LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 6 minut temu, Qcin_69 napisał: Bardzo. Kazdy stat rzucony ot tak o, bez interpretacji, jest do dupy, daj mi człowieka dam Ci stat który potwierdza jego wielkość/russelowatosc. Staty są c***a warte (zazwyczaj) - liczą się zwycięstwa zakąski rób, a nie mnie tu filozujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 7 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: zakąski rób, a nie mnie tu filozujesz Najebany? Ro na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 36 minut temu, eMeS napisał: No nie są, a jakby byli to taka drużyna byłaby na szczycie twojego zestawienia. A skomentowałem, bo nie wiem co ma z tego wynikać ani to najlepsi strzelcy nie są, ani nawet nie można powiedzieć że volume mają największy. No pierwszy w zestawieniu jest Curry ze 123 trafionymi trójkami. Jak to nie jest najlepszy strzelec, to nie wiem kto nim w takim razie dla Ciebie jest. A na liście top 50 są jeszcze takie nazwiska jak Lillard, Mitchell, Lowry, Brogdon, LBJ, PG13, Durant, Harden czy nawet Irving. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 4 minuty temu, Eld napisał: No pierwszy w zestawieniu jest Curry ze 123 trafionymi trójkami. Jak to nie jest najlepszy strzelec, to nie wiem kto nim w takim razie dla Ciebie jest. A na liście top 50 są jeszcze takie nazwiska jak Lillard, Mitchell, Lowry, Brogdon, LBJ, PG13, Durant, Harden czy nawet Irving. Curry jest z marca, więc to najlepsze ryby, a nie strzelec. Mówię, że to co podales to tylko liczba trafionych trójek. Bez sensu wyciągać jakiekolwiek wnioski na tej podstawie. To nawet liczby rozegranych meczów nie uwzględnia... No ale już się nie czepiam dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 1 minutę temu, eMeS napisał: Curry jest z marca, więc to najlepsze ryby, a nie strzelec. Mówię, że to co podales to tylko liczba trafionych trójek. Bez sensu wyciągać jakiekolwiek wnioski na tej podstawie. To nawet liczby rozegranych meczów nie uwzględnia... No ale już się nie czepiam dobranoc No jakoś właśnie uwzględnia liczbę meczów bo by tyle tych trójek nie trafili, gdyby nie grali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Polecam sprawdzić sama przyjemność dla oczu, a względnie mało miłości dostaje chłopak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Devin Booker z kolejnym Gamewinnerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 10 godzin temu, Qcin_69 napisał: jak tam @człowiek...morza gdzie tam Leonard? No też jest w tej grupie a co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 20 minut temu, MMM2121 napisał: Polecam sprawdzić sama przyjemność dla oczu, a względnie mało miłości dostaje chłopak. Lavine spoko, ale to lepsze Tak właśnie Lakers wypadają z top6 Zacodu Teraz, człowiek...morza napisał: No też jest w tej grupie a co? Nawet Beasley z cegła w 1;50 się załapał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 (edytowane) 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: ale wiesz co jest lepsze? mam aż 2 graczy w tej grupie, gdy 85 % ligi żadnego Edytowane 11 Lutego 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Teraz, człowiek...morza napisał: ale wiesz co jest lepsze? mam aż 2 graczy w tej grupie, gdy 85 % ligi żadnego Co z tego skoro i tak skończysz maks na 2 rundzie 🥸 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: Lavine spoko, ale to lepsze Tak właśnie Lakers wypadają z top6 Zacodu No co mogę powiedzieć. W Golden są wybitni ofensywni gracze oraz niesamowici w defensywie. Druzyna na dwie strony parkietu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 4 minuty temu, MMM2121 napisał: No co mogę powiedzieć. W Golden są wybitni ofensywni gracze oraz niesamowici w defensywie. Druzyna na dwie strony parkietu Aż tak bym się nie rozpędzał ale to ze jesteś kolejnym lepszym zespołem od Lakers, bawi, patrząc na handicap jaki miał January względem reszty ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 5 godzin temu, Qcin_69 napisał: Aż tak bym się nie rozpędzał ale to ze jesteś kolejnym lepszym zespołem od Lakers, bawi, patrząc na handicap jaki miał January względem reszty ligi A ile zespołów jest według ciebie obecnie lepszych od Lakers? Ja tam w Golden nie mam czego się wstydzić, Stephan i Zach w ofensywie mogą zrobić sito z każdej obrony. Głównego ballhandlera przeciwników może gnębić Dort, a wszystko w defensywie spina Draymond. Powiedziałbym, ze to znakomity balans między ofensywa, a defensywa i to raczej nie jest na wyrost. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 5 minut temu, MMM2121 napisał: Ja tam w Golden nie mam czego się wstydzić, Stephan i Zach w ofensywie mogą zrobić sito z każdej obrony Nie żeby co ale centra ci brak. Ławki nie masz bo Porter nie gra. Komet wchodzi na 4 minuty i ood razu o 50 % zwiększa ilość minut które rozegrał w tym sezonie. Chriss już nie gra. Z ławki masz Neto i Lee i to wszystko co regularnie dostaje minuty. Raczej tam Qcina poniosła fantazja albo dobra wódka ,że ma wyżej niż LAkers. JAkby ci Porter grał a rolsi więcej niż 8 minut na mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 44 minuty temu, ely3 napisał: Nie żeby co ale centra ci brak. Ławki nie masz bo Porter nie gra. Komet wchodzi na 4 minuty i ood razu o 50 % zwiększa ilość minut które rozegrał w tym sezonie. Chriss już nie gra. Z ławki masz Neto i Lee i to wszystko co regularnie dostaje minuty. Raczej tam Qcina poniosła fantazja albo dobra wódka ,że ma wyżej niż LAkers. JAkby ci Porter grał a rolsi więcej niż 8 minut na mecz Przecież Porter zagrał 16 meczy to ciężko mówić, aby nie grał xd Baynes miał beznadziejny początek sezonu, ale on w tych waszych statsach w defensywie wyglada dobrze i daje trochę mięsa pod koszem czego potrzebuje, poza tym mogę to latać Draymondem na C, co wychodzi w miarę git w Real NBA (patrz mecze z Dallas czy LAC) Wiec tam spokojnie można sobie wyobrazić, ze ta ławka prowadzona przez Neto i Lee cos tam sobie podziała i nie mówię, ze jestem lepszy niż Lal, ale 4 miejsce w konfie wydaje się w miarę realne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 u @MMM2121 najbardziej szkoda, że MCW wypadł. Spoko roles, świetnie fitujący do tego zespołu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 1 minutę temu, Braveheart22 napisał: u @MMM2121 najbardziej szkoda, że MCW wypadł. Spoko roles, świetnie fitujący do tego zespołu. kasztan totalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 5 minut temu, Braveheart22 napisał: u @MMM2121 najbardziej szkoda, że MCW wypadł. Spoko roles, świetnie fitujący do tego zespołu. 3 minuty temu, człowiek...morza napisał: kasztan totalny Rabini się wypowiedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: kasztan totalny Idealnie korygujący wady Stepha czy Zacha. Bdb obrońca, praktycznie 1-3, piłkę poklepać też czasem może, ale generalnie w ataku GSW ma świetny duet na obwodzie do grania, więc MCW nie musi wiele oferować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi