marzec Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 O ktorej jutro wskocza te weivery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Tomuś, odpuść sobie waivery, proszę Cię. Znów wypierdolisz stówkę na Gortata, cz y innego Chiecka Diallo. Ja rok temu na wakacjach na zielonej i pięknej wyspie Zakynthos kminiłem przez 30 minut na porannym sraczu, czy brać kocura, czy nie. Finalnie się zdecydowałem - wziąłem Dedmona za Stevena Adamsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Nie no cos ustawie mam w skladzie nancy jr c*** wie po co. Nie no cos ustawie mam w skladzie nancy jr c*** wie po co. A na ta 100 mam wyjebane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Nie no cos ustawie mam w skladzie nancy jr c*** wie po co. Nie no cos ustawie mam w skladzie nancy jr c*** wie po co. Mógłbyś powtórzyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Raz ci nie wystarczy? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 (edytowane) Kapitan Knox: https://youtu.be/fH41vPVIVP0 będzie walczył calą noc!!! Edytowane 4 Października 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Az dziwie sie ze po tylu latach nie przeszlismy na to... Wrocmy do Krzysia Ibisza/Macka Dowbora ma przed soba Popka Popku co sadzisz o swoim ostatnim tancu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Drogi Bartku, Dzisiejszy występ niewątpliwie nie był tak udany jak premierowy. Pewne zastrzeżenia mam do partnera, który nie prowadził w tańcu jak powinien, tylko ciepał jak pojebany (mówię tu o THJ). Natomiast jeśli chodzi o pracę nóg było całkiem nieźle (1 stl, 1 blk). No i są rezerwy w trzymaniu ramy (0 na 3 za 3). Andrzej Grabowski: daję 4, Beata Tyszkiewicz: daję 3, Krystyna Pawłowicz: daję 2. Konkluzja: c***owo z plusem, ale powinno być lepiej / Kapitan (Fort) Knox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Moja zona, moja corka 7 letnia, moja tesciowa i kazda pielegniarka na dyzurze oglada Taniec z Gwiazdami Popek tu i Popek tam to jak ja przed wejsciem na balkon i po powrocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 (edytowane) Chłopcy się pobili o Rodneya Hooya. No nie wierzę...No i 11$ za JaVale'a, ale to Jendras, więc w ogóle się dziwię, że nie wziął Rondo. EDIT: o k.urwa, dopiero zauważyłem.... 100$ za Trae Younga???!!! Tomuś, trzyma Cię jeszcze po sobocie? To już 34$ za Rudego Geja nawet tak nie szokuje... Edytowane 4 Października 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Ten Trae Young w kontekście składu Marca wcale nie taki głupi. Nawet jeśli będzie robił te 35 procent z gry, to to i tak odrobią mu wszyscy wysocy, a as, stl, 3p i ft myślę że będą na dobrym poziomie u niego. Of korz nie za stówkę ale co kto lubi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Chłopcy się pobili o Rodneya Hooya. No nie wierzę...No i 11$ za JaVale'a, ale to Jendras, więc w ogóle się dziwię, że nie wziął Rondo. EDIT: o k.urwa, dopiero zauważyłem.... 100$ za Trae Younga???!!! Tomuś, trzyma Cię jeszcze po sobocie? To już 34$ za Rudego Geja nawet tak nie szokuje... Rondo to głównie asysty, a ja asysty mam już wystarczająco mocne. Z JaVale zaszalałem, ale facet w preseason wygląda w ataku trochę jak Deandre - wszystkie loby jego, plus Walton powiedział, że nie ma żadnych restrykcji minutowych. Może być niezłe źródło skuteczności, trochę zbiórek, bloków i żadnej spierdolonej kategorii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 4 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Marzec k****, never change Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Ten Trae Young w kontekście składu Marca wcale nie taki głupi. Nawet jeśli będzie robił te 35 procent z gry, to to i tak odrobią mu wszyscy wysocy, a as, stl, 3p i ft myślę że będą na dobrym poziomie u niego. Of korz nie za stówkę ale co kto lubi. ale wiesz, że nie gramy keepera i to, co będzie za 3 lata nie ma dziś znaczenia? Chłopak jest fajny, perspektywiczny i przypomina pewnego żółwia bez skorupy, ale jest tak wątły, że Rob to przy nim Pudzian. FG i TO's zajebie, ale trójek Marcowi i tak nie odrobi, skoro ma obok siebie Elfrida, Drummonda, Aytona i DeRozana? Chociaż to i tak lepiej niz gdyby Tomuś wziął Gortata - postęp jakiś jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Ja uważam że Trae będzie dość dobry since day 1, szczególnie że Hawks nie mają nic do stracenia i będa nim grać od początku sporo minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 4 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Nawet jak wrzuci 16ppg, to to jest zerowy impact na scoring. Moze zrobic troche trojek i asyst, rekordowo zajebawszy przy okazji FG i TO. I to jeszcze za 100$, w formacie gdzie waiver akurat ma duze znaczenie. RIP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 w projekcjach Marzec się poprawił (też wierzę w Younga od day 1), za to Jendras chyba tankuje sezon : P po drafcie po waiverach GM ROTO RANK ROTO RANK chytry 70 2 74 1 cwebb 71 1 72 2 rob 64 3 66 3 lorak 63 4 64 4 ai 56 6 60 5 marzec 54 9 59 6 roger 53 10 57 7 bolduck 56 6 55 8 pewee 59 5 55 8 bula 56 6 50 10 lu 51 11 50 10 jendras 49 12 40 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Roto rank mi spadł o 1, bo wziąłem Jaylena zamiast tej jednowymiarowej pizdy Warrena? C'mon... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 w projekcjach Marzec się poprawił (też wierzę w Younga od day 1), za to Jendras chyba tankuje sezon : P No bo McGee robił jakieś 4-2 przez ostatnie lata, więc pewnie dlatego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 (edytowane) Roto rank mi spadł o 1, bo wziąłem Jaylena zamiast tej jednowymiarowej pizdy Warrena? C'mon... bo inni też się wzmocnili. No bo McGee robił jakieś 4-2 przez ostatnie lata, więc pewnie dlatego. jesteś na końcu nawet biorąc staty z jego najlepszego sezonu ('12), tyle że już dużo bliżej ostatnich miejsc. tu chyba nawet nie o dokładność projekcji chodzi, lecz o to, że masz 5 lakers i nie ma wśród nich LeBrona. tam zwyczajnie nie będzie tyle produkcji i albo część z nich wywalisz, albo będzie słabo. GSW mieli rok temu 4 zawodników grywalnych w tym formacie, BOS to samo, a konstrukcja twojego składu sugreuje, że w LAL będzie ich 6 ; ] Edytowane 4 Października 2018 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi