bulek Opublikowano 15 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Jeśli to nie problem, to jutro się tym zajmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Mój niedawno pozyskany pick w mini + mój pick 2019 za Bogdana Bogdanovicia. Tecu potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Potwierdzam. Ciekawe czy zonowu wymiana między nami da Tobie mistrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Za cholerę mi się ten Bogdanović nie podoba, no ale z salary tak czy siak musiałem zejść a w minidrafcie wieje hujem już niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Jak ktoś bedzie chciał zrezygnować z wyboru w mini to kozę mi go oddać jakoś sie odwdzięczę w sezonie tym lub kolejnym :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Jak ktoś bedzie chciał zrezygnować z wyboru w mini to kozę mi go oddać jakoś sie odwdzięczę w sezonie tym lub kolejnym :-) Kozy nie oddam, jeździ ze mną wszędzie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Jak ktoś bedzie chciał zrezygnować z wyboru w mini to kozę mi go oddać jakoś sie odwdzięczę w sezonie tym lub kolejnym :-) Trzeba zrobić wymianę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 IT lub JJ barea dla tych co maja za duże salary i chcą walczyć o mistrzostwo. Wiadomo ze za kogos lepszego a nie słabszego . Jak chcecie fajnego grajka do rotacji za 3$ to pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Ruszały dziś z draftem debiutantów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Kozy nie oddam, jeździ ze mną wszędzie: Hłe hłe hłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 16 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Sorry, ale dzisiaj już nie zdołam. Jakoś jutro, max wtorek zaczniemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Sorry, ale dzisiaj już nie zdołam. Jakoś jutro, max wtorek zaczniemy. Spoko. Co się odwlecze to nie uciecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 17 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Takie szybkie pytanie, panowie. Salary rookasów, jakie było dotychczasowe, nie było ustalane w oparciu prawdopodobnie o nic, tylko wzięte z założenia. Ja postanowiłem to zaktualizować w oparciu o średnie z ostatnich 10 sezonów. Oto, co mi wyszło:22171110108887654211 itd. Teraz pytanie - wprowadzamy je od teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Mi tam pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Mi też pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Pasuje mi to rozwiązanie. Nie mam nic przeciwko aby obowiązywało juz od tego sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 17 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Poczekam jeszcze, pewnie się jeszcze inni wypowiedzą, najlepiej nie robić tego za szybko, bo mogą być protesty. Myślałem jeszcze nad innym. Jeżeli minimalny pułap graczy to 3$, ten 1 $ minimalny na rookasów troche kłuje w oczy. Może zrobię te 3 $ na wszystkich z 1 st round, ale to już nie od tego sezonu, bo ktoś mógł szykować miejsce w salary na wybranie rookasa za 1. To dopiero od przyszłego sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Ja picku nie mam ale dla mnie spoko, nie przeszkadza mi to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Przy budżecie w wysokości 250 wynagrodzenie debiutantów za 1 rzeczywiście nie jest potrzebne zwłaszcza tych wybieranych w drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi