ai3 Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Ty Pawel jestes jak Charlize Theron w tym filmie Monster Gwalt byl a teraz zemsta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 gwałt gwałtem zwalczaj #obudzsiejendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Specjalnie Melo trzymałem na dzisiejszy revenge game i co? I huj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 jędker mamy czwartek, pograsz coś czy nie za bardzo? wygląda na to, że po dzisiejszych meczach też nie wyjdziesz z 0 No tak płakałeś, że moi najlepsi grają po 4 mecze, to się ciesz, że Westbrook połamany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 i co? I huj. Story of my life. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 (edytowane) No tego, że mi ktoś Rondo sprzed nosa zajebie, to jednak się nie spodziewałem... Już miałem dropa na Dragicu, rozważałem też wyrzucenie Redicka, ale obaj grają x4 w przyszłym tygodniu. Brogdona też nie bardzo kalkuluje się wyjebać, bo ma jeszcze 2 mecze do rozegrania przeciwko Rogerowi, podobnie Winslow. Z kolei Randle'a trochę szkoda, bo statpadder z niego jest nieziemski - taki Boban tylko, że fhuj gorszy w obronie. No i weź tu coś wymyśl... Edytowane 9 Listopada 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 U mnie asysty i steale na styku, wiec sie polasilem na Rondla, bo gra 2 mecze jeszcze. Pewnie sie skonczy na tym, ze tylko przejebie mi straty, hue. Za to jaram sie w c*** pobranem Harrella, tluste staty across the board. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Łukasz jakbyśmy się cofnęli kilka stron to chyba już miałeś wyjebać cały skład poza Durantem i KATem a wyjebałeś tylko browna, wyjeb wszystkich będzie wesoło #obudzsiejendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 jak nie Hassan 9 bloków, to CP 6 steali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 I 10 strat w 2 meczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 (edytowane) Łukasz jakbyśmy się cofnęli kilka stron to chyba już miałeś wyjebać cały skład poza Durantem i KATem a wyjebałeś tylko browna, wyjeb wszystkich będzie wesoło #obudzsiejendras Brown nie był z draftu. Z core z draftu zostało mi pięciu. Do tego na IL-u kisi się Dunn. Pewnie będzie tak, że na koniec zostanie mi KD i spedalony Towns. Edytowane 9 Listopada 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Mysle, ze bula jednak przegra FG i nie bedzie historycznego wyczynu. Boldas 0-9 pamietamy [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 I 10 strat w 2 meczach nie od Hassana jednak, a od dwóch randomowych to i ja miałem 10 w 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 nie od Hassana jednak, a od dwóch randomowych to i ja miałem 10 w 2. Od CP3, krola pilnowania pilki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Od CP3, krola pilnowania pilki. a ja do Kawiego, który przecież tez należy do czołówki wśród gwiazdorów pod tym względem. w sumie tak patrzę i jest najlepszy: http://bkref.com/tiny/DFko8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 a ja do Kawiego, który przecież tez należy do czołówki wśród gwiazdorów pod tym względem. w sumie tak patrzę i jest najlepszy: http://bkref.com/tiny/DFko8 2x5 strat to 2 razy gorzej niz 1x5 strat ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 puta maricon rubio 17% fg w tym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 cwebb jest jak matka Bambiego. Nie ma go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Co ten Levert odjebał z wolnych, eh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 (edytowane) Kemba 9 asyst przy 0 tov i do tego 7 zbiórek. no i Hassan b2b 20 reb. ech. Edytowane 10 Listopada 2018 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi