Jendras Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Ja się zastanawiałem, ale jednak 2 mecze w tygodniu plus niepewny termin powrotu to przy mojej sytuacji kadrowej było za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 za wcześnie pochwaliłem swój skład. Chytry też ma kontuzję, ale jednak Kawhi >CP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 ktoś jeszcze się sadził na Gordona? czy to już czas na wzięcie Okfora do składu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 24 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 za wcześnie pochwaliłem swój skład. Chytry też ma kontuzję, ale jednak Kawhi >CP. CP ma prawdziwą kontuzję, ty się ciesz, że ci dali INJ w prezencie kiedy Kawhi sobie odpoczywa ;] ktoś jeszcze się sadził na Gordona? Ja nie, bo już go miałem - straszny kmiot. Już wolę takiego kasztana jak Barnes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zawodnik o imieniu lub nazwisku "Gordon" nie nadaje się do FB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 24 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Wiesz, ze to bedzie dobry dzien kiedy rano zdobyles Jahlila Okafora na FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 O kurde, nikt nie chciał Collisona? No to przepłaciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Ty lepiej nam powiedz o co Ci chodziło z Malikiem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Miał trzy mecze do końca tygodnia i dobrze grał ostatnio, nawet kiedy Barton i Harris wrócili. No ale w sumie nie nabroił mi za bardzo. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 mecz wolves-lakers jest tak c***owy, że nawet nie liczą statystyk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idealny Tułej Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 mecz wolves-lakers jest tak c***owy, że nawet nie liczą statystyk?ESPN podało, że kilku statystyków po tym co zobaczyli próbowało sobie wydłubać oczy tabelkami Excela. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 rozumiem jeden duzy murzyn out, ale k**** wszyscy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Twoja stara ze swiezo zalozona spirala dymaja jak ty przy kompie siedzisz i sie zastanawiasz czemu nie graja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Marzec wiem ze ostro, wiem ze boli i Ciebie i Twoja stara ale bez riposty tak to pozostawisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jedyne co mnie boli to że mi gra dziś 1 a tobie 7 ty k**** ruchany w pupala baranie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Niech ktoś wrzucił podsumowanie ile do tej pory każdemu grało graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jedyne co mnie boli to że mi gra dziś 1 a tobie 7 ty k**** ruchany w pupala baranie :] Stop mowie nienawiści!!! Tomek żałuje, że zagra u niego tylko jeden zawodnik, podczas gdy Bartkowi aż siedmiu. Uważa Bartka za niezwykłego szczęściarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 mi co tydzien gra za malo i jak mi sie trafia taka parka jak panstwo Marcowie to wjezdzaja moje murzyny z przewaga +10 i robie z tego 6-3 - wielkie mi halo ; co tydzien regularnie jestem -2 w pojedynkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 27 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Co mnie sedziowie okradli z 1 FGM Lou Williamsa, to koniec. Most obvious goaltending ever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 27 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 (edytowane) Mogłem wystawić Paula, ale wziąłem Nance'a, bo ma lepsze FG, więc zrobił 0/5. Lou Williams też 2/15 i 5 strat, jebany szczur. Lou Williams też 2/15 i 5 strat, jebany szczur. 2/16 jednak. Edytowane 27 Stycznia 2019 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi