Skocz do zawartości

Los Angeles Lakers 2018/19

january

Rekomendowane odpowiedzi

Zwykle prostactwo z Ciebie wyszło.

LOL, strzelam że ironia powyższego kompletnie ci umyka, tak samo jak umyka ci, gdy po raz dziesiąty krzyczysz o tym, że mówię o rzeczach, o ktorych nie mam pojęcia i coś poszukałem w googlach, chociaż ewidentnie masz bardzo mgliste (w kwestii WS) lub żadne (w kwestii obliczania odds) pojęcie. Zastanawiam się tylko czy po prostu bezwstydnie kręcisz czy nawet sam nie wiesz jak mało wiesz - bo ponad wszelką wątpliwość oba tematy zgłębiłeś na poziomie przeczytania bez zrozumienia pierwszego linka w google. Ale tego się pewnie nie dowiem.

Buziaczki.

Ale tego się pewnie nie dowiem.

Jak policzysz WS, to się dowiesz czy się znam, czy nie.

Pisanie kolejnych zdań/postów bez merytoryki chwały Ci nie przyniesie...

gdybyś ten czas na liczenie WS poświęcił, to już dawno skończyłbyś temat.

Ale to Twoja decyzja i widać prawda Cię przeraża. ;)

Lakers podobno spotykają się dziś z Tyreke Evansem.

https://twitter.com/ChrisBHaynes/status/1013820682331774976

Byłoby świetnie i byłbym mocno happy, ale:

- po co Lance w takim układzie, 

- nadal jest ogromna dziura pod koszem.

Więc sens średni. Pozycje guardów są już dobrze obsadzone (Ball-KCP-Hart-Lance + jakieś minuty Ingrama na dwójce), no może brakuje rezerwowej jedynki, ale raczej nie jest to mocno konieczne przy duo LeBron-Ball. Potrzeba podkoszowych, bo tam jest krater. 

James doprowadził koszykarskie pokraki do finału w tym roku, więc z rozwijającym się Ballem i Ingramem zatrzyma się najwcześniej na finale konferencji zachodniej. James już jest w lepszej sytuacji niż był jeszcze niedawno. Ma utalentowaną młodzież, a to jeszcze nie koniec. Ta drużyna będzie tylko silniejsza.

Jest LBJ. Super. Albo i nie. To się okaże. Czas uzupełnić dziury. Podpisali KaCaPa, Stephensona (też nie wiem po co). McGee to ... nie wiem co. Nieważne. Co jest pod koszem? Dziura. Randle póki co ma ofertę kwalifikowaną. Zubac to pionek, podobnie jak McGee. Wagner to rookie. Tam nie ma nic. Propozycje? Słabe. Generalnie póki nie wyjaśni się sprawa Juliusa nie ma kasy. Plotki? Capela i ten, no, jak mu tam, no ten, no nie pamiętam. Ale też cienki.

Lekko bawi mnie prześciganie się w typowaniu jak daleko zajdą Lakers. Do p-o powinni, a dalej? HGW i tyle.

matek, tam niewykluczone, ze hart poleci zaraz w dealu za kawhaia, jesli ten dojdzie do skutku, wiec tych niskich nigdy za wiele...

W sumie racja... przy oddaniu Harta przydałby się taki koleś. Ale jak pozyskaliby tego nieszczęsnego Leo, to i tak będzie tłok na dwójce.

Uwielbiam Lance'a, ale Lakers zjebali - w jego cenie Nets pozyskali Eda Davisa, z którym na pokładzie czułbym się bardziej komfortowo.

W tej chwili już liczę, że ugadywany jest jakiś s'n't z Randle PO CENTRA, a nie Leonarda, bo będzie cienko, jak wywalą na niego assety, a pod koszem nadal będzie pusto. 

Z drugiej strony, gdyby skończyło się na Randle, Kuzma/Hart i picki za Kawhiego, to byłbym w stanie znieść i tę dziurę pod koszem, którą zapełniliby pewnie jakimś Lenem lub innym Jahlilem. Byle nie oddawali za niego Balla i przede wszystkim Ingrama. Chociaż chciałbym po cichu, żeby Magic wisiał teraz na telefonie i namawiał Minny do oddania Dienga za Randle, a samego JR przekonywał, że to dobry kierunek. 

Właśnie, Okafor. Jak się bawić, to na całego. Może LeBron rozruszałby tego cielaka, warto spróbować za grosze. 

Szczerze mówiąc wolałbym przeczytać, że Lakers spotykają się z tym niedźwiedziem O'Quinnem, niż z Tyreke. 

Nie wiem jak Magic to zrobi, ale niech całują po stopach Brooka Lopeza, bo do LeBrona pasowałby idealnie. Rzuca zza łuku, jako shot blocker też się w minionym sezonie sprawdzał. Na switchach jest wolny, zbiera kiepsko, ale łapska ma długie i często tym blokiem z pomocy jednak straszył :)

The Lakers have renounced Julius Randle, making him an unrestricted free agent, league source tells ESPN.

Source: Rajon Rondo agrees to deal with Lakers

Że co? Czyżby GM-LBJ zaczął porządki? Edytowane przez Eld

Kurde nie rozumiem tego dealu. Odrzucili Randle'a, zeby dac 9 mln Rondo? I to w dodatku z Ballem w rosterze. Szykuje Zo pod KL lub sa glupi, bo placic backupowi tyle kasy to imo bezsens.

Chyba, ze GM LeBron jest faktycznie na poziomie GM-a Jordana (patrzac po Hornets i tak wiem, ze obaj oficjalnie GM-ami nie są) i robi coś głupiego :D

• matek zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.