LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Piękny rant dotyczący nadchodzących Igrzysk Europejskich w Krakowie, taki mocny śmiech przez łzy, ale warto być świadomym co nas czeka i za ile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 24 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 20 godzin temu, matek napisał: w sportowym atfie na e-nba moglaby byc wysoko - @jack i @Pablo81 luzno by ja w top3 dali! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 13 minut temu, julekstep napisał: w sportowym atfie na e-nba moglaby byc wysoko - @jack i @Pablo81 luzno by ja w top3 dali! W tym, co go wygrałem, a Ty byłeś chyba trzeci od końca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał: W tym, co go wygrałem, a Ty byłeś chyba trzeci od końca? Dokladnie w tym. Trzeba Ci jakos humorek poprawic przypominajac Twoj najwiekszy forumowy highlight! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 25 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 Odlot komentatora w 00:33. https://eurosport.tvn24.pl/zuzel/gp-poland-2/2023/zmarzlik-odniosl-triumf-w-grand-prix-polski-w-gorzowie-wlkp._vid1938840/video.shtml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: Dokladnie w tym. Trzeba Ci jakos humorek poprawic przypominajac Twoj najwiekszy forumowy highlight! Masz dowody, że to mój największy forumowy highlight? Linki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 Teraz, Pablo81 napisał: Masz dowody, że to mój największy forumowy highlight? Linki? w Biblii tak pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 31 minut temu, julekstep napisał: w Biblii tak pisze Zakładka draft preview zaktualizowana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 4 minuty temu, Pablo81 napisał: Zakładka draft preview zaktualizowana? nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 25 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 Godzinę temu, julekstep napisał: w sportowym atfie na e-nba moglaby byc wysoko - @jack i @Pablo81 luzno by ja w top3 dali! Chyba coś ci się pomieszało, ja miotających czymkolwiek jako przedstawicieli sportów niszowych stawiam dość nisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 1 minutę temu, jack napisał: Chyba coś ci się pomieszało, ja miotających czymkolwiek jako przedstawicieli sportów niszowych stawiam dość nisko. piłem do propsowania tenisistek i szeroko pojętego sportu kobiecego akurat xD jakby mi chodziło o to że kulomiotka to bym raczej oznaczył słynnego forumowego fana żużla i pchnięcia kulą - czyli @ely3 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 25 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: piłem do propsowania tenisistek i szeroko pojętego sportu kobiecego akurat xD jakby mi chodziło o to że kulomiotka to bym raczej oznaczył słynnego forumowego fana żużla i pchnięcia kulą - czyli @ely3 xD To Ci nie wyszło bo ona wybitna nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 3 minuty temu, jack napisał: To Ci nie wyszło bo ona wybitna nie jest jak +/- wszystko w sporcie kobiecym xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 5 minut temu, julekstep napisał: jak +/- wszystko w sporcie kobiecym xD Na konwencji Korwina uslyszales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 Teraz, Pablo81 napisał: Na konwencji Korwina uslyszales? na piwie ze Sławkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 26 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2023 @jack czy Polki w siódemkach są aż tak mocne czy to na razie bardziej słabość przeciwniczek w fazie grupowej? Widzę, że dla zwycięskiej reprezentacji jest kwalifikacja olimpijska, więc jest o co grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2023 20 minut temu, Braveheart22 napisał: @jack czy Polki w siódemkach są aż tak mocne czy to na razie bardziej słabość przeciwniczek w fazie grupowej? Widzę, że dla zwycięskiej reprezentacji jest kwalifikacja olimpijska, więc jest o co grać. Polki są aktualnymi mistrzyniami Europy. Tylko, że tam grały Angielki, Szkotki itd a tu masz Wielką Brytanię. 11 z 14 zawodniczek reprezentacji trenuje razem w Biało-Zielonych Ladies Gdańsk. Kilka razy natknąłem się na ich trening i robi spore wrażenie. Motoryka na męskim poziomie. https://sport.trojmiasto.pl/Wyjscie-z-jamy-na-igrzyska-olimpijskie-Rugbistki-o-Paryz-moze-byc-przez-Monako-n178993.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2023 Niesamowity ten Sasin jest, czego nie dotknie to spierdoli Ilosc fuck upow na tych igrzyskach europejskich przekracza skale. https://www.eska.pl/krakow/igrzyska-europejskie-2023-kompromitacja-organizatorow-na-druzynowych-mistrzostwach-europy-obrazili-kibicow-juventusu-podczas-ceremonii-rozdania-medali-dla-reprezentacji-wloch-aa-fhUT-dyBV-R5MQ.html Do tego goscie co wygrali medale w Chorzowie musza sobie jechac po nie do Krakowa I wiele innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi