człowiek...morza Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 (edytowane) 1 minutę temu, tangiers napisał: Jasne, przyjacielu * Edytowane 8 Marca 2023 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Witam po urlopie 17-11-17 najs Paolo is back! Lopez ballin' DFS welcome Mitchell Robinson - welcome Caris Levert - welcome too Muszę przyznać, że świeżość i przejście na wyższy poziom w defensywie zawitała w Utah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 (edytowane) ale LeVert to akurat ma dramatyczny okres tbh Edytowane 8 Marca 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: ale LeVert to akurat ma dramatyczny okres tbh ale na co patrzysz? na statystyki:? to zgoda - ma słabszy okres niż rok temu Natomiast ja go wziąłem do tych samych zadań co ma w Cle - lockdown defensor i ta rola pasuje mu idealnie zarówno z ławki jak i S5 Levert jest za Jarretem i Okoro jako najlepsi defensorzy cavs, którzy zagrali min 60 meczy - także nie statystyki się liczą, a defensywa która teraz go cec***e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 patrzę na ogół, bo liczyłem, że się chłop w ofensywie odbuduje, nawet miał chyba mecz na 40pkt na początku rs czy coś, fajnie, że dobrze broni, ale w ataku jest bezużyteczny i raczej bym nim w s5 nie pykał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał: patrzę na ogół, bo liczyłem, że się chłop w ofensywie odbuduje, nawet miał chyba mecz na 40pkt na początku rs czy coś, fajnie, że dobrze broni, ale w ataku jest bezużyteczny i raczej bym nim w s5 nie pykał nie jest u mnie od ataku - od tego są inni generalnie miał być u mnie 6th manem tak jak w cavs i prawdopodobnie tak będzie choć przy kontuzji Russela pewnie zagra też coś w S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 8 minut temu, Szulim napisał: nie jest u mnie od ataku - od tego są inni generalnie miał być u mnie 6th manem tak jak w cavs i prawdopodobnie tak będzie choć przy kontuzji Russela pewnie zagra też coś w S5 To musze zapytac kto jest w ataku u naszych Jazz w takim przypadku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 9 minut temu, Reikai napisał: To musze zapytac kto jest w ataku u naszych Jazz w takim przypadku? proszę Banchero, Lopez, Joe, Dort, Giddey, Cam zadania defensywne: MRob, DFS, Levert, Dort, Lopez, Murphy zadaniowcy: Joseph, Matthews Isaac też przez pewien moment (RIP) TyTy też zaczął grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Czyli rookie wall Banchero ciagnie atak z Giddeyem i Lopezem jako druga i trzecia opcja, 38 FG% Dort w T3, Cam Thomas 36.5 FG%. Mam powazne podejrzenia co do tej ofensywy, chyba ze Banchero bedzie wygladal tak jak ostatnie trzy mecze, ale tu dalej jest bardzo malo mocy, a sama obrona w NBA juz sie nie wygrywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 4 minuty temu, Szulim napisał: proszę Banchero, Lopez, Joe, Dort, Giddey, Cam zadania defensywne: MRob, DFS, Levert, Dort, Lopez, Murphy Na pewno w odpowiednim miejscu wpisałeś Murphy'ego? A LeVert jest spoko, to, że nie zdobywa po 40 pkt nie znaczy, że jest bezużyteczny w ataku. Jako connector potrafi być przydatny, choć scoring wise trzeba przyznać, że kasztani mocno. Gorzej, że to kasztanienie zbiega się z kasztanieniem Dorta i cegleniem Giddey, bo pod nieobecność Russella, te 27% za 3 LeVerta to jest najlepszy wynik spośród starting backcourt Tym bardziej się dziwię, że oddałeś taniutko NAW, który ma podobne zalety do LeVerta, tylko gra za 30% kasy Carisa i w dodatku trafia trójki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 spokojnie, to dopiero początek trymestru, całość rotacji i wyników opisze pięknie w opisach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 7 godzin temu, fluber napisał: jest chemia w zespole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 4 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał: patrzę na ogół, bo liczyłem, że się chłop w ofensywie odbuduje, nawet miał chyba mecz na 40pkt na początku rs czy coś, fajnie, że dobrze broni, ale w ataku jest bezużyteczny i raczej bym nim w s5 nie pykał I to w Bostonie zrobił 41/7 6 trójek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Teraz, ignazz napisał: I to w Bostonie zrobił 41/7 6 trójek ciekawe kto nie grał w tym meczu w Bostonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 W lutym totalnie stracił rytm ( choroba) i ma jednocyfrowe zdobycze często Tatum Brown White Smart i Al grali Z pomocy starał się blokować Blake ale się nie ułożyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Cos mi tu @RonnieArtestics truknal, ze legenda begm właśnie gra we Włocławku mecz w Pucharze fiba, niejaki Dotson. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 No i nie może być za dobrze w Detroit bo byłoby coś nie tak. Ciekawe jak poważne jest to uzależnienie Ja i oby z tego wyszedł bo alkoholizm za młodu to nie jest fajna sprawa. Na szczęście na jego miejsce mam White'a i takiego fajnego grajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 50 minut temu, Reikai napisał: Cos mi tu @RonnieArtestics truknal, ze legenda begm właśnie gra we Włocławku mecz w Pucharze fiba, niejaki Dotson. A vs Slask Wrocław gra legendarny Miye Oni @człowiek...morza @Qcin_69 scouting 1 klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Godzinę temu, Reikai napisał: Cos mi tu @RonnieArtestics truknal, ze legenda begm właśnie gra we Włocławku mecz w Pucharze fiba, niejaki Dotson. Dotson to człowiek legenda BeGM! Ale Oni jest blisko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 (edytowane) az sobie wrzucilem w wyszukiwarke w temacie "dotson" duzo smiesznych rzeczy xd 11 minut temu, MarcusCamby napisał: Dotson to człowiek legenda BeGM! Ale Oni jest blisko! miedzy innymi wyskoczylo, ze smiales sie z jevona cartera. pieknie ci tera zamyka jape i pokazuje kto ma zacne oko scouta ps. noah vonleh prawie zatrzymal jokicia Edytowane 8 Marca 2023 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi