LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Ely nie bądź znowu taki skromny, ładnie nas wszystkich tym Exumem strollowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 co ciekawe w tym sezonie D 76ers była lepsza gdy Embiid przebywał sam na parkiecie (107 drtg), niż gdy z Covem (108,4). Czyli jest spora szansa, że słaba defensywa Sixers to wynik utraty Lloyda Pierce'a nie Covingtona. Z tego co pamiętam w ubiegłym sezonie Butler wynosił Wolves mocno do góry - mam rację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 24 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Dziś trochę mecz prawdy, mimo dużego osłabienia. Generalnie nawet się cieszę, że Rose nie zagra, bo jego wysokie minuty i USG ze S5 to niestety zły efekt daje i naprawdę nie rozumiem, po co TT gra takim ustawieniem... Nie zrozumcie mnie źle, chłopak gra super sezon i naprawdę jest efektywny z ławki - ale gość najlepiej jak ma obok siebie na boisku min. 3 świetnych obrońców, bo inaczej mega traci defensywa (w której jest chyba najsłabszym graczem Wolves). Słabo fituje z KATem, bo nie jest rozgrywającym i zamiast efektywnej gry na boisku (jaką pokazuje np. Teague z KATem) jest lipa. Nie wiem czemu mimo kilku dobrych występów TT nie daje szans Jonesowi i Okogie, marzy mi się line up: Jones, Okogie, RoCo, Saric, KAT (mimo,że na razie w 8 minut grają na minusie) a Wiggins niech gra g2g 6th mana, ale niech będzie Jones, Okogie, Wiggins, RoCo i KAT, a Saric da scoring z ławki. Może w końcu Tom zauważy, że Saric to pożyteczny gość, a Jones umie nie tylko bronić, ale i rozgrywać.... niemniej przede wszystkim niech zacznie wykorzystywać potencjał KATa, bo sie patrzeć na ich grę nie da. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Wiggins bardzo dobry mecz, ale końcówka robi jeszcze większe wrażenie. Wykorzystał swoją szybkość na Adamsie który mógł tylko oglądać jego plecy jak wjeżdżał pod kosz. Dodatkowo ciekawe na ile ta jego lepsza trójka się utrzyma, bo miewa różne mecze ale ten rzut z dystansu wygląda w końcu tak jak powinien moim zdaniem. Tylko że takie mecze jak ten sprawiają że jeszcze bardziej można żałować że ten chłopak ma problem z utrzymaniem formy, bo talent ma naprawdę niewiarygodny. KAT dzisiaj trochę problem z faulami, starał się trochę za bardzo Minesota wygrała ten mecz rzutami za 3 kto by pomyślał rok temu że ta drużyna może grać taki basket. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Jak widać wygrywanie rzutami za 3 to nie jest domena Wolves. Czy jednak może mi ktoś powiedzieć jakim cudem można było przegrać ten mecz? Dlaczego trener widząc sytuację na boisku daje odpalać pudło po pudle Rosowi z Wigginsem? A Saric to chyba może już pretendować do nagrody "asysta" roku. Jeśli kibice Lakers uważają, że tam jest męka, to niech Wolves obejrzą. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Mam pytanie do osób oglądających Sotę wcześniej. Całosezonowe staty tego nie potwierdzają, no ale początek miał ciężki przez dramę z Butlerem. Ostatnio parę efektownych linijek mignęło, teraz z Lakers widziałem mecz, no ale to Lakers bez LeBrona, więc zespół z G-League. KAT zrobił trochę postępów w obronie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 (edytowane) Thibs poleciał lol podobno na jego miejsce ma wejść... Hoiberg lol2 Edytowane 7 Stycznia 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 7 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Mam pytanie do osób oglądających Sotę wcześniej. Całosezonowe staty tego nie potwierdzają, no ale początek miał ciężki przez dramę z Butlerem. Ostatnio parę efektownych linijek mignęło, teraz z Lakers widziałem mecz, no ale to Lakers bez LeBrona, więc zespół z G-League. KAT zrobił trochę postępów w obronie?Zrobił i to całkiem spore (zresztą już w drugiej części zeszłego sezonu była mała poprawa) - ale on nigdy super defensorem nie będzie. Jeśli utrzyma trend i wróci RoCo, to powinien we wszystkich defensywnych adv stats być dodatni. Tu masz staty od dealu Butlera (od 12 meczu zaznacz). https://docs.google.com/spreadsheets/d/1nDpLyuG-3NvEswSIS40ixhnGIrpMhSpH5VVOtgWy7sI/edit?usp=drivesdk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 nie ma maca na forum, ale ma świetny pomysł "Thibs do Philly" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Za mała różnica wygrał z Lakers po prostu. Timberbulls na pełnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 7 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 nie ma maca na forum, ale ma świetny pomysł "Thibs do Philly" To samo sobie pomyślałem przed chwilą I sciagnąłby Denga, Rosa... itd. BTW. Hoiberg to świetny wybór do tej ekipy. Oby tylko Wigginsowi nie dał wejść sobie na głowę, to będzie git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Skoro po zblowoutowaniu Lakers został wyrzucony, to co by się stało po porażce? Powiesiliby go ? Raczej mieli juz doac grania s5 pod koniec blowoutu. Kiedy on wprowadzil lawke? Na 3 minuty przed koncem? To decyzja za caloksztalt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 ja też kibicuję Hoibergowi, dziwi mnie wprawdzie, że był pierwszym wyborem po tym jak opuszczał Bulls z totalnie rozjebaną szatnią (jakby w Socie było sielankowo) ale to jest trener z jajami i dobrze, że dostanie kolejną szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Jakby mi ktoś powiedział, że po meczu Wolves-Lakers poleciał trener, to raczej nie tego bym obstawiał. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 (edytowane) Jakby mi ktoś powiedział, że po meczu Wolves-Lakers poleciał trener, to raczej nie tego bym obstawiał. ;]Zakład musiałby uściślić który trener. Wybaczcie za drugi post z rzędu. Info od Woja: Fred Hoiberg is a serious consideration of Minnesota owner Glen Taylor to become either the GM or head coach in the future, league sources tell ESPN. Hoiberg was an assistant GM in Minnesota prior to Iowa State. Scott Layden remains GM now. Edytowane 7 Stycznia 2019 przez ely3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Jakby mi ktoś powiedział, że po meczu Wolves-Lakers poleciał trener, to raczej nie tego bym obstawiał. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Podobno syn Flipa Saundersa ma być tymczasowym trenerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Podobno syn Flipa Saundersa ma być tymczasowym trenerem. będzie do końca sezonu na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Jakby mi ktoś powiedział, że po meczu Wolves-Lakers poleciał trener, to raczej nie tego bym obstawiał. ;] Ta sytuacja ze zwolnieniem trenera to kopia sceny ze Scary Movie 4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Jakby mi ktoś powiedział, że po meczu Wolves-Lakers poleciał trener, to raczej nie tego bym obstawiał. ;] Bo decyzje warte miliony podejmuje się po jednym meczu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi