowie ranking to z zachodem mam cholerny problem. 3-4 teamy mogą dostać ode mnie taki sam bilans, bo uważam, że może być tak najbardziej sprawiedliwie. Lakers-bo jednak jest tam LBJ ( wciąż najlepszy gracz w lidze ) i Butler, ale reszta wymaga duuuużo pracy. Pels - byli by liderem ale ten Wall który jest mega nierówny. Z tym, że Wall zupełnie by się inaczej czuł przy duo wysokich Davis/Griffin niż przy tym co ma teraz w RL Wizz. Wall potrzebuje wysokiego z mózgiem. Ciężko to ocenić. GSW - bo jednak Curry i Durant to duo 70 pkt co noc, ale reszta słabo w sezon weszła. No i jako 4 drużyna to Denver o której się już dużo pisało. Tuż za nimi widzę Houston z jakąś minimalną różnicą. Blazers za brak opisu na równi z SAS i Utah. Jak w tym roku Zachód to rzeźnia to i ja chyba będę chciał to oddać tutaj.

Wschód. 

Bucks. S5 to miazga jakaś, ale znów to kolejny niezbyt dobrze zbalansowany team i znów się przyczepię o ławkę. Otwórzcie sobie arkusz i popatrzcie. Dziwi mnie mocne przewartościowanie s5 a niedocenianie ławek wśród głosujących, tak jak by cały RS można było grać 8 osobową rotacją. Ale to nie PO aby tak się dało. Ciekawe czy jak ja bym miał jakiegoś all-stara trzeciego u siebie, kosztem ławki to czy bym się nie kręcił w okolicy czegoś więcej niż ~20. 

Wiec w lakers nikt nie rozgrywa... tylko lbj

Nikt nie zbiera... tyłki lbj

Nikt nie blokuje ... lbj?

Po tej wczorajszej 2 połowie to zacząłem myslec ze lebron w rl nba wcale nie ma jednak takiego zlego tego suportu i troche inaczej teraz patrze na roznice w poziomue pomiedzy rl lakers a begm lakers.

Ja obniżyłem Bulls do 11.

Te headcase'y whitesidea wigginsa. To sie po prostu nie moze udac przy kontuzji love'a. do tego stephenson.

to tak fatalnie ze sobia wszystko fituje, ze mna trzesie.

a na lawce pod koszem biegajo felicio z iwundu. WTF

Ja proponuję bilans 5-23. Zachęcam również wszystkich do edycji swoich głosów.

a na lawce pod koszem biegajo felicio z iwundu. WTF

Którzy opuścili 16 meczów w 1 trymestrze, ale nie mogę znaleźć info o żadnej kontuzji, więc to chyba dlatego, że nie łapali się do podstawowej rotacji Magic i Bulls w RL NBA.

Ja się w sumie wcale nie dziwię, że GM Bulls nie zrobił opisu, bo gdyby przedstawił, co ma w zespole, to na pewno nie zadziałałoby to na jego korzyść.

No ja Iwundu miałem mocno na tapecie w NCAA i go propsowałem. 

Ale z tego chuchra to taki pf, jak z koziej dupy trąba. I tez nie rozciaga gry.  To jest ballhander kolejny, a tych do gały w bulls jest od groma. 

Edytowane przez człowiek...morza

Którzy opuścili 16 meczów w 1 trymestrze, ale nie mogę znaleźć info o żadnej kontuzji, więc to chyba dlatego, że nie łapali się do podstawowej rotacji Magic i Bulls w RL NBA.

Ja się w sumie wcale nie dziwię, że GM Bulls nie zrobił opisu, bo gdyby przedstawił, co ma w zespole, to na pewno nie zadziałałoby to na jego korzyść.

Oczywiście zgadzam się dlatego tobie również proponuję obniżenie mojego bilansu.

12-16 wydaje mi się zawyzone.

Proponuję następnym razem zmienić coś w algoryrymie zatem. Może na ten moment być jeszcze nie dopracowany odpowiednio.

Naturalnie ma swoje wady, ale w tym sezonie na pewno nie będę już go zmieniał, żeby było wobec wszystkich sprawiedliwie. Mimo wszystko wydaje mi się, że mój bilans 12-16 w obliczu tego, że od dotychczas głosujących GM-ów dostajesz bilanse z zakresu od 11-17 do 13-15, wygląda całkiem sensownie.

Ja oczywiście mam prawo się nie zgodzić co do osądu innych.

Moim zdaniem ta dziura w rotacji podkoszowej powinna być surowiej karana.

Dlatego jeśli ktoś miałby się sugerować tym co ja proponuję to dałbym Bulls coś między 7-8 W.

Edytowane przez MMM2121