Lu- Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 (edytowane) Jarren Jackson Jr, Wendell Carter Jr i Dennis Smith Jr... Trochę bylo ich za dużo, a dwoch z nich to przeparówy. Gdybym miał jako taki roster, to Dennisa dziś bym posłał do piachu. Najlepszy z nich jest ten, który miał być najgorszy, czyli Wendell. Fajnie gra ostatnio, dzięki czemu za Dwightem nie tęsknię. KAT w koncu żyje, Rondel jak na 20 minut grania spoko, szkoda, że nie gra 10 minut dłużej. Reszta w kratkę, albo zajebią, że hoho, albo spierdolą, że głowa mała, vide: DSJ, Baze, Redick. Brogdon to taki przeciętny kutasek, który wszystko robi, ale średnio. Edytowane 1 Listopada 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 1 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 (edytowane) Co Gobert robi robotę to nie ma c***a we wsi. TJ Warren wylądował u mnie jak co roku i jak co roku jest z niego umiarkowany pożytek. O w pytę, Harrell był na FA? Fuck. Kwestia czasu az zepchnie Polskiego Mlota na smietnik historii. Edytowane 1 Listopada 2018 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 (edytowane) Oglądałem dzisiaj wszystkie akcje z 50 twarzy Rose'a. Nie jaram się nim jakoś strasznie, się najfajniejsze w tym było to, że te akcje były prawie w stylu tych '2011. Godne najmłodszego (w tamtym sezonie zadłużonego) MVP, zwłaszcza te w bliskiej obecności Goberta. Edytowane 1 Listopada 2018 przez bolduck penetrator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Okoń G już na FA pozdrawiam okonia nadzieja w tym, że Butler się wypnie i będzie czekał na benchu aż ktoś go załaduje, to powinno być ok dla Wigginsa czy to już czas żeby powiedzieć, że zjebałem draft? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 (edytowane) Wreszcie te dwa karły z Nuggets się uspokoiły... Jak dla mnie możemy już kończyć gameweek. Niestety dla mnie wraca Drwali nawet już zdjęli mu IL, co blokuje mi ruchy na FA. A Dwighta, przynajmniej na razie, wystawiać nie zamierzam, bo FT mamy na styku. Oczywiście pewnie by pomógł w FG i BLK, ale przyjanuszuję - bez niego też mam szanse wygrać (zostali jeszcze 2x KAT i 2x Wędliniarz). Edytowane 2 Listopada 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Pomimo iz mam DeArona i nie gra Davis , pojedynek na styku Czy wiecie moze czy sa jakies max 5 dniowe kursy z budowania druzyny w roto Dni wykladowe z pkt ast zbiork i straty moge ominac, pozostale elementy team building sa dla mnie bardziej skomplikowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Poczekaj jeszcze chwilę, zbierzesz odpadki po mnie. Muszę zrobić kalkulację kto odpada żeby Dwight mógł grać (Bogdan musi polecieć, ale dopiero w niedzielę, bo dziś i jutro gra). Wychodzi na to, że DSJ albo Bazemore będą w niedzielę na FA - zależy od tego, co się wydarzy przez te dwa dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Do czego doszły, że szukam zawodnika w Lakersach. Mocno walczę o AST, bo coś Dragonowi się stało.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 no Jendras wali se na pewno rano i wieczorem jak widzi stat line Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Juliuszu Randle, za to co dziś zrobiłeś z moimi misternie ciułanymi FT, c.huj ci w miejsce, w które nie lubisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Jendras wali jak widzi bloki Javala McGee. 4,5 bloku na mecz w 4 ostatnich meczach. W tym momencie mamy obaj po 34 bloki, czyli o 7 więcej niż kolejny zespół w lidze. I 3 tydzień z rzędu, mimo bycia w czołówce ligi w blokach nie wygram tej kategorii, bo dzisiaj kolejny mecz McGee. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Przygotowałem takie dzieło sztuki: Niestety z tego co widzę przejebię PTS, także o 7-2 mogę zapomnieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 lol co tam szwabie, bierzesz te FT na 6:3 czy ktos spierdoli? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Shaqtin a Fool pamietacie ? Niesamowita journey, javale, Nie pamietam tego filmiku, ale ktos sobie na pewno pomyslal ze biedna ta dziewczynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Z shaqtin javela niezniszczalny top1 to ten alley do farieda po którym karl wylądował na dość długo w szpitalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Idę po trójki, ft i fg i wyciągam 5-4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 (edytowane) Wall w tym tygodniu 16 as, 16 TO, 50%FT poza tym rubio 16 TO, jabari 13 TO i c***, mam pozamiatane co tydzień w tej kategorii wyciągam ptsy mam szansę wyciągnąć 3ptm jakby wall i russell zagrali dobre mecze to cień szansy na ast fg% to loteria ale pewnie jakiś k**** collins z dupy zagra mecz sezonu i powyższe przewidywania c*** strzeli. szczyt marzeń 4-5 klay rozjebał moich nonejmów mentalnie pierwszym meczem, aż giannis dostał wstrząsu mózgu edit: Giannis kończy z TD, szkoda że tylko 2 mecze w tygodniu, ale wyjdziemy z tego Edytowane 4 Listopada 2018 przez buła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 (edytowane) Dzięki sir Loras za walkę. Tu chyba nawet opuszczone mecze przez Kawhiego by nic nie zmieniły. Wydaje mi się natomiast, że mocno zjebaleś robiąc 3 zmiany już w poniedziałek. Olynyk nie zagrał nic, Dotson prawie nic, Taj przeciętnie. Teraz zapowiada się naprawdę srogi wpierdol. Roger jest po 2-7, grają już brodaty i Booker, także PTS i AST przejebałem na dzień dobry. Skoro wrócił Drwal, to FT też mogę skreślić. Edytowane 5 Listopada 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Kurde o minutę spóźniłem się ze ściągnięciem z aktywnego slota Jamesa i Siakama i legej oczywiście przegrał mi ft. Kumulacja 5 meczy Embiida, 4 DeRozana i Oladipo, kontuzje Hardena i Bookera zrobiły swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Wydaje mi się natomiast, że mocno zjebaleś robiąc 3 zmiany już w poniedziałek. Olynyk nie zagrał nic, Dotson prawie nic, Taj przeciętnie. Lorak ostatnią aktywność w lidze miał 31 października wiec chyba po prostu wyjeżdżał na święta. Crazy stat: 3 tydzień z rzędu jestem 2 w całej lidze w blokach! Ani razu nie wygrałem tej kategorii xD To był dobry tydzień dla mnie. Wygrałbym w tym tygodniu ze wszystkimi oprócz Cwebb 4-5 a przeciwko Boldiemu i Bule wyciągnąłbym 7-2. Ale to takie płynne staty bo wiadomo, że w zależności od sytuacji w matchupie inaczej rotowalibyśmy zawodnikami w ostatnich dniach. Za bardzo mnie ta gra wciągnęła Dzisiaj nastawiłem budzik na 2:45 aby rozważać czy wystawić Lilarda, na podstawie tego czy steale zrobione przez Vucevica mogą zagrozić mojemu zwycięstwu w tej kategorii, biorąc pod uwagę możliwą utratę prowadzenia w FG przez słabe rzucanie Lilarda :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi