Skocz do zawartości

[FBX] FBX#3 - Sezon 2018/19

t_omko

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 3.09.2018 o 17:25, Tecu napisał(a):

A skąd właściwie to 24h jak w regulaminie jest 96h?

Zapis regulaminowy ewoluował najpierw na 48h a ostatnio nawet na 24h.... i prawdę powiedziawszy gdy ma się do czynienia z aktywnymi userami to limity są niepotrzebne bo szybko draft przebiega. Brakuje zmiany w regulaminie dlatego żeby Tizz nie miał pretensji (czyt. żeby prawnik nie miał szans go wybronić:>) poczekamy na niego regulaminowe 96h.

W dniu 5.09.2018 o 11:27, Tecu napisał(a):

Chłopaki, wybaczycie jak trochę przeciągnę wybór? Zniknięcie Tizza trochę mi zamieszało, więc planowałbym dać mu jeszcze ze dwa dni.

Uczciwie piszę :) Mamy chyba jeszcze trochę czasu.

Hmm wybór w imieniu Tizz’a poszedł to co Ci namieszało jeszcze ?;) Dla mnie spoko to nie formuła 1 w regulaminie i tak 96 godzin [ to chyba tak na wszelki wypadek gdyby ktoś w Australii mieszkał i chciał przez pm’y negocjować ;)]

A dobra chciałeś trae Tizz go dostał z automatu i wysłałeś mu pm’a z propsem wymiany :)

Edytowane przez evitacre

Ci panowie mogą być do wzięcia w jakimś odpowiednim układzie - mogę sprzedać ich nieco taniej, jeśli ktoś dorzuci pick (przyszłoroczny może być), lub mogę sam dorzucić przyszłoroczny pick Bostonu jeśli dostanę w zamian kogoś lepszego (nawet jeśli starszego):

James Johnson 30 36,75 
Terry Rozier 23 34,75 
Dion Waiters 25 34,15 
Marcus Smart 23 33,30 

Uczciwie informuję, że znowu zamulę :)

Z Tizzem mieliśmy dogadamy deal z 13tym pickiem także dam mu jeszcze szansę do poniedziałku.

Jakby co też rozważę sprzedaż picku nr 13cie w powiązaniu z graczami moimi w zamian za lepszego gracza.

Na sprzedaż :

Lavine

Chriss

Kuzma

F.Jackson

Dunn

Richardson

Porter

Mam też 3 picki z przyszłego roku.

Edytowane przez Tecu

• Roger odpiął/ęła ten temat
  • Roger zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.