Szulim Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 5 minut temu, LAF napisał: Widzę, że Boston nie ma GMa na pewno są jacyś fani tej drużyny chętni do objęcia jej To chyba pomyłka bo jeszcze w zeszłym tygodniu z nim gadałem - ale może się coś zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 @LAF a czemu nie chcesz? ja w sumie jestem od niedawna ale zabawa jest przednia - MEM czeka na zacnego GMa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 34 minuty temu, Szulim napisał: @LAF a czemu nie chcesz? ja w sumie jestem od niedawna ale zabawa jest przednia - MEM czeka na zacnego GMa Jak to było? BMF przejął Clippers po LAFie to teraz LAF po BMFie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 W dniu 9.11.2021 o 11:53, fluber napisał: W ostatnim sezonie Malik Beasley grał 30mpg W dniu 9.11.2021 o 11:56, człowiek...morza napisał: No Beasley pewnie bedzie gral tyle samo Minnesota ma bilans 11-1 gdy Beasley jest na parkiecie mniej niż 23 minuty i 6-18 gdy gra co najmniej 25 minut:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 17 minut temu, fluber napisał: Minnesota ma bilans 11-1 gdy Beasley jest na parkiecie mniej niż 23 minuty i 6-18 gdy gra co najmniej 25 minut:) Po co mu Beasley, ma Jordana poole ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 13 minut temu, RonnieArtestics napisał: Po co mu Beasley, ma Jordana poole ! Transfer na razie pieknie sie zwraca. 7GP, 13 pts, ast do strat prawie 1 do 1, trojka na 30%. Widac scouting. Ale ile mozna rozmawiac o tankerach. Wielki Khris Middleton wrocil z forma w 2T: 12G, 20/5/6 na 46% za 3 i TS62%. Korkmaz i Strus tez daja ladna produkcje i pomagaja ze szpitalem na obwodzie(Brooks, Rose). Czekamy jeszcze na nowego centra: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 8 godzin temu, tangiers napisał: Transfer na razie pieknie sie zwraca. 7GP, 13 pts, ast do strat prawie 1 do 1, trojka na 30%. Widac scouting. Ale ile mozna rozmawiac o tankerach. Wielki Khris Middleton wrocil z forma w 2T: 12G, 20/5/6 na 46% za 3 i TS62%. Korkmaz i Strus tez daja ladna produkcje i pomagaja ze szpitalem na obwodzie(Brooks, Rose). Czekamy jeszcze na nowego centra: Idealne podsumowanie Miami. Podniecanie się korkmazem. Az dziw bierze, ze żadnego słowa o Portisie. Luka pewnie równie uradowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 19 godzin temu, MarcusCamby napisał: @Eld po tym komentarzu będzie płakał, ale prawda jest jedna. A cóż mam faktom zaprzeczać? Masz rację i tyle. Przynajmniej tamten Boston odesłał @Alonzo na ryby / 6 godzin temu, LAF napisał: Nie chciałbym tutaj robić na odpierdol bo wiem, że mimo wszystko trzeba trochę poświecić się tej zabawie aby coś ugrać Tak było jednak kto wie może jeszcze będę uczestniczył w tej zabawie. Dużo się zmieniło. Zautomatyzowało, samo MEM będzie wymagać szczególnej uwagi w draft day. Przemyśl jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Bardzo mało ludzi ogląda spurs na obecnym etapie rozwoju młodych. Tymczasem… Dejounte Murray over the last 5 Games: 24.8 PPG 9.8 APG 7.4 RPG 2.6 SPG 46% FG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Rl Hawks są 3-10 w tym trymestrze, ja nie wiem czy nasi Dallas trochę nie przeszarżowali z tą wymianą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 (edytowane) 4 godziny temu, ignazz napisał: Bardzo mało miło ludzi ogląda się spurs na obecnym etapie Poprawiłem. Mi również Edytowane 15 Stycznia 2022 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Here comes The Moe Moe Train Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 ah, no tak się zastanawiałem po co January się przywalił do Meltona i nagle wyskakuje mi to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: ah, no tak się zastanawiałem po co January się przywalił do Meltona i nagle wyskakuje mi to Butler też na razie więcej meczów opuścił niż zagrał. Wszyscy mają problemy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 1 minutę temu, fluber napisał: Butler też na razie więcej meczów opuścił niż zagrał. Wszyscy mają problemy:) Butler się połamał, Curry mocno się opuścił, a Lebron robi minusowy bilans, no ale to Sota mająca 2 z 3 najlepszych graczy lidera Zachodu Suns robi minusowy bilans. No nic nie poradzę, prędzej mi kaktus na ręce wyrośnie niż January napisze tu coś obiektywnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: a Lebron robi minusowy bilans LeBron w 2t jest bardziej minusowy niż Westbrook, choć szczerze nie rozumiem jak to jest możliwe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Nie przesadzajmy w druga stronę… http://insider.espn.com/nba/hollinger/statistics PER jest ułomny ale o ile nie kocham lakers to mimo wszystko wyglada to niezłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 (edytowane) 3 godziny temu, fluber napisał: LeBron w 2t jest bardziej minusowy niż Westbrook, choć szczerze nie rozumiem jak to jest możliwe:) Cóż, Ci co dłużej grają w BeGM pamiętają dobrze "minusowego" LeBrona i tezy odnośnie LeBrona, że jest gorszy od Korvera i grubo past prime Wade z ławki Inna sprawa, że oczywiście Wolves też są w tym trymestrze c***owi. W dniu 14.01.2022 o 19:41, Eld napisał: A cóż mam faktom zaprzeczać? Masz rację i tyle. Przynajmniej tamten Boston odesłał @Alonzo na ryby / Nie wiem o czym do mnie piszesz. Ja tylko chciałem przypomnieć, że jako GM Clippers LAF > Twój Bożek BMF Edytowane 15 Stycznia 2022 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Ruszyła maszyna już nic nie zatrzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Robert Williams gra 34% na pozycji PF w tym sezonie. Jest to wystaraczająca duża liczba, a sam sezon duży by twierdzić, że spokojnie może grać na tej pozycji. W obronie on często kryje na obwodzie. Ewentualny problem wystąpi w ataku, ale tu nadal na pozycji 1-3 będą sami shooterzy. Stąd jak już macie pilną potrzebę docinania Minny to czepiajcie się w tym trymestrze za dużo Rob Willa na PF, a nie gadajcie coś o myje oni rotacji. Nie wy ustalacie skład. Booker też na spore próbce sezonu ma 18% gry na SF, więc nawet dla Was dostepnosc graczy na pozycje bez PGeorga: PG: reggie, brunson, melton SG reggie, brunson, melton, booker SF 3 tatum booker tate PF tatum tate RobWill C Ayton RobWill OmerBradley (no on nie gra, dziwne ze nikt go nie chce, bo real nba to bdb backup jednej z najlepszych ekip z kosmicznym on offem (to sie tu chyba ceni)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi