Chytruz Opublikowano 4 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 tu chyba nawet nie o dokładność projekcji chodzi, lecz o to, że masz 5 lakers i nie ma wśród nich LeBrona. WIRAKOCZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 (edytowane) jesteś na końcu nawet biorąc staty z jego najlepszego sezonu ('12), tyle że już dużo bliżej ostatnich miejsc. tu chyba nawet nie o dokładność projekcji chodzi, lecz o to, że masz 5 lakers i nie ma wśród nich LeBrona. tam zwyczajnie nie będzie tyle produkcji i albo część z nich wywalisz, albo będzie słabo. GSW mieli rok temu 4 zawodników grywalnych w tym formacie, BOS to samo, a konstrukcja twojego składu sugreuje, że w LAL będzie ich 6 ; ] W drafcie wziąłem czterech z Lakers w sumie za 20 fp, najdroższego za 7, więc to nie była jakaś kosztowna inwestycja. Paru z nich wypali, resztę pożegnam. Najbardziej niedoceniany jest tu IMO Ingram, którego wartość mocno umniejszała rola, jaką pełnił. Warriors mieli czterech all-starów, więc tam miejsca dla innych za wiele nie było. W Lakers jest LeBron, więc zostaje spory kawałek tortu do podziału. Edytowane 4 Października 2018 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Chytry , jakbys tam byl z nami w Wawie ! Jak mozna sie tak palowac Lakers to nie wieze, tamjest 10 gosci do grania i jedynie Lebron bedzie regularnie gral, reszta co3 mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 ok, pewnie znowu poprawi skuteczność i może nawet będzie robił te 20 ppg, ale co z resztą statów? mógłbyś uzupełnić trzeci wiersz? PER 36 G GS MP FG FGA FG% 3P 3PA 3P% FT FTA FT% TRB AST STL BLK TOV PTS 2016-17 79 40 2279 4,4 10,8 0,402 0,9 3,0 0,294 2,1 3,4 0,621 5,0 2,6 0,8 0,6 1,8 11,7 2017-18 59 59 1975 6,5 13,9 0,470 0,7 1,9 0,390 3,5 5,1 0,681 5,7 4,2 0,8 0,8 2,7 17,3 2018-19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Akurat na 20 ppg nie liczę. ;] Ale na więcej bloków i przechwytów oraz mniej strat już tak. Myślę, że to będzie bardziej all-around player niż drugi scorer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 zrozum jendras ze jestes po prostu nawiedzonym oszolomem , lorak z perami varami procentami to przy tobie nikt ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Tomek, czyli mówisz, że w tym roku też Ci się pies nie wjebał na konto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 zrozum jendras ze jestes po prostu nawiedzonym oszolomem , lorak z perami varami procentami to przy tobie nikt ;] Przypomnij lepiej, ile stacka byś wyjebał, gdyby Grubas jeszcze grał. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 191 na Shaqa, ciekaw jestem o jakimJordanie Lorak mowil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Ale co lu? Mowilem mam wyjebane na te $ 30 ruchow kazdy z nas mniej wiecej zrobi przez caly sezon a z 28 z nich bedzie for free. Nie pamietam bym za jrue cokolwiek zaplacil rok temu itd itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Wy chyba nie pracujecie, że tyle tu piszecie : ) A jak czytam Lu komentującego wyniki preseason, to mam wrażenie, że sezon już się zaczął. LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Dobrze jest się zainteresować ligą przed rozpoczęciem rozgrywek, jeszcze lepiej byłoby się nią zainteresować przed draftem. Tydzień temu miałem NBA w pompie, dziś sprawdzam twardość klocka u Dwighta - czyli jak co sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 hood będzie drugim scorerem w cavs, a jak się połamie love czyli niebawem to będzie nawet pierwszym scorerem. dobry zakup. musiałem wyjebać łotysza, poczytałem trochę o nim i jak zobaczymy w tym sezonie parkiet chociaż na jeden mecz to będzie święto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 może zniesiemy chociaż liczbę pobrań? core składu i tak przecież nie wywalimy, więc nie będzie jakiejś szalonej rotacji, każdy i tak będzie mógł w równym stopniu nabijać spotkania, a przynajmniej ci dotknięci kontuzjami będą mogli w meczach dogonić przeciwnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 ja uważam, że jeżeli tak to powinien być ustalony tygodniowy limit meczów, a ustaliliśmy że tego nie robimy jak masz kontuzje np. leonarda () to bierzesz za niego gościa na cały tydzień, zniesienie liczby pobrać spowoduje że będziesz mógł np. 2 mecze leonarda w tygodniu zastąpić 4 czy 5 innych gości z FA. Marzec zajebał chyba w drafcie wszystkich centrów w lidze. Został tylko chandler i gortat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 może zniesiemy chociaż liczbę pobrań? core składu i tak przecież nie wywalimy, więc nie będzie jakiejś szalonej rotacji, każdy i tak będzie mógł w równym stopniu nabijać spotkania, a przynajmniej ci dotknięci kontuzjami będą mogli w meczach dogonić przeciwnika. Z mojej perspektywy byłoby to bardzo korzystne rozwiązanie - core składu mam w zasadzie dwu, trzyosobowy, więc stashowałbytm wszystkim jak leci. Tym niemniej jestem przeciwny takiemu rozwiązaniu - każdego dnia o 9:00 byłby wyścig o to kto zgarnie określoną liczbę graczy, którzy w nocy mają swój mecz. Natomiat ograniczenie wymian do trzech zapobiega co nieco takiemu wyścigowi szczurów - i, jak dla mnie, elegancko rekompensuje brak trade'ów w naszej lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 przeciez liczba meczy nie wplywa na to jaki jest wynik pojedynku zyskujesz na pkt/rbd/ast tracisz na FG FT TO - ja chyba rok temu przegralem z ta bieda Loraka poza tym nie ma w danym tygodniu tylu zajebistych zawodnikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 zyskujesz na pkt/rbd/ast tracisz na FG FT TO - ja chyba rok temu przegralem z ta bieda Loraka To zależy kogo bierzesz - tak naprawdę przegrywasz tylko TO, wygrywasz pozostałe 6 statsów, FT i FG to tylko procenty, więc niekoniecznie musisz je pogorszyć przez stashowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 (edytowane) przeciez liczba meczy nie wplywa na to jaki jest wynik pojedynku zyskujesz na pkt/rbd/ast tracisz na FG FT TO - zyskujesz też na STL, BLK oraz 3P. przecież nawet w zeszłym sezonie widać było, że kolejność w tabeli była mocno zależna od liczby rozegranych meczów. Edytowane 8 Października 2018 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Mówiłem żeby ograniczyć liczbę spotkań do 30, aczkolwiek wiązałoby się to z przenosinami na espn, gdzie jest (podobno) taka opcja. Jest jeszcze na to czas, więc przemyślcie temat. Ja jestem za pójściem w kierunku ograniczenia liczby spotkań, natomiast jestem przeciwny otwieraniu rynku FA, a co za tym idzie, jestem za pozostaniem 3 zmian w tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi