Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, MarcusCamby napisał:

Przydałby się mem z Spider-Mana, gdzie zamglonym wzrokiem widzi January czy LAFa, a po założeniu okularów wychodzi że to ozzy :P

KMWTW 

Spokojnie. Przyjdzie połowa sezonu. Wszyscy moi zawodnicy zlecą z formą to i mnie nie będzie :D

Godzinę temu, RonnieArtestics napisał:

Kai Jones wreszcie się dorobił minut 

Nie każe ogladac całego filmiku ale w 6:30 macie wsad roku, 

Chyba poważny contender do udziału w konkursie wsadów nam się wyłonił. 

No chłop ma trampolinę w nogach. Przy okazji muszę bardzo pochwalić KJa Martina. Szkoda, że się pozbyłeś :(

6 godzin temu, ozzy110 napisał:

No chłop ma trampolinę w nogach. Przy okazji muszę bardzo pochwalić KJa Martina. Szkoda, że się pozbyłeś :(

KJ kozak. Już rok temu było widać ogromny potencjał. 

Chciałem go latem pozyskać od Sylvinho, ale w między czasie okazało się, że już u Pablo siedzi :)

5 minut temu, LAF napisał:

U nas Jayson i Devin mieli by większy USG , no i poza tym liczy się jakoś a nie ilość. 

Jasne jakość się liczy. To podsumuje twoja jakość. Oprócz tej dwójki masz jeszcze:

Rob, Khris, Omer -  bez debiutu w tym sezonie 
Ball - 3 mecze rozegrane w sezonie
Kabengele - 12 minut w ostatnich dwóch tygodniach
S. Johnson - poza ligą 
Blake Griffin - 2x20 minut i raz 6 minut w ostatnich dwóch tygodniach
Nix - zawrotne 3ppg i 2,5apg przy 2 stratach na mecz
Lindel Willington- poza ligą
Jalen McDaniels - 10ppg i 4 reb w jednym z najsłabszych zespołów NBA 
No i na koniec mój ulubiony twój zawodnik, hybryda Jordana Poole i Danny Greena - Wendel moore dostał pierwszy raz minuty w rotacji właśnie wczoraj, pewnie przez jakieś kontuzje innych graczy 

na twoim miejscu bym nic nie pisał o swojej druzynie i na pewno nie stawiał słowa jakość w tym samym zdaniu, ale rob jak uważasz :D

2 godziny temu, Szulim napisał:

A mówią że Dort niby słaby w D 😂

Slaby nie jest, ale jak sprawdzalem powyzsze staty w ostatnich latach(rozne okresy w sezonie) to owszem Dort ma na sobie ogromny load w D, ale radzi sobie wyrazniej gorzej od takiego Brooksa(all NBA D), Jrue czy chocby Ayo z poprzedniego sezonu. To juz raczej nie jest fluke

1 godzinę temu, ozzy110 napisał:

To Carter na czele :)

Chlop juz w West Virgini byl elitarny(najlepsze on ball pressure w collegu), moze w koncu zostanie ustabilizuje swoja pozycje w lidze jako solidny back up

Edytowane przez tangiers

@tangiers zgoda / jednakże to nie jest jak niektórzy tu sugerowali - dziura w D i słaby obrońca 

jeszcze do elity mu brakuje ale tez jest bardzo mlody

w ogóle jeśli dobrze patrzyłem to zarówno Brooks jak i Zubac są w top3 efektywności defensywnej, także moja „podejrzana” defensywa chyba jest całkiem niezła w przekroju innych drużyn ;)