tangiers Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 3 godziny temu, człowiek...morza napisał: @tangiers przeproś, ewentualnie zamilcz na wieki. Przyznaje, ze mial dobre dwa ostatnie mecze i jak to sie utrzyma to nie widze problemu zeby uznac, ze miales w tym temacie racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Przydałby się mem z Spider-Mana, gdzie zamglonym wzrokiem widzi January czy LAFa, a po założeniu okularów wychodzi że to ozzy KMWTW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 22 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 8 minut temu, MarcusCamby napisał: Przydałby się mem z Spider-Mana, gdzie zamglonym wzrokiem widzi January czy LAFa, a po założeniu okularów wychodzi że to ozzy KMWTW Spokojnie. Przyjdzie połowa sezonu. Wszyscy moi zawodnicy zlecą z formą to i mnie nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Kai Jones wreszcie się dorobił minut Nie każe ogladac całego filmiku ale w 6:30 macie wsad roku, Chyba poważny contender do udziału w konkursie wsadów nam się wyłonił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 26 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Godzinę temu, RonnieArtestics napisał: Kai Jones wreszcie się dorobił minut Nie każe ogladac całego filmiku ale w 6:30 macie wsad roku, Chyba poważny contender do udziału w konkursie wsadów nam się wyłonił. No chłop ma trampolinę w nogach. Przy okazji muszę bardzo pochwalić KJa Martina. Szkoda, że się pozbyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 6 godzin temu, ozzy110 napisał: No chłop ma trampolinę w nogach. Przy okazji muszę bardzo pochwalić KJa Martina. Szkoda, że się pozbyłeś KJ kozak. Już rok temu było widać ogromny potencjał. Chciałem go latem pozyskać od Sylvinho, ale w między czasie okazało się, że już u Pablo siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 1 minutę temu, january napisał: Yup, u @Pablo81 część głębi jednak wypaliła tak nawiązując do naszej dyskusji sprzed sezonu, z KJ właśnie na czele Przy kontuzji KL Junior raczej będzie w części gier starterem a nie głębią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 100 punktów od duetu Booker Tatum jednej nocy, fajno fajno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 2 godziny temu, Qcin_69 napisał: 100 punktów od duetu Booker Tatum jednej nocy, fajno fajno Pozostali dorzucili z dziesięć i pasuje xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 5 minut temu, LAF napisał: U nas Jayson i Devin mieli by większy USG , no i poza tym liczy się jakoś a nie ilość. Jasne jakość się liczy. To podsumuje twoja jakość. Oprócz tej dwójki masz jeszcze: Rob, Khris, Omer - bez debiutu w tym sezonie Ball - 3 mecze rozegrane w sezonie Kabengele - 12 minut w ostatnich dwóch tygodniach S. Johnson - poza ligą Blake Griffin - 2x20 minut i raz 6 minut w ostatnich dwóch tygodniach Nix - zawrotne 3ppg i 2,5apg przy 2 stratach na mecz Lindel Willington- poza ligą Jalen McDaniels - 10ppg i 4 reb w jednym z najsłabszych zespołów NBA No i na koniec mój ulubiony twój zawodnik, hybryda Jordana Poole i Danny Greena - Wendel moore dostał pierwszy raz minuty w rotacji właśnie wczoraj, pewnie przez jakieś kontuzje innych graczy na twoim miejscu bym nic nie pisał o swojej druzynie i na pewno nie stawiał słowa jakość w tym samym zdaniu, ale rob jak uważasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 7 minut temu, LAF napisał: Dostał minuty w rotacji bo się wyróżniał w G-League ( wiem wiem jaki poziom, ale nie dostał ich od tak ) Będę robił to co uważam za stosowne No to dajesz ryba, Ashigaru jest do prześcignięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 2 godziny temu, LAF napisał: Dostał minuty w rotacji bo się wyróżniał w G-League ( wiem wiem jaki poziom, ale nie dostał ich od tak ) On tam robi 18-5-4, nie przesadzajmy z tym wyróżnianiem. polać mu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Szef totalny, Luka odprawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Obecność Deniego mnie nie dziwi, ale że Jevon się załapał to ja w szoku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 A jakby to uporządkować według procentów bo widzę ze nie po kolei. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 A mówią że Dort niby słaby w D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 35 minut temu, ignazz napisał: A jakby to uporządkować według procentów bo widzę ze nie po kolei. To Carter na czele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 2 godziny temu, ignazz napisał: A jakby to uporządkować według procentów bo widzę ze nie po kolei. Jakby tak uporządkować to PJ Tucker byłby piąty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Szulim napisał: A mówią że Dort niby słaby w D Slaby nie jest, ale jak sprawdzalem powyzsze staty w ostatnich latach(rozne okresy w sezonie) to owszem Dort ma na sobie ogromny load w D, ale radzi sobie wyrazniej gorzej od takiego Brooksa(all NBA D), Jrue czy chocby Ayo z poprzedniego sezonu. To juz raczej nie jest fluke 1 godzinę temu, ozzy110 napisał: To Carter na czele Chlop juz w West Virgini byl elitarny(najlepsze on ball pressure w collegu), moze w koncu zostanie ustabilizuje swoja pozycje w lidze jako solidny back up Edytowane 2 Grudnia 2022 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 @tangiers zgoda / jednakże to nie jest jak niektórzy tu sugerowali - dziura w D i słaby obrońca jeszcze do elity mu brakuje ale tez jest bardzo mlody w ogóle jeśli dobrze patrzyłem to zarówno Brooks jak i Zubac są w top3 efektywności defensywnej, także moja „podejrzana” defensywa chyba jest całkiem niezła w przekroju innych drużyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi