RonnieArtestics Opublikowano 1 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Ok jak ktoś chce zejść z salary to 6-10 fp Mogę przyjąć Valentine, Bamba, Smith raczej nie do ruszenia. Reszta jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Jeżeli nie macie nic przeciwko, to wykorzystam swoje 24h na to by spróbować poczekać na Tizz gdyby ewentualnie wolał kogoś innego niż Young. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Dla mnie spoko, choć wątpię, żeby nagle po trzech tygodniach mu się przypomniało o grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 A skąd właściwie to 24h jak w regulaminie jest 96h? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Trade: Do San Antonio: Malik Monk Do Nowego Jorku: Kyle O'Quinn, Pick #19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Zgadza się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 3 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 A skąd właściwie to 24h jak w regulaminie jest 96h? Zapis regulaminowy ewoluował najpierw na 48h a ostatnio nawet na 24h.... i prawdę powiedziawszy gdy ma się do czynienia z aktywnymi userami to limity są niepotrzebne bo szybko draft przebiega. Brakuje zmiany w regulaminie dlatego żeby Tizz nie miał pretensji (czyt. żeby prawnik nie miał szans go wybronić:>) poczekamy na niego regulaminowe 96h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Chłopaki, wybaczycie jak trochę przeciągnę wybór? Zniknięcie Tizza trochę mi zamieszało, więc planowałbym dać mu jeszcze ze dwa dni. Uczciwie piszę Mamy chyba jeszcze trochę czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Dla mnie spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 (edytowane) Chłopaki, wybaczycie jak trochę przeciągnę wybór? Zniknięcie Tizza trochę mi zamieszało, więc planowałbym dać mu jeszcze ze dwa dni. Uczciwie piszę Mamy chyba jeszcze trochę czasu. Hmm wybór w imieniu Tizz’a poszedł to co Ci namieszało jeszcze ? Dla mnie spoko to nie formuła 1 w regulaminie i tak 96 godzin [ to chyba tak na wszelki wypadek gdyby ktoś w Australii mieszkał i chciał przez pm’y negocjować ] A dobra chciałeś trae Tizz go dostał z automatu i wysłałeś mu pm’a z propsem wymiany Edytowane 6 Września 2018 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Propsy już w sumie zaakceptowane przez Tizza, wiszą już od miesiąca i czekają na jego powrót Nie chciałem już więcej przedłużać, choć zależy mi na tym by dać mu czas na powrót, ale trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Teraz kolejne oczekiwanie 96h na Juliusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Teraz kolejne oczekiwanie 96h na Juliusa Hehe no najwolniej ten draft u nas idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Na sprzedaż. F. Jackson J. Bolden Nikt nie chce młodziaków? W razie czego, choć niechętnie H. Giles, M. Chriss Z. LaVine i ogólnie dużo młodziaków i picków za konkretnych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 7 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Hehe no najwolniej ten draft u nas idzie No niestety, pozostaje wysłanie przypominającej o drafcie pm'ki i cierpliwe oczekiwanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 No niestety, pozostaje wysłanie przypominającej o drafcie pm'ki i cierpliwe oczekiwanie Mam pick 20, jestem oazą spokoju... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Ci panowie mogą być do wzięcia w jakimś odpowiednim układzie - mogę sprzedać ich nieco taniej, jeśli ktoś dorzuci pick (przyszłoroczny może być), lub mogę sam dorzucić przyszłoroczny pick Bostonu jeśli dostanę w zamian kogoś lepszego (nawet jeśli starszego): 4 James Johnson 30 36,75 5 Terry Rozier 23 34,75 6 Dion Waiters 25 34,15 7 Marcus Smart 23 33,30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 (edytowane) Uczciwie informuję, że znowu zamulę Z Tizzem mieliśmy dogadamy deal z 13tym pickiem także dam mu jeszcze szansę do poniedziałku. Jakby co też rozważę sprzedaż picku nr 13cie w powiązaniu z graczami moimi w zamian za lepszego gracza. Na sprzedaż : Lavine Chriss Kuzma F.Jackson Dunn Richardson Porter Mam też 3 picki z przyszłego roku. Edytowane 8 Września 2018 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Nikogo chętnego na ten 13ty pick? Przyjmę jakiś przyszły pick za niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Nikogo chętnego na ten 13ty pick? Przyjmę jakiś przyszły pick za niego. Ja zawsze chętny, z tym że za coś ze składu bo nie mam kogo zwolnić jak wezmę jeszcze jeden pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi