wilson44 Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 bulek, nikt nie chce zabierać Ci żadnych uprawnień, ale też wiem, ze ogarniasz masę lig, sam jestem we trzech ligach, gdzie jesteś comishem, i jak chcesz mogę Cie odciążyć w takim sensie, że ja to jestem dostępny w internecie praktycznie cały dzień, łatwo się ze mną skontaktować, itd itp. mam dużo czasu i mogę się tą ligą zająć organizacyjnie, choć fajnie jakbyś dalej mial uprawnienia comisha żeby mi w razie czego coś pomóc od strony "strukturalnej", gdzie co kliknąć i takie tam. a ja od razu bym leciał z tematem, jutro wrzuciłbym ceny zawodników i do końca niedzieli policzył kto będzie mial jaki pick w nadchodzącym drafcie. tym bardziej, że za 3 dni już startuje wolna agentura w NBA i na hypie doniesień wojnarowskiego będziemy mogli juz handlować :):) wiadomo, że i tak będę ze wszystkimi się konsultował w razie jakich niejasności, z mojej strony pełna transparencja i otwartość na sugestie, zmiany w regulaminie, pomysły, itd. itp. także przemyśl temat mi się po prostu podoba ten format dynastii i jestem chętny utrzymywać tą ligę przy życiu i ją stymulować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 28 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 (edytowane) @wilson ja z chęcią naprawdę się zrzeknę tej funkcji, jeśli czujesz się na siłach, to bardzo chętnie - pozwól tylko, że ogarnę salary graczy i rookasów zgodnie z nowymi przeliczeniami, wtedy już będziesz miał łatwiej Mogę Ci przesłać mój plik, nie jest on zbyt skomplikowany, zrobiony swego czasu naprędce, jakbys miał pytania to po prostu wal. Ok, wkleiłem. $ Hardena, Drummonda, Westbrooka, Simmonsa, Hassana i nie wiem kogo tam jeszcze zostały skorygowane o zmniejszenie strat/wolnych do maksymalnego poziomu -3. Reszta b.z. z wyjątkiem Cousinsa, Fultza i nie wiem kogo tam jeszcze z tych istotnych graczy , którzy mają $ z zeszłego sezonu obniżone o 10/15/20% w zależności od rozegranych spotkań. Salary rookasów: pick#1 27 pick#2 15 pick#3 13 pick#4 12 pick#5 10 pick#6 9 pick#7 8 pick#8 8 pick#9 8 pick#10 7 pick#11 6 pick#12 6 pick$13 4 pick#14 4 pick#15-60 3 undrafted 1 Edytowane 28 Czerwca 2019 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b2b Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Panowie, lada moment 1 lipca, a więc będzie można składać oferty:P u mnie do wzięcia poza tobiasem i covingtonem w zasadzie wszyscy, w szczególności derozan, gallinari, kanter, klay. Chętnie nabędę picki do loterii rookies. Zapraszam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 (edytowane) elo Na dniach pozakładam nowe wątki na nowy sezon, ale tak nieoficjalnie wrzucam kolejność picków. jeszcze nieoficjalnie, bo wieczór, mogłem coś pojebać, jutro zweryfikuję jeszcze dokładnie, ale póki co, na 95% będzie to tak: Pick Team GM 1 New York Knicks Tecu 2 Washington Wizards Benon 3 Philadelphia 76ers Buu 4 San Antonio Spurs Bulls2006 5 Minnesota Timberwolves Blackmagic 6 Sacramento Kings Tizz 7 Indiana Pacers Ronnie 8 Brooklyn Nets Pabloboar 9 Chicago Bulls ElChapo 10 Phoenix Suns Bulek 11 Detroit Pistons Falcao 12 Utah Jazz Gawron24 13 Golden State Warriors Qooniu 14 Miami Heat b2b 15 Memphis Grizzlies Tocheck 16 Dallas Mavericks Sylvinho 17 Charlotte Hornets Mikowal 18 Los Angeles Lakers Wilson 19 Milwaukee Bucks Evitacre 20 Denver Nuggets Cvbe Edytowane 1 Lipca 2019 przez wilson44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Jeżeli to prawda, mi też tak wyszło, to dla mnie draft może się zacząć już teraz Poświęciłem Noela i Jonesa, ale chyba było/będzie warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 (edytowane) Ostatnia pozycja w lidze i 17 pick? No wspaniale. Gdybym jeszcze wcześniej wiedział, iż ten jehowy postanowi namawiać ludzi na ulicach zamiast grać... Edytowane 1 Lipca 2019 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 (edytowane) 37 minut temu, bulek napisał: Ostatnia pozycja w lidze i 17 pick? No wspaniale. Gdybym jeszcze wcześniej wiedział, iż ten jehowy postanowi namawiać ludzi na ulicach zamiast grać... hehe. wlasnie sprawdzam. pod drummonda podpialem staty hardena, wiec sporo w dol jednak pojdziesz, z 17 na 10, juz poprawilem Edytowane 1 Lipca 2019 przez wilson44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 14 minut temu, wilson44 napisał: hehe. wlasnie sprawdzam. pod drummonda podpialem staty hardena, wiec sporo w dol jednak pojdziesz No ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Czuję się oszukany razy dwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 12 godzin temu, wilson44 napisał: 19 Milwaukee Bucks Evitacre 20 Denver Nuggets Cvbe Cvbe, będzie się działo! Jak będziesz się chciał przesunąć w drafcie o 1 spot to daj znać dogadamy się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 (edytowane) Kurde, szkoda że już się dawno pozbyłem tego szalonego assetu, nie wiedziałem że tak wysoko zajdę, nikt nie zaszedł na wyższe miejsce! Ale jeśli Bulek nie ma tego gdzieś zapisanego to powodzenia życzę z szukaniem kto ma czyj pick Edytowane 1 Lipca 2019 przez cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 54 minuty temu, cvbe napisał: Kurde, szkoda że już się dawno pozbyłem tego szalonego assetu, nie wiedziałem że tak wysoko zajdę, nikt nie zaszedł na wyższe miejsce! Ale jeśli Bulek nie ma tego gdzieś zapisanego to powodzenia życzę z szukaniem kto ma czyj pick Tak btw to dziwne że ja nie przehandlowałem gdzie swojego pick'u zazwyczaj się mnie nie trzymają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 (edytowane) @cvbe ja mam bodaj Twój pick i na 100% Gawrona. @evitacre przehandlowałeś do Pabloboara. Edytowane 1 Lipca 2019 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 4 minuty temu, bulek napisał: @cvbe ja mam bodaj Twój pick i na 100% Gawrona. @evitacre przehandlowałeś do Pabloboara. No, czyli jednak się mnie te picki nie trzymają - chyba że te wymienione z Ronniem przed sezonem [last season case] Korzystając z okazji to ja chętnie kupię jakieś picki - kat / curry tylko za 1 ale jak ktoś widzi moich innych graczy u siebie to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Ja mam cztery picki, więc możliwe, że będę handlował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 4 minuty temu, Tecu napisał: Ja mam cztery picki, więc możliwe, że będę handlował Odzywaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b2b Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 @Tecu mógłbyś przypomnieć jakie picki posiadasz, poza ofc, jedynką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 7 minut temu, b2b napisał: @Tecu mógłbyś przypomnieć jakie picki posiadasz, poza ofc, jedynką? 13, 15, 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 3 godziny temu, cvbe napisał: Kurde, szkoda że już się dawno pozbyłem tego szalonego assetu, nie wiedziałem że tak wysoko zajdę, nikt nie zaszedł na wyższe miejsce! Ale jeśli Bulek nie ma tego gdzieś zapisanego to powodzenia życzę z szukaniem kto ma czyj pick jakie 3 wymiany picków były zapisane w plikach, ktore dostałem od bulka: - pick Evitacre 2019 do Pabloboar - pick Cvbe 2019 do Bulek - pick Qoniuu 2019 do Tecu ja swój pick 2019 oddałem do Tecu, 2020 do bulka reszte trzeba szukać w tematach na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 37 minut temu, wilson44 napisał: jakie 3 wymiany picków były zapisane w plikach, ktore dostałem od bulka: - pick Evitacre 2019 do Pabloboar - pick Cvbe 2019 do Bulek - pick Qoniuu 2019 do Tecu ja swój pick 2019 oddałem do Tecu, 2020 do bulka reszte trzeba szukać w tematach na forum No to do roboty Komisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi