antek Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Daje Pau Gasola za pick, jak cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Nikogo chętnego na ten 13ty pick? Przyjmę jakiś przyszły pick za niego. Wybieraj i nie zamulaj już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Wybieraj i nie zamulaj już Masz rację, głupio się z tym czuję, ale osoby z którymi miałem już zaawansowane rozmowy, nie odzywają się od dłuższego czasu a ten pick był w wielu rozmowach. Obiecuję, że dziś jeszcze wybiorę. Wysłałem kilka PMek i poczekam jeszcze chwilkę. Przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Masz rację, głupio się z tym czuję, ale osoby z którymi miałem już zaawansowane rozmowy, nie odzywają się od dłuższego czasu a ten pick był w wielu rozmowach. Obiecuję, że dziś jeszcze wybiorę. Wysłałem kilka PMek i poczekam jeszcze chwilkę. Przepraszam. Masz picki w przyszłym roku? Skupie wszystkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Masz picki w przyszłym roku? Skupie wszystkie Kup mój i mi sprzedaj bo Tecu nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Masz picki w przyszłym roku? Skupie wszystkie Zrozumiałem ironię Lepiej daj jakąś fajną ofertę i szybko się dogadamy Kup mój i mi sprzedaj bo Tecu nie chce To Ty nie chcesz kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Ja za jakiegoś Kamińskiego chętnie kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 (edytowane) Clarkson, Davis i Siakam na ryby i jestem poniżej kreski! Edytowane 10 Września 2018 przez obi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Wywalam Bareę, powinno być OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Draft rookie już odpuszczamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Czekamy na Bułę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Kolejne 96h ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 12 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Kolejne 96h ... Może nie.... Pisałem z nim w piątek i wtedy jeszcze był świadomy zbliżającego się wyboru w drafcie. Pewnie przeglądnął (po długiej nieobecności) wszystkie nadesłane oferty i się podłamał:> Widać, jeden weekend to za mało by się pozbierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Odezwij się proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Odezwij się proszę Masz nerwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 13 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Jak jeszcze nic nie zostało zaksięgowane, to zmieniam osobnika wyrzuconego z Heat na ryby: przywracam Siakama, a leci Bullock. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 13 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Za 2,5h do buły leci J. Robinson? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 13 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Dopiero jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 13 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Dopiero jutro A, fakt, przez chwilę myślałem, że dzień ma 32h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 13 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Za 2,5h do buły leci J. Robinson? To bedzie hit :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi