LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Teraz, polishllama69 napisał: ze zdrowym Irvingiem też nie no, po prostu nie patrzyłbym tu tak ba tą jego D zważajac na okoliczności z rl, tutaj ma mimo wszystko zgranego ze soba Tuckera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 (edytowane) a co do beasleya i juancho dałem osobny punkt tytułem wyjasnienia, wiec nie wiem po kiego c*** te komentarze wyjasnienia, ktore wyczerpuja temat. nie mam wiecej do dodania. 1 minutę temu, january napisał: Nie no ku*wa wrzucenie statów Juancho z listopada i grudnia 2018 roku pod ocenę II trymestru sezonu 19/20 to jest największy hit opisów ever chyba xDD ja wie ze to brzmi zabawnie ale to bylo salomonowe rozwiazanie :V Edytowane 16 Lutego 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 1 minutę temu, january napisał: Nie no ku*wa wrzucenie statów Juancho z listopada i grudnia 2018 roku pod ocenę II trymestru sezonu 19/20 to jest największy hit opisów ever chyba xDD człowiek-propaganda chociaż moje ostatnie określenie człowiek-głupol też mi się podobało Strasznie się zestarzał Nam GOAT Czuje wymiany i grajków jak Popovich. A wszystko przez to zbyt częste oglądanie Knicks... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: człowiek-propaganda chociaż moje ostatnie określenie człowiek-głupol też mi się podobało Strasznie się zestarzał Nam GOAT Czuje wymiany i grajków jak Popovich. A wszystko przez to zbyt częste oglądanie Knicks... sporo tych ksywek Mi sie najbardziej Rybak spodobało, chyba Qcin jako pierwszy użył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 skoro miałem oceniać na bazie poprzedniego sezonu to to się liczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Czekaj jesień Juancho z poprzedniego sezonu, gdzie potem stracił rzut i pewność siebie podane teraz to jedyne mądre rozwiązanie? WTF. Ja go bardzo lubię i życzę powodzenia, ale to chimeryczny gracz, mocno nieregularny i no trzeba z nim i jego forma poczekać, a nie dawać wycinek jego życiowki, która była 1.5 roku temu. Przez takie manipulacje ta gra naprawdę bywa obrzydliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 1 minutę temu, Lucas napisał: Czekaj jesień Juancho z poprzedniego sezonu, gdzie potem stracił rzut i pewność siebie podane teraz to jedyne mądre rozwiązanie? WTF. Ja go bardzo lubię i życzę powodzenia, ale to chimeryczny gracz, mocno nieregularny i no trzeba z nim i jego forma poczekać, a nie dawać wycinek jego życiowki, która była 1.5 roku temu. Przez takie manipulacje ta gra naprawdę bywa obrzydliwa No ostatnio nawet LBS zdobył się na chwilę szczerości i uznał, że Juancho w przyszłym sezonie to najprawdopodobniej będzie grał w Realu Madryt Nawet fani Nuggets opuścili ten okręt, a człowiek morza tonie z kolejnym swoim ulubieńcem jak wcześniej Dario Saricem czy Kyle Andersonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 4 minuty temu, Lucas napisał: Czekaj jesień Juancho z poprzedniego sezonu, gdzie potem stracił rzut i pewność siebie podane teraz to jedyne mądre rozwiązanie? WTF. kontuzje miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: No ostatnio nawet LBS zdobył się na chwilę szczerości i uznał, że Juancho w przyszłym sezonie to najprawdopodobniej będzie grał w Realu Madryt Nawet fani Nuggets opuścili ten okręt, a człowiek morza tonie z kolejnym swoim ulubieńcem jak wcześniej Dario Saricem czy Kyle Andersonem. Nie no Juancho może być graczem na poziomie rotacji NBA i wierzę że nim będzie. Zmiana środowiska, rola startera RL mogą mu pomóc. Bo dostał nowy start. W Denver momentami się bał rzucac już, bo był okres że nic nie wpadalo. Jednak no naprawdę nie można podać nagle jego najlepszego okresu z kariery i twierdzić że to jedyne wyjście. Jak ktoś weźmie teraz Lina to ma Linsanity podawać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 ogólnie z tym Carterem to też bez jaj, gość w ataku oddaje sporo glupich long 2s, playmaking też ma słaby, ale coś tam w obronie daje (chociaż to nie jest jakiś wybitny poziom), zdecydowanie bardziej wolę oglądać jak rozwija się Okobo, który powinien grać więcej z Rubio tbh jak już w temacie Suns, to na T3 Eld może sporo zyskać jak Bolden pogra tak jak zagrał te dwa mecze (wątpię, bo na 10day gracze są o dziwo bardziej zmobilizowani) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Teraz, człowiek...morza napisał: kontuzje miał No i po kontuzji problemy "w głowie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 5 minut temu, Lucas napisał: Czekaj jesień Juancho z poprzedniego sezonu, gdzie potem stracił rzut i pewność siebie podane teraz to jedyne mądre rozwiązanie? WTF. Ja go bardzo lubię i życzę powodzenia, ale to chimeryczny gracz, mocno nieregularny i no trzeba z nim i jego forma poczekać, a nie dawać wycinek jego życiowki, która była 1.5 roku temu. Przez takie manipulacje ta gra naprawdę bywa obrzydliwa nie wiem co Ty widzisz obrzydliwego. Napisalem przeciez wszystko tytułem wyjasnienia i tyle. uwaazam, ze bedzie git. mam ku temu powody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: Dario Saricem czy Kyle Andersonem. oni akurat bardzo mocno potrzebują fitu obok siebie i to cholernie widać, w końcu ustawienia Rubio - Book - Mikal - Oubre/Sarić - Ayton w Suns są podobnie wydajne, kwestia odpowiednie ilości defensywy obok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Nie lubię atakowac moich ulubieńców, a takim jest Juancho, ale mocno przegiales CM. To jest powód do obcięcia W w trymestrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 (edytowane) 3 minuty temu, Lucas napisał: Nie lubię atakowac moich ulubieńców, a takim jest Juancho, ale mocno przegiales CM. To jest powód do obcięcia W w trymestrze. ja to co mialem do napisania, to napisałem. nie rozumiem, po co te uniesienia, skoro sam napisales, iz wierzysz ze bedzie graczem rotacyjnym. uczciwie napisalem, dalczego podalem notowania. wiedziałem, jakie będą reakcje (czyli takie jak powyzej), daltego od razu napisałem wyjasnienie. odsyłam do opisu. chyba nie sadzisz, ze liczylem, iz uda mi sie te podane statsy przemycic do swiadomosci innych, przy tym jak gorący to jest temat i chetnie wytykany Edytowane 16 Lutego 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: czemu @Eld nie grasz SGA na dwójce? No i widzisz jak się kończy pisanie opisów w gorączce. Kurde któryś raz mi słusznie uwagę na coś zwracasz. Merci Boku. Przecież zapomniałem o tym że Graham gra w RL 35 mpg a ja mu dałem raptem 20....poustawiam sobie SGA w smallball setupach na SF . Zapraszam wszystkich do nowej rozpiski minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 chyba nie sadzisz, ze liczylem, iz uda mi sie te podane statsy przemycic do swiadomosci innych, przy tym jak gorący to jest temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 16 minut temu, january napisał: Nie no ku*wa wrzucenie statów Juancho z listopada i grudnia 2018 roku pod ocenę II trymestru sezonu 19/20 to jest największy hit opisów ever chyba xDD Łapu-capu teraz, od razu czy jeszcze na coś poczekamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 6 godzin temu, Lucas napisał: Simmons to moim zdaniem najlepszy obrońca tego trymestru w lidze, więc nie taka potwarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Teraz, Eld napisał: No i widzisz jak się kończy pisanie opisów w gorączce. Kurde któryś raz mi słusznie uwagę na coś zwracasz. Merci Boku. Przecież zapomniałem o tym że Graham gra w RL 35 mpg a ja mu dałem raptem 20....poustawiam sobie SGA w smallball setupach na SF . Zapraszam wszystkich do nowej rozpiski minut. no luzik, tak to ten zespół wygląda o niebo lepiej, zdrowiej Teraz, Eld napisał: Łapu-capu teraz, od razu czy jeszcze na coś poczekamy? zlitowałem się i dałem chłopcom tylko 10 minut cm dał sobie sprawiedliwy bilans imo, a reszta to już jest legendą ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi