Lu- Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Konsekwentnie nie mam się czym podniecać (chyba, że kiedyś pojawi się perspektywa wygrania z kimś w STL - stawiam flaszkę przegranemu ofc), ale gdyby w NBA grali tylko Wolves i Thunder, Wiggins byłby MVP, a jego kontrakt należałby do grona najlepszych. Jarałem się pięcioma meczami Harrisa i czterema Czerwonego Kutasa (Redicka) w tym tygodniu, a obaj nie zagrali, do tego Wiggins wyjebał z trampek na mecz życia. Także c.huj strzelił przewagę meczów w tym matchupie i wygląda na to, że nawet z Bułą przepierdolę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 przestań stękać wygląda na to, że jak zwykle mocy wystarcza mi do piątku (to tak jak w pracy), a później celebracja weekendu, o ile ja mogę to te c***e nie, nie za takie $ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Booker dwa mecze, Blake jeden, w dodatku drugi w którym grał zagrał hujowo. Tego nie da się wygrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 wygląda na to ze derrick white to mój najlepszy pick po giannisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Prowadzę 7-2 mając -3 mecze, a dzisiaj czeka mnie jeszcze -5, zajebiście k****. Będę miał 1-6 w ostatnich 7 tygodniach. Jedyna wygrana - 5-4 z Marcem, więc w sumie też jak porażka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 pewno k**** dajcie 10 dogrywek w toronto a co niech danny green zrobi 10 przechytow i 20 blokow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 wszystko się rozbije o fg%, reszta jest pozmiatana fajnie Łukasz że wziąłeś tego hujertera, miło jak ktoś rzuca 33% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 (edytowane) Nie mam jak teraz tego sprawdzić. Policzy mi ktoś czy gdybym nie zdjął Ingrama (gdy się kladlem wygrywalem), to bym wygrał FG? Edytowane 14 Stycznia 2019 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Wygrałbyś - 47.2% byś miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Jprdl, to sobie pomogłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 (edytowane) No nie dało się tego wygrać. Masz świetny skład Boldi i w tym tygodniu zagrało Ci praktycznie wszystko. A mi nie zagrało bardzo dużo. Edytowane 14 Stycznia 2019 przez Robinson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Ja bym nie wystawił Greena, ale zaczęli grać o jakiejś nieamerykańskiej porze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 7-2 z Bołdasem miało być dobrym prognostykiem na przyszłość, a tu pierwszy L streak w sezonie. Dobrze że wyciągnąłem te FT%, bo byłoby 2-7. Jeden mecz Griffina i brak Bookera dało się we znaki w pts i 3p. W ogóle przed niedzielnymi meczami liczyłem, że wyrwę 3p ale Harden miał 1/17 3P (LOL), za to Stef miał 11/19 3P - miało być na odwrót. Teraz starzec, któremu oczywiście Drummond, Oladipo, DeRoger i Ayton grają po 4 razy, a u mnie Harden, Westbrook po 3, DAJ tylko 2 mecze, Booker może i żadnego nie zagra. Pewnie Blake na b2b dostanie rest. Źle się dzieje w IV rzeszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Kiedys w koncu musial wypasc matchup z bula, wiec przydaloby sie zakonczyc to pasmo porazek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Fakt, tydzień miałem udany. W kolejny tydzień wchodze z obawą i zdrowie Irvinga plotką, że możliwe, że MEM pohandlują Gasolem. Nasza liga jest szalona. Jak o co do czego, to każdy może wygrać z każdym. Chociaż liczę, że jeszcze odwrócę losy tego tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Ale się oszukałem. Już się pogubiłem w swoich graczach na IL i dzisiaj wyrzuciłem jednego gracza za dużo ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Ale się oszukałem. Już się pogubiłem w swoich graczach na IL i dzisiaj wyrzuciłem jednego gracza za dużo ... W obecnym matchupie to za wiele nie zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 To chyba jakiś mój osobisty rekord - do czwartku prowadziłem w STL !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 (edytowane) Qrwa, dwa miechy wkurzałem się na siebie za wybór Westbrooka, po czym wymieniłem go na LeBrona, który się zaraz połamał i to na najdłuższy okres w karierze. To nie jest mój rok. Edytowane 17 Stycznia 2019 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Już na drafcie w Wawrzkowiznie wieszczyłem, że LeBron się połamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi