Qcin_69 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 6 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: ale jakby Curry oddał jeden rzut mniej... nawet nie musiałby go trafić! słaba szpila, ja Ci tylko wytłumaczyłem ile to znaczy 3% TS przy próbie 21 rzutow na mecz w skali 40 spotkan, po tym jak napisałeś ze to przepaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 12 godzin temu, Qcin_69 napisał: 45/9/5 bez straty, z 21 rzutow to chyba nawet Curry nie zrobił w tym sezonie, wiec chyba mógłbyś przyznać ze to najlepszy indywidualny wystep gracza w tym roku Curry to w tym trymestrze ma gorsze TS% niż ten jechany przez Jaśka od dłuższgo czasu Tatum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 3 minuty temu, fluber napisał: Curry to w tym trymestrze ma gorsze TS% niż ten jechany przez Jaśka od dłuższgo czasu Tatum:) @LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Godzinę temu, Qcin_69 napisał: @LeweBiodroSmoka no to przecież wiadomo, szpilki szpilkami, ale ci Lakers w T1 a dalej przerwa jak lej po bombie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 1 godzinę temu, fluber napisał: Curry to w tym trymestrze ma gorsze TS% niż ten jechany przez Jaśka od dłuższgo czasu Tatum:) @Qcin_69 Butler po wczoraj też;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 46 minut temu, fluber napisał: @Qcin_69 Butler po wczoraj też;) ale najlepiej przyjebac się do Minnesoty no nic, Janury pozostanie Januarym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 (edytowane) Czy Lakers wyjdą z 0.500? Kolos na glinianych nogach. Moj wczesny bet, nie bedzie mistrzostwa. Z Brogdonem by było Edytowane 24 Stycznia 2022 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Teraz, człowiek...morza napisał: Czy Lakers wyjdą z 0.500? dramatycznie to wyglada w Lakers w tym trymestrze, myślałem ze Minnesota miała problemy ale jak patrzę na resztę zespołów „aspirujących” to jednak nadal Minnesota numer 1 na Zachodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 (edytowane) Nalezy chyba uczciwie zalozyc, ze BeGM Lakers dojda tak daleko jak Lebron w realu. Nie warto odchodzic od tej zasady. Szkoda Ingrama, DLO czy Capeli. Bardzo ich brakuje, szczegolnie Capeli, dawny top20 ligi. Edytowane 24 Stycznia 2022 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 10 minut temu, tangiers napisał: Nalezy chyba uczciwie zalozyc, ze BeGM Lakers dojda tak daleko jak Lebron w realu. Nie warto odchodzic od tej zasady. Szkoda Ingrama, DLO czy Capeli. Bardzo ich brakuje, szczegolnie Capeli, dawny top20 ligi. DLO świetny zawodnik. Mecz wygra, wspomoże kolegów asystami i pokieruje nimi w obronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 7 minut temu, ozzy110 napisał: DLO świetny zawodnik. Mecz wygra, wspomoże kolegów asystami i pokieruje nimi w obronie W tym trymestrze DLO > Curry. Jak Lakers szybko nie przehandluja Currego to moga stracic szanse na mistrzostwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 10 minut temu, tangiers napisał: W tym trymestrze DLO > Curry. Jak Lakers szybko nie przehandluja Currego to moga stracic szanse na mistrzostwo. fakt robi sie tam gorąco, a jak wiemy tamtejszy gm nie boi sie trudnych decyzji. niemniej czasu mało, trzeba działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 9 minut temu, tangiers napisał: W tym trymestrze DLO > Curry. Jak Lakers szybko nie przehandluja Currego to moga stracic szanse na mistrzostwo. prawda, dziwne ze tak cicho o problemach Lakers, no ale skoro ludzie potrafia kupić Theisa jako centra contendera, oraz uwierzyć ze Monk to lepszy strzelec niż Booker/Tatum/George to nienajlepiej świadczy o kierunku do którego zmierzamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 ktos z dwojki curry butler musi odejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Teraz, człowiek...morza napisał: fakt robi sie tam gorąco, a jak wiemy tamtejszy gm nie boi sie trudnych decyzji. niemniej czasu mało, trzeba działać. Janury nie ma jaj żeby handlować kimś z big3, wie ze bez nich mie ma zupełnie nic do zaoferowania, stad już skamle o znizki na FA Teraz, człowiek...morza napisał: ktos z dwojki curry butler musi odejsc ciekawe kto tam jest 1, 2 i 3 opcja, dziwne ze @kolader nie dopytuje Januarego o te kwestie a martwi się podziałem rol w znacznie lepszych Wolves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Teraz, Qcin_69 napisał: Janury nie ma jaj żeby handlować kimś z big3, wie ze bez nich mie ma zupełnie nic do zaoferowania, stad już skamle o znizki na FA no ja juz na priv dostawalem waidomosci ze payton to taki lepszy caruso xd takze az ciekaw jestem jakie inni rewelacje dostali rotfl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 1 minutę temu, january napisał: ja na priv dostałem ofertę Mobleya za Butlera;) Lakers wedle wszelakich rankingów mają 3x top10 graczy ligi, wedle innych 5 z top16 (Payton i Hartenstein królowie adv stats:) ) Więc zabawa, idziemy na 25-2 w tym trymestrze. prime January wrócił Hertenstein i Payton w top16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 8 minut temu, january napisał: Jok jest zajebisty, ale oddaniem Monte przy kontuzjach na praktycznie cały trymestr Caruso, Brogdona i Granta sobie trochu strzeliłeś w stopę;) Będę uważnie patrzył jak rozpiszesz te minuty ;> Co Ci poradzę, że Twoi dość c***owo wyglądają w najbardziej cenionych przez analityków zestawieniach Tzn w sumie nawet nie jakoś dramatycznie, tylko mogą Lakerom buty czyścić xd https://www.bball-index.com/2021-22-lebron-data/ https://dunksandthrees.com/epm szybko się zmienia, wczoraj miałem minusowy bilans, w międzyczasie Tatum przescignal Curryego o Butlera w TS za co LBS dodał 4W, teraz jednak Minnesota nie taka dramatyczna choć wciąż nie Lakers, co to będzie jak dojdzie do wypisywania absencji i się okaże ze ta wąska 9osobowa rotacja Soty zagrała jakieś 300minut więcej niż 15osobowa zajebiscie głęboka rotacja Lakers xd January-Wilder Minnesota-Fury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 6 minut temu, january napisał: U mnie dalej masz bilans 14-13 , ale niedawno miałeś 12-15, więc podskoczyłeś ładnie;) Absencje wklepywać znów do arkusza jak najbardziej zamierzam znowu mi dajesz taki sam bilans jak ja Tobie? niezle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Teraz, january napisał: Ty dajesz Lakersom o 10W więcej niż sobie, jak dasz mniej to jednak masz zero obiektywizmu dalej więcej niż Ty w stosunku do swoich oczekiwań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi