Koelner Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Jokić w ogóly sprawie wrażenia gościa z którym najchętniej napiłbym się wódki z całej NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Jokić w ogóly sprawie wrażenia gościa z którym najchętniej napiłbym się wódki z całej NBA + od zawsze mam wrażenie, że to jakiś nieślubny syn Andrew Gołoty. Andrzejek musiał zabawić kiedyś na Bałkanach mocniej i mamy efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 ja moze sie naćpałem, ale czy nie bylo jakiejs historii wlasnie z ojcem Jokicia? die-hardy cos moze pomoga? w glowie mam historie, ze jakis scout Denver poznal ojca Jokicia - ogromnego, poteznego chlopa ze Wschodu i jakos z nim pogadal i sie dowiedzial ze jego syn gra w kosza, potem piewrsze co zrobil to kupil bilety lotnicze i polecial zobaczyc jak to wyglada, bo juz z samej genetyki mogloby wynikac ze tez wlasnie bedzie to potezny chłop cos ktos kojarzy? bo kilkuminutowe googlowanie niestety nie pomoglo, raczej arty o jego braciach sie pojawiaja tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 (edytowane) ja moze sie naćpałem, ale czy nie bylo jakiejs historii wlasnie z ojcem Jokicia? die-hardy cos moze pomoga? w glowie mam historie, ze jakis scout Denver poznal ojca Jokicia - ogromnego, poteznego chlopa ze Wschodu i jakos z nim pogadal i sie dowiedzial ze jego syn gra w kosza, potem piewrsze co zrobil to kupil bilety lotnicze i polecial zobaczyc jak to wyglada, bo juz z samej genetyki mogloby wynikac ze tez wlasnie bedzie to potezny chłop cos ktos kojarzy? bo kilkuminutowe googlowanie niestety nie pomoglo, raczej arty o jego braciach sie pojawiaja tylko Standardowa pomyłka forumowa. Ten ojciec z opowieści to stary Nurkica. O taki jegomość: Edytowane 17 Lutego 2019 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Nurkic Jokic. To to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 a to Jokic nie ma na imie Nurkic? no pamietalem jak przez mgłę tą historie, wiec prosze wybaczyc tą pomyłkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 http://twitter.com/JustPureHistory/status/1097323693104091138?s=19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Nieźle się przy tym uśmiałem. Szacun Joker, szacun! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Dał on przykład Januszom, jak dissować mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 http://twitter.com/JustPureHistory/status/1097323693104091138?s=19 Miszcz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Dziś urodziny Joka, avatarjulka.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 https://twitter.com/NBABlackburn/status/1097926997215531008?s=19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 (edytowane) https://poprostunba.blogspot.com/2019/02/denver-nuggets-czarny-kon-nba.html Bardzo ciekawy felieton o Nuggets napisany przez pewnego użytkownika z naszego forum. Polecam Edytowane 20 Lutego 2019 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 (edytowane) Dobra. Na ile to prawda o Jokiću? Bo aż mi się wierzyć nie chce... - 3rd in career BPM behind LeBron & MJ - 2nd most triple doubles by a center in NBA history - Only player to average at least 30-15-10 p100 on 50+ eFG% in a season - Only player to average 28-16-8 p100 with 50+ 3PM in a season and he's done it three times - Only player to record at least 1300 points, 800 rebounds, 400 assists, 60 blocks, & 100 3PM in a season. - His statline of 20.4 - 10.6 - 7.7 - 54.1 eFG% this season has only been matched by Wilt Chamberlain in 1967 - Seasons of at least 1000 points, 600 rebounds, 350 assists & 45 3PM: Nikola Jokic: 3. Every other center in NBA history: 0 - No one in NBA history matches Jokic's career averages for points, rebounds, & assists per minute. - Only player to record at least 4500 points, 2500 rebounds, 1400 assists, 245 3PM, & 200 blocks in their first 4 seasons (and Jokic's 4th season isn't over yet) - Highest career AST% for a player 6'10 or taller Edytowane 20 Lutego 2019 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 To wszystko prawda, a o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 To wszystko prawda, a o co chodzi? Ja wiem, że praktycznie na każdego lepszego zawodnika da się wyciągnąć jakąś zajebistą statystykę w stylu amerykańskim, ale te Jokića, no, są trochę zajebiste . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 bo "trochę" ludzie wciąż w szafie siedzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Ja wiem, że praktycznie na każdego lepszego zawodnika da się wyciągnąć jakąś zajebistą statystykę w stylu amerykańskim, ale te Jokića, no, są trochę zajebiste .Bo Jokic jest najlepiej podającym centrem w historii, bez porównania do nikogo. Jedynie Wilt ma jeden sezon naciągany przez pace, stat padding i minuty, co trochę sztucznie psuje porównanie, ale generalnie poza tym nie było tak dobrze podającego centra w historii jak on. Dotychczasowi GOACi w postaci Divaca czy Gasola pod tym względem są jak Dragic do Nasha. To mu rekordy robić banalnie i będzie wyglądał w nich tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 A gdzie Sabonis bez którego Jokic teraz byłby sprzedawcą dywanów na bałkańskim bazarze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 A gdzie Sabonis bez którego Jokic zwijałby dywan na bałkańskim bazarze? poprawione, byłem krótko, ale co trzeba to pamiętam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi