człowiek...morza Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 1 minutę temu, Lucas napisał: @SlaKB jedna chyba taka informacja i to nie od Woja/Chamsa, to nawet nie byla informacja (z obozu ktoregokolwiek z graczy przykladowo), tylko luzne domniemanie windhorsta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 I żeby nie wyszło ze Grek owszem chetnie zagra z Davisem ale w nowym Yorku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 2 minuty temu, Lucas napisał: @człowiek...morza ja tu nie pisałem o sobie jak coś, a jako ogólnej obserwacji. @SlaKB jedna chyba taka informacja i to nie od Woja/Chamsa, więc no jeśli na tej podstawie mielibyśmy decydować o zmianie organizacji przez Davisa tego lata to moim zdaniem trochę mało. Raczej szedłbym Twoim zdaniem w argumentacje sportową niż tę plotkę. Dodatkowo o ile wolę Kembę niż Kyriego to chyba jednak Irving mimo tych kontuzji ma większość wartość w lidze, a jestem w 90% pewny, ze tak jest wśród samej opinii graczy, więc w kwestii gwiazd do wyboru dla Davisa to mamy Giannis > Kawhi > Kyrie > Kemba, ale łącznie to jest takie dość bliskie, raczej decydują rolesi i to czy Davis chce zamieniać NY na Milwaukee. Kemba prędzej pogodzi się z rolą tego 3 niż KI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 (edytowane) Oczywiście @SlaKB to Twój zespół i to, ze takie komentarze pojawiaja sie teraz moze ostatecznie i tak skończyć się dla Ciebie happy endem, bo Butler był bliski odejścia z Lakers rok temu, a skonczyło się jak wiemy Po prostu warto się czasem dwa razy zastanowić Teraz, kolader napisał: Kemba prędzej pogodzi się z rolą tego 3 niż KI Tu się zgadzam Edytowane 28 Listopada 2020 przez Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: to nawet nie byla informacja (z obozu ktoregokolwiek z graczy przykladowo), tylko luzne domniemanie windhorsta. To była gowno plotka raczej. Ogolnie ABC co cenie nie jest wylewny w swoich deklaracjach Teraz, kolader napisał: Kemba prędzej pogodzi się z rolą tego 3 niż KI To co ostatnio grał to nie dziwie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Teraz, january napisał: Drugi przypadek to Miami Heat robiące capspace i Twoja nieoceniona pomoc w utrzymaniu Butlera przez Lakers, kiedy swą fantastyczną walką idealnie podzieliłeś głosy tych co głosowali za jego odejściem z LAL Z perspektywy czasu wolę jego przyjście do Lakers niż Miami Heat. Jakby Ignazz niczym Kaczyński, Korwin czy Macierewicz schował się do szafy, wygrałbym Spurs to głosowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Giannis chciał wzmocnien - chce mu dać Davisa, Davis w pierwszej turze odrzucił Knicks, pojawia się info, że chce grać z Giannisem - proszę bardzo umozliwiam mu to. Giannis jest młodszy od Leo, dodatkowo Kemba nie robi kwasów jak Irving. Mam dobrą sytuację finansową.. imo to jest świetna opcja dla Davisa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 (edytowane) 5 minut temu, ignazz napisał: To była gowno plotka raczej. Ogolnie ABC co cenie nie jest wylewny w swoich deklaracjach Podczas wpierdolu z Heat jednak coś w Nim pękło. Inna sprawa, że te łączenie Davis - Giannis to typowe gadanie pod big market Los Angeles. Funta kłaków to nie jest warte. Edytowane 28 Listopada 2020 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 no tam bucks bogdanovica ale bogdana powinni probowac sciagnac jbc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Z perspektywy czasu wolę jego przyjście do Lakers niż Miami Heat. Jakby Ignazz niczym Kaczyński, Korwin czy Macierewicz schował się do szafy, wygrałbym Spurs to głosowanie Nie miałem się gdzie skryć. Szafę mi zamontowano dopiero 9 miesięcy temu a głosowanie było szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 W ogóle pierwszy raz na FA bede operowal czyms wiecej niz cos powyzej wartości MLE i czy jest tu ktos komu zadac na priv pytanie, bo troche czuje sie jak idiota w tym temacie czy na pewno wszystko dobrze kumam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 (edytowane) 1 minutę temu, Lucas napisał: W ogóle pierwszy raz na FA bede operowal czyms wiecej niz cos powyzej wartości MLE i czy jest tu ktos komu zadac na priv pytanie, bo troche czuje sie jak idiota w tym temacie czy na pewno wszystko dobrze kumam Dawaj do mnie. Prowadzę tą turę, nie biorę udziału i jestem człowiek zaufany Edytowane 28 Listopada 2020 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 1 minutę temu, Lucas napisał: W ogóle pierwszy raz na FA bede operowal czyms wiecej niz cos powyzej wartości MLE i czy jest tu ktos komu zadac na priv pytanie, bo troche czuje sie jak idiota w tym temacie czy na pewno wszystko dobrze kumam spoldzielnia nie pomaga? myslalem, ze juz ustalone kto komu i za ile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 1 minutę temu, Lucas napisał: W ogóle pierwszy raz na FA bede operowal czyms wiecej niz cos powyzej wartości MLE i czy jest tu ktos komu zadac na priv pytanie, bo troche czuje sie jak idiota w tym temacie czy na pewno wszystko dobrze kumam Śmiało. Lepiej mnie zapytaj, niż jak jeden z GMów wyczytywał z wikipedii porady "jak się robi s'n't". Nick GMa zachowam dla siebie, bo ja też kiedyś lepszy nie byłem, ale jak by się nie dopytał to by w szambo wpuścił nie tylko siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 4 minuty temu, Eld napisał: Śmiało. Lepiej mnie zapytaj, niż jak jeden z GMów wyczytywał z wikipedii porady "jak się robi s'n't". Nick GMa zachowam dla siebie, bo ja też kiedyś lepszy nie byłem, ale jak by się nie dopytał to by w szambo wpuścił nie tylko siebie. Napisałem już do Marcusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 5 minut temu, Eld napisał: Lepiej mnie zapytaj, niż jak jeden z GMów wyczytywał z wikipedii porady "jak się robi s'n't". Nick GMa zachowam dla siebie, Brzmi jak @człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 43 minuty temu, SlaKB napisał: Panowie agenci Davisa, a co sądzicie o dołączeniu Anthonego do duetu Kemba + Giannis? Carmelo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Brzmi jak @człowiek...morza Nie no, nie. Pisałem, że ten GM którego nick zachowam dla siebie nie wiedział jak się robi s'n't, a nie że nie wiedział o czymś takim jak s'n't. 2 minuty temu, Lucas napisał: Napisałem już do Marcusa Looz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Teraz, Tecu napisał: Carmelo? Nie, nie. Anthonego Davisa Carmelo może za minimum jakby chciał pierścień wygrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 4 godziny temu, Qcin_69 napisał: Sota jako jedyna nie liże jaj innym GMom po prostu xd prosto z mostu, czy to BeGM czy życie prywatne Próba sushi przed Sylwestrem Urodziny @Sylvinho.? A może następny zlot w Ciechocinku? @Qcin_69 zapraszasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi