MarcusCamby Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 W dniu 2.01.2022 o 18:27, ozzy110 napisał(a): @MarcusCamby komu tam odejmujesz W? bo w temacie nadal bez zmiany @RonnieArtestics też 1 W za dużo Rozwiń Już pisałem, że Raptors zabieram jeden win. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Jak jesteś narcyz superstar to unikasz popa. Jak jesteś Keldon to się cieszysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 W dniu 2.01.2022 o 20:31, ignazz napisał(a): Jak jesteś narcyz superstar to unikasz popa. Jak jesteś Keldon to się cieszysz Rozwiń A sam Popovich jest narcyzem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Tak patrzę, że @shevcu nie ma już od 17 grudnia na forum. To już kawał czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 (edytowane) W dniu 2.01.2022 o 20:31, ignazz napisał(a): Jak jesteś narcyz superstar to unikasz popa. Jak jesteś Keldon to się cieszysz Rozwiń A czemu spurs nie chcieli tego doszlifowanego Derozana zatrzymać ? Edytowane 2 Stycznia 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Wiem ze Knicks troszkę smieszny skład wystawili ale mam nadzieje ze oglądacie ten mecz. Vanvleet 11/17 7/13 za trzy 35-5-5 w trzy kwarty, przyjemnie się to ogląda, swobodnie jak na treningu sobie gra bez tych kibiców.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 W dniu 2.01.2022 o 21:01, RonnieArtestics napisał(a): A czemu spurs nie chcieli tego doszlifowanego Derozana zatrzymać ? Rozwiń Drogo i się nie wpisuje w wiek innych zawodników. Plus w spurs jednak przyzwyczajono nas przez 30 ostatnich lat do czystego diamentu a nie jakiś szemranych kamieni z Afryki B. W dniu 2.01.2022 o 20:33, mac napisał(a): A sam Popovich jest narcyzem? Rozwiń Coraz większym ale to typowe dla aktywnych staruszków milionerów. Wielu staruszkom na starość odpierdala w przypadku gdzie przez całe życie nic zbytnio nie osiągneli a Pop jednak sporo osiągnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Dziękuję wszystkim głosującym za docenienie mojego teamu w głosowaniu. Tak jak myślałem skończyłem 1T na 10 miejscu, choć moja przewaga nad Knicks nie jest wyraźna. Tak jak zapowiadałem, dopóki mam realne szanse na walkę o play-in, nie handluję swoimi zawodnikami. W związku z powyższym Hornets zaczynają 2 trymestr w niezmienionym składzie z dużymi nadziejami na utrzymanie miejsca gwarantującego walkę o play-offs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 W dniu 4.01.2022 o 12:47, Szulim napisał(a): - Danuel House JR SF/PF - niestety gra w HOU więc jako już "starszy" zawodnik minut trochę brak, ale dostaje regularnie czas na grę i wypełnia box score, solidny 3pt - 36,5%, jako energizer z ławki w sam raz Rozwiń House'a to Rockets już jakiś czas temu wyjebali. Na 10-day był w Knicks teraz, ale jakąś kontuzję złapał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 W dniu 4.01.2022 o 12:55, Braveheart22 napisał(a): House'a to Rockets już jakiś czas temu wyjebali. Na 10-day był w Knicks teraz, ale jakąś kontuzję złapał. Rozwiń już odpisałem to samo CVBE macie obaj rację, wciąż byłem przekonany że jest w NYK, ale sprawdziłem i faktycznie skończyła mu się 10dniówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Może dziś nie siedziało, ale piłeczkę ładnie rozprowadzał i klasycznie kozak bronił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 W dniu 4.01.2022 o 15:01, ozzy110 napisał(a): Może dziś nie siedziało, ale piłeczkę ładnie rozprowadzał i klasycznie kozak bronił Rozwiń To ja też się pochwalę. Harrell wypadł i Kuzma musiał przejąć rolę 2 opcji w ataku w ostatnich 4 meczach. Wygląda to następująco; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 No Kyle profeska @fluber Muszę przyznać, że ostatnio bez Spencera lineupy z Kuzmą Bealem i Avdiją wyglądają bardzo fajnie. Tutaj ładnie to pokazuje jak Deni pomaga tej dwójce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 A i oczywiście KD + JH to chyba nie takie kozaki szczególnie z biedną ławką (nadal uważam, że dostali za wysokie bilanse a ja za niskie) Grizzlies wygrywają bez Ja i z Ja to chyba nasi Pistons też to potrafią (w obu przypadkach seria 5 W) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 W dniu 4.01.2022 o 19:55, cvbe napisał(a): Plus Muscala i Freedom... #depth Rozwiń Williams gra ostatni sezon w NBA. Nie cierpię gościa. To co nie raz odwala to się nadaje tylko pod alt + F4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 W dniu 4.01.2022 o 20:18, Eld napisał(a): Williams gra ostatni sezon w NBA. Nie cierpię gościa. To co nie raz odwala to się nadaje tylko pod alt + F4. Rozwiń 7/4/2 w 20 minut z dobrą obroną na wszystkich pozycjach, On/off +15,6. Myślę, że coś znajdzie jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 W dniu 4.01.2022 o 20:20, cvbe napisał(a): 7/4/2 w 20 minut z dobrą obroną na wszystkich pozycjach, On/off +15,6. Myślę, że coś znajdzie jeszcze Rozwiń Z dobrą czym? Jak by mu Dort dupy nie krył to on jest beznadziejny. Bazley go tyko przebił w beznadziejności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 W dniu 4.01.2022 o 20:26, Eld napisał(a): Z dobrą czym? Jak by mu Dort dupy nie krył to on jest beznadziejny. Bazley go tyko przebił w beznadziejności. Rozwiń Niestety nie umiem tego udowodnić bo nie znam się na adv. statach, ale akurat Kenricha uwielbiam i tylko dla niego oglądam mecze (wiem, pojebane, ale tu wszyscy jesteśmy tak pojebani) więc wiem, że gadasz głupoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 W dniu 4.01.2022 o 20:28, cvbe napisał(a): (wiem, pojebane, ale tu wszyscy jesteśmy tak pojebani) Rozwiń Dobra. Tu skończmy dyskusuję Oglądać tankera dla Kennricha. Rozwaliłeś mnie teraz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Gratulacje dla @fluber za pierwszy mecz Russa bez straty od 5 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi