RonnieArtestics Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Potwierdzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Trade:Do mnie: Robert CovingtonDo Tecu: pick #50, pick #63 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 (edytowane) Trade: Do mnie: Robert Covington Do Tecu: pick #50, pick #63 Potwierdzam, niech Ci dobrze służy. Szanuj go Co jak co, ale Covingtona myślałem, że drożej sprzedam. Edytowane 10 Września 2018 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Potwierdzam, niech Ci dobrze służy. Szanuj go Co jak co, ale Covingtona myślałem, że drożej sprzedam. Jakoś nie jest szanowany w fantasy, może za cichą robotę robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Trade: Do Phoenix: picki rund 8 (#62) i 11 (#83) Do Denver: Nicolas Batum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 11 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 (edytowane) Trade: Do Phoenix: picki rund 8 (#62) i 11 (#83) Do Denver: Nicolas Batum dammit miałem Bulkowi Hardawaya dżuniora proponować za niego... ps.: ile $ kosztuja rookie draftowani z numerami od 1 do 10 ? to co jest w drafcie z poprzedniego roku aktualne ? Edytowane 11 Września 2018 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 11 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 dammit miałem Bulkowi Hardawaya dżuniora proponować za niego... ps.: ile $ kosztuja rookie draftowani z numerami od 1 do 10 ? to co jest w drafcie z poprzedniego roku aktualne ? No THJ pewnie bym brał... Co do drugiego, chyba tak, choć warto by było popracować nad aktualnymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 (edytowane) pabloboar: smart + mój pick 2019 in ja: kolejny wybór w mini in dzięki! nance jr lub tim hardaway jr do wzięcia za coś co waży 3, max 5 no z bólem serca Edytowane 11 Września 2018 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Evitacre: pick z rundy 8 i 10 Ja: Larry Nance Jr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Deal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Jedyną moją propozycją jest out team Tizza i dołaczenie Ciebie do minidraftu. Bez równych i równiejszych. Jeśli chcesz grać, powinieneś zgodzić się na tą propozycję. Ale out Tizza też by inni musieli poprzeć, bo a nóż się pojawi? wtf?! co tu się odpierdala, potwierdzilem udział? potwierdziłem. wiedzialem, ze tak bedzie jak sie tego osobnika do wladzy dopusci, w ogole nie mielismy wybierac komisha a ten bazant mial byc tymczasowo? do oddania kazdy z tych gosci: 5 Dennis Schroder 16,00 6 John Henson 13,00 7 Markieff Morris 11,00 9 Dion Waiters 5,00 10 Milos Teodosic 3,00 11 Skal Labissiere 3,00 12 Lance Stephenson 3,00 13 Chandler Parsons 3,00 14 Boban Marjanovic 3,00 nie mam specjalnych wymagan wiec kazda oferte rozwaze + moge oddac Cousinsa przy ladnym propsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 A ja bym Cię dla zasady wyjebał bo mnie wkurwiasz swoim podejściem... Nie będę tego komentował później...Musiałem się po prostu wyrazić. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 A ja bym Cię dla zasady wyjebał bo mnie wkurwiasz swoim podejściem... Nie będę tego komentował później...Musiałem się po prostu wyrazić. Pozdrawiam Zmienię delikatnie temat: Sprzedam swój przyszłoroczny pick za jakiegoś centra z cyferkami na już (ale max 30 lat). Może być nawet trochę gorszy niż Davis i Towns, ale coś lepszego niż Zaza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 (edytowane) Zmienię delikatnie temat: Sprzedam swój przyszłoroczny pick za jakiegoś centra z cyferkami na już (ale max 30 lat). Może być nawet trochę gorszy niż Davis i Towns, ale coś lepszego niż Zaza Mam Dienga... Jak chcesz to pisz... Pozdrawiam Edytowane 12 Września 2018 przez Benon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Jak zwolnią Toma to dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Spoko, zaraz go wypierdzielę na zbity pysk jak Bulek Tizza z ligi... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 13 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 co tu się odpierdala, potwierdzilem udział? potwierdziłem. wiedzialem, ze tak bedzie jak sie tego osobnika do wladzy dopusci, w ogole nie mielismy wybierac komisha a ten bazant mial byc tymczasowo? Spokojnie, nikt Ciebie nie wyrzucił, jesteś dalej w lidze, nic się nie zmieniło. Po prostu przez długi czas Ciebie nie było, po czym wracasz z takimi tekstami jak ten o bażancie. Do personalnych wycieczek nie będę się ustosunkowywał, mogę pogadać na argumenty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 13 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 (edytowane) Spokojnie, nikt Ciebie nie wyrzucił, jesteś dalej w lidze, nic się nie zmieniło. Po prostu przez długi czas Ciebie nie było, po czym wracasz z takimi tekstami jak ten o bażancie. Do personalnych wycieczek nie będę się ustosunkowywał, mogę pogadać na argumenty. Bulek gratuluję spokoju i dystansu oraz tego, że w ogóle ogarniasz tą ligę. W końcu po tylu rezygnacjach udało się ją sprawnie uruchomić i zapowiada się ciekawy sezon. Dołączam się do zdania, że rozmawiajmy merytorycznie, na argumenty. Edytowane 13 Września 2018 przez bulls2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 13 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Chwilkę zamulę mini draft bo może sprzedam ten pick Btw, jakby ktoś chciał go kupić (wraz z przyszłorocznym rookie ewentualnie) w zamian za centra (max 15$) to piszcie szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi