bulek Opublikowano 21 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Heh, kwestia interpretacji. W regulaminie jest zawarta "10" przy ustawieniach i to nie ja ją wpisywałem. Te ceny wyszły dość wysokie jedynie dla gwiazd. Jak się spojrzy dalej, to ceny już się normalizują, 34 Tatuma, Collinsa, 33 Russella to jest ok. Różnice mogą zrobić jedynie te setki hardena i davisa czy 80-ki 3 następnych. Dalej to już jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Dla mnie nie jest ok. Gallinari, Klay Thompson po 50$ kazdy? To nie sa ceny rynkowe imo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Jak wejść do tych ustawień w BM? Zalogowałem się, ale w player rankings niczego takiego nie ma, albo ślepy jestem. Z góry dziękuję za pomoc, do tej pory używałem tylko ninjy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Wejdz w settings potem League settings wtedy poustawiaj tak jak pisalismy i jak juz ustawisz to wejdz w Tools a potem w player rankings. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 (edytowane) Na sprzedaż Noel i Jones za jakiś pick w tym lub przyszłym drafcie. Muszę zrobić trochę miejsca dla młodziaków Edytowane 21 Marca 2019 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Na 13 graczy powinno być IMO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Czyli reasumując: # of Players/Team 13 # of Bench Players 3 $ per Team 250 Total $1 Players 0 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Ja tak wyliczylem ale bulek inaczej. Trzeba ustalic jakas wersje ostateczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 (edytowane) Mi też wydaje się, że takie są prawidłowe, bardziej normalne ceny a nie Covington za 55 Liczba graczy 13 a w tym 3 na ławkę - logiczne. Inaczej jest mega drogo, choć mi to rybka, bo mam mnóstwo miejsca Można po prostu sprawdzić zeszły sezon i odnieść do obowiązujących. Edit: Sprawdziłem dla zeszłego roku i dla 200. Nie jest idealnie to sami, ale bardzo blisko dla ustawień 10/3. Davis ma 99 a u nas 100 i bywają różnice właśnie około 1 raczej max a czasami jest tyle samo. Dla 13/3 są zupełnie inne liczby. Edytowane 21 Marca 2019 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 mi sie tez tak wydaje.przed tym sezonem projekcje na yahoo dla standardowych lig aukcyjnych na 200$ wynosiły dla Hardena i Davisa po 67/68 dolków.dlatego przy budzecie 250$ ceny 80+ dolków za nich wydają sie bardziej logiczne dla mnie niz te ponad 100 dolarów o których mówi bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 oficjalny transfer:mój najbliższy pick (Los Angeles Lakers) wędruje do New York Knicks za Tyusa Jonesa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 (edytowane) oficjalny transfer: mój najbliższy pick (Los Angeles Lakers) wędruje do New York Knicks za Tyusa Jonesa. Potwierdzam Do sprzedania Noel, ewentualnie OG Anounoby, L. Walker, H. Giles, F. Jackson Edytowane 22 Marca 2019 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 moj pick 2020 za justina andersona do bulka (Phoenix Suns) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 moj pick 2020 za justina andersona do bulka (Phoenix Suns) Wow najtańszy pick w historii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 No bulek brawo! Nie wiem jak Ty to wynegocjowales ale szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgadza się. To nie ja to wynegocjowałem, sam dostałem taką propozycję. Wilson potrzebował kogokolwiek do rotacji, to mu pomogłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Szkoda ze sie do mnie nie zglosil. Dostalby mkze kogos lepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 (edytowane) Pick Memphis leci do tecu Og anunoby leci do mnie Wyszło ze za bazemore dostałem bartona i og, not bad Edit : nie mogę złożyć na Yahoo propozycji gracz za sam pick, ktoś wie jak to obejść ? Mam mu oddać tego co zrzucam czy co? Edytowane 3 Kwietnia 2019 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Możesz mi go przekazać. Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 (edytowane) Uczynie to komisaryjnie, ale chyba musisz kogoś zrzucić? Edytowane 3 Kwietnia 2019 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi