evitacre Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 (edytowane) Takie szybkie pytanie, panowie. Salary rookasów, jakie było dotychczasowe, nie było ustalane w oparciu prawdopodobnie o nic, tylko wzięte z założenia. Ja postanowiłem to zaktualizować w oparciu o średnie z ostatnich 10 sezonów. Oto, co mi wyszło: 22 17 ... 1 1 itd. Teraz pytanie - wprowadzamy je od teraz? Tylko że ja swoje wszystkie ruchy poczyniłem licząc pick wg starych zasad.. imo ok ale od przyszłego sezonu Rookasy z 1 na 3 - też ok też od przyszłego sezonu, ja to np wykorzystywałem sezon czy dwa temu (w sensie miałem 250$ w tym napisałem rookas za 1$. Także ja jestem 2x na tak ale od przyszłego sezonu Edytowane 17 Września 2018 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b2b Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 (edytowane) Ja swój pick 20 wybierałem w oparciu o wynagrodzenie 1mln, ma to niebagatelne znaczenie dla utrzymania salary w ryzach, więc uważam, ze zmiana w tym zakresie powinna obowiązywać od przyszłego roku:P Edytowane 17 Września 2018 przez b2b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 17 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Salary min. rookiech za 3 na pewno od przyszłego sezonu. Aktualne jest pierwsze pytanie, czy mogę wprowadzić od teraz zaktualizowanego salary wyzszych picków, które nie dotykają raczej osób z pogranicza salary, tylko bardziej contenderów, nie mających problemu z 250. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b2b Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Wg mnie tez od przyszłego roku, bo ja np nie wybierałem wyższych pickow kierując sie właśnie wyższym wynagrodzeniem debiutanta aniżeli tym, po uśrednieniu z lat poprzednich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Salary min. rookiech za 3 na pewno od przyszłego sezonu. Aktualne jest pierwsze pytanie, czy mogę wprowadzić od teraz zaktualizowanego salary wyzszych picków, które nie dotykają raczej osób z pogranicza salary, tylko bardziej contenderów, nie mających problemu z 250. Wlasnie ja mam na styk i brałem pod uwagę wartości takie jak rok temu wiec wg mnie od przyszłego sezonu. Zreszta każda zmiana która wpływa na cap/ salary graczy itp powinna być od kolejnego sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Od przyszłego sezonu jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Mi tez wsio pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Za. Jak niektórym nie pasuje od teraz, to od następnego sezonu wprowadźmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 za, ale jak kazda zmiana to od kolejnego sezonu, a nie jak juz ludzie planuja budzet na styk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Dobra przeszło Bulek startuj ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 18 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Bym zaczął, ale w pracy nie mam pliku z wyliczeniami, zapomniałem zapisać na mailu Tak więc po południu to już na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Przy bardzo dobrej ofercie jestem w stanie rozważyć sprzedaż 3 picku w drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 do sprzedaży nr 9 draftu debiutantów plus ewentualnie w pakiecie Rozier/Exum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Oddam Crabba za kogoś kto waży 3-4 i nadaje się do rotacji, ewentualnie przyszły pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 (edytowane) Moze 24h na wybór w drafcie ? Rok temu chyba 48 było Ps.: bulek mam 4 pick od Ronniego + brakuje Ci pensji graczy koło nazwisk ale wiem ze masz sporo na głowie to nie truje każdy sobie moze sprawdzić w temacie z draftem z roku ubiegłego ;-p Edytowane 18 Września 2018 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 24 h spokojnie wystarczą na wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 18 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Dałem 72h bo tak jest w regulaminie, a nie chciałbym, żeby ktoś wyskoczył, że łamię regulamin. A nawet wiem, kto na to czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Z pierwszym pickiem to Elchapo pisał że go nie będzie i chce Doncica. Można jechać dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Możnaby w takim razie na przyszły rok zmniejszyć czas na wybór do maksymalnie 48 h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi