Roger Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Mocne słowa jak na herbatnika z bilansem 1-10 do wczoraj :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 7 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 > Bądź wkurwiony przez kontuzje > Weź Gaya > Rudy Gay will not play on Monday vs. Detroit with a sprained left wrist Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 rudy gay to pedał, nie gay tylko pedał mam go w fbx Roger skończ, do wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 7 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 (edytowane) W FBX Gay zajebiście gra przeciez, 31 salary, 41 średniej - bez niego nie byłbym tam, gdzie jestem. Tzn. byłbym na 19 miejscu, a nie na 18. Edytowane 7 Stycznia 2019 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 tom wyjebany z wolves. wiggins w końcu odpali kto następny z chicago przejdzie do minny? chyba mają jakąś dżentelmeńską umowę, że spady z bulls idą do wolves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 nie facepalm tylko jesteś c***owy, żadna tajemnica pierwszy tydzień bez walla, rubio na ławie i od razu do przodu - przypadek? Ty nie śmieszkuj, bo były już rumory, że Hoiberg w jakiejś roli miałby pojawić się w Minnesocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 > Bądź wkurwiony przez kontuzje > Weź Gaya > Rudy Gay will not play on Monday vs. Detroit with a sprained left wrist Nie marudź, ja ciągle bez LeBrona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Drugi tydzien bez LeBrona, boo-hoo. Ja mialem 4 graczy z INJ w zeszlym tygodniu, get on my fucking level. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Rose spokojnie mogłeś wywalić dużo wcześniej i miałbyś 3 na IL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Ja byłem jeszcze bez Kuzmy i Tristana. Był taki moment, że czterech miałem poza grą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Rose spokojnie mogłeś wywalić dużo wcześniej i miałbyś 3 na IL. Rose byl caly czas day to day. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 (edytowane) Przerywam posuchę słowną na forum by oznajmić tym, którzy tego nie wiedzą (ale chyba takich niewielu zostało), że Aaron Gordon to pizda, nie zawodnik. A tak w ogóle to bardzo nie fair w stosunku do Loraka żeby się kłócić o trzech, czy czterech kontuzjowanych. Naprawdę, litości, do c.huja !!! Edytowane 8 Stycznia 2019 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Lu, zremisowałeś ze mną bloki Brandonem Ingramem, więc nie pitol. W sumie nie wiem co do ma do Twojego posta, ale chciałem zaznaczyć, że to zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Lu, zremisowałeś ze mną bloki Brandonem Ingramem, więc nie pitol. W sumie nie wiem co do ma do Twojego posta, ale chciałem zaznaczyć, że to zauważyłem. Bardzo mi miło Andrzej, naprawdę. Na razie jest remis w bezpośrednich matchupach: 3-5 w pierwszym tygodniu, teraz 5-3. Gdyby Dedmon grał jak facet, a nie Trae Young bym miał 7-2, bo przez tego paździerza nie wygrałem w REBS i BLK. Ale marudzić nie będę, bo w sumie i tak o nic nie powalczę. A dziś na razie 3-6 z Bułą, ale wygląda na to, że mógłbym grać nawet czterema Lonzo Ballami i FG oraz TO bym z Pawełkiem wygrał. To miłe... Szkoda tylko, że ten grecki Adonis będzie chciał nie w tym tygodniu zgwałcić jeszcze trzy razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Ja tam nie mam żadnych kuntuzji a wpierdol dostaje 2 czy 3 gameweek z rzędu. Takich mam Panów właśnie w drużynie. Kurwiszony czarne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Czuję się jak Rocky w walce z Ivanem Drago. Wydawało sie, że Ivan to taki monolit, że nic go nie ruszy. Ale kilka ciosów na wątrobę i okazuje się, że też jest człowiekiem. Rób idę po ciebie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Bez Covingtona, Turnera i z nową kontuzją Otto Portera nie mam szans. Straciłem całą trójkę na której opieram swoje defensive stats. Serio, przegrywam z Tobą bloki 1-2 bez nadziei na poprawę. Także raczej gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 2-1 w blokach po 2 dniach wskazuje, że to faktycznie jest pojedynek na szczycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Wiesz, w total blokach w sezonie jestem w tym momencie na 2 miejscu w lidze, więc taka sytuacja trochę mnie boli Jeśli Turner nie dostanie dzisiaj IL to kiepsko to widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi