Braveheart22 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 (edytowane) @Eld W dniu 17.11.2020 o 15:47, Sylvinho. napisał: ATL in: Evan Fournier ATL out: James Johnson, DeMarre Carroll, ATL 21’ 1st MEM in: James Johnson, DeMarre Carroll, Torrey Craig, WAS 21’ 1st MEM out: Jonah Bolden WAS in: Jonah Bolden, ATL 21’ 1st WAS out: Evan Fournier, Torrey Craig, WAS 21’ 1st @BMF @eMeS wg starego arkusza $5.250.000 ma za ten sezon Edytowane 25 Grudnia 2020 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 (edytowane) Edit:: @Braveheart22 - miałeś rację. Ma kontrakt na 2002/21 ale ja źle popatrzyłem. Stanley jest bez kontraktu u nas. Z tego co wygrzebałem to prócz DeMarre Carolla BMF zwolnił również Jamesa Johnsona. @BMF potwierdź mi to proszę, czy chodzi o Jamesa Johnsona i DeMarre Carolla. 5 minut temu, Braveheart22 napisał: @Eld wg starego arkusza $5.250.000 ma za ten sezon @Braveheart22 dzięki za pomoc. Wiszę Ci. Trochę się miesza w głowie o tej porze i tak obżartym. Edytowane 25 Grudnia 2020 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 (edytowane) 20 minut temu, Eld napisał: @Braveheart22 dzięki za pomoc. Wiszę Ci. Ale że tę sumkę widoczną powyżej? A całkiem poważnie, to po to jest nas 30, żeby sobie pomagać i ułatwiać pracę Radnym Edytowane 25 Grudnia 2020 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 29 minut temu, Braveheart22 napisał: Ale że tę sumkę widoczną powyżej? A całkiem poważnie, to po to jest nas 30, żeby sobie pomagać i ułatwiać pracę Radnym Najgorsze jest to, że po decyzji BMF ja ich przeniosłem do dead money wraz z kasą, a teraz siadam - patrzę - skasowani. Jak mi się będzie chciało to znajdę który to, bo w tej wersji arkusza zapisuję historię edycji komórek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zwalniam mkg. Mam nadzieję że gest podobny do tego który zrobił cuban wobec Barei poprawi i tak typowy wizerunek hornets w oczach innych gm-ow. Jeżeli mkg nie znajdzie zatrudnienia gdzie indziej, trafi do sztabu Charlotte. Jednocześnie gwarantujemy umowę Johna konchara który już w zeszłym roku spędził cały obóz przygotowawczy w Charlotte i tym razem udało mu się w końcu dostać do składu. Dziekujemy pozostałym zawodnikom za udział w obozie, rekomendujemy agentom graczy kontakt z Milwaukee. @Eld bierze się do klawiatury i spalaj kalorie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 5 godzin temu, fluber napisał: Zwalniam mkg. Mam nadzieję że gest podobny do tego który zrobił cuban wobec Barei poprawi i tak typowy wizerunek hornets w oczach innych gm-ow. Jeżeli mkg nie znajdzie zatrudnienia gdzie indziej, trafi do sztabu Charlotte. Jednocześnie gwarantujemy umowę Johna konchara który już w zeszłym roku spędził cały obóz przygotowawczy w Charlotte i tym razem udało mu się w końcu dostać do składu. Dziekujemy pozostałym zawodnikom za udział w obozie, rekomendujemy agentom graczy kontakt z Milwaukee. @Eld bierze się do klawiatury i spalaj kalorie;) Najpierw musiałem śniadanko zjeść, później z Januarym musieliśmy trochę pojeździć po sobie, później poprawić w arkuszu kilka błędów z nocy, teraz znów trzeba było uszczuplić lodówkę z zasobów, podnieść poziom cukru w organizmie i można się za to brać. @fluber sprawdź sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zwalniam Mudiaya i Greena, którzy chwilę temu dołączyli do Clippers (wymiana z Wizards). J.J. Barea również nie zagra w barwach Clippers, ale prawdopodobnie zostanie w sztabie szkoleniowym na ten rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zwalniam Kaminsky'ego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Cavs rezygnują z TO Fergusona na sezon 21/22 i zwalniają go z kontraktu, dziękując za zajebiście zmarnowane BAE (brawo GM Cavs, super scouting) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Zwalniam Yama Madara (2way) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Zwalniam Chrissa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Cavaliers zwalniają Mike'a Scotta i jednocześnie oferują (mam nadzieję, że to dobry temat) kontrakty do końca sezonu: 1. Willy Hernangomez 2. Cameron Payne 3. Frank Kaminsky 4. James Johnson 5. Taj Gibson 6. Wayne Ellington Zatrudniamy pierwszego z listy, który się zgodzi na kontrakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Zwalniam Obiese Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Cavaliers zwalniają Kyle'a Guya (liczymy, że nie będzie miał nam tego za złe bo chętnie omówimy z nim możliwość nowego kontraktu w offseason) i tym samym zatrudnią dwóch, a nie tylko jednego gracza z powyższej listy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 W dniu 22.02.2021 o 14:40, cvbe napisał: Cavaliers zwalniają Mike'a Scotta i jednocześnie oferują (mam nadzieję, że to dobry temat) kontrakty do końca sezonu: 1. Willy Hernangomez 2. Cameron Payne 3. Frank Kaminsky 4. James Johnson 5. Taj Gibson 6. Wayne Ellington Zatrudniamy pierwszego z listy, który się zgodzi na kontrakt. Minęło 48h. Willy Hernangomez ---> Cleveland Cavaliers. @cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Teraz, Eld napisał: Minęło 48h. Willy Hernangomez ---> Cleveland Cavaliers. @cvbe A Payne nie? O to właśnie pytałem wczoraj na Radzie i dostałem odpowiedź, że jeśli zwolnię jeszcze gracza to będę mógł dwóch z tej listy podpisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Teraz, cvbe napisał: A Payne nie? O to właśnie pytałem wczoraj na Radzie i dostałem odpowiedź, że jeśli zwolnię jeszcze gracza to będę mógł dwóch z tej listy podpisać? Możesz, ale inni też muszą mieć szansę stąd poczekamy i w tym przypadku 48h od Twojej oficjalnej oferty do podpisania. Mam nadzieję, że rozumiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 1 minutę temu, Eld napisał: Możesz, ale inni też muszą mieć szansę stąd poczekamy i w tym przypadku 48h od Twojej oficjalnej oferty do podpisania. Mam nadzieję, że rozumiesz? Hmm no to coś się nie zrozumieliśmy, tak bym Kyle'a zwolnił już wczoraj żeby tyle nie czekać znowu... No ale dobra, tylko w takim razie zmieniam listę do podpisu: 1. Cameron Payne 2. Chasson Randle 3. Isaiah Thomas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 3 minuty temu, cvbe napisał: Hmm no to coś się nie zrozumieliśmy, tak bym Kyle'a zwolnił już wczoraj żeby tyle nie czekać znowu... No ale dobra, tylko w takim razie zmieniam listę do podpisu: 1. Cameron Payne 2. Chasson Randle 3. Isaiah Thomas Przyjął. 48h czas start. Nawet z korzyścią dla Ciebie wyszło, że możesz sobie listę zmienić. No i rzeczywiście lekkie niedomówienie za które muszę ja przeprosić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 W dniu 23.02.2021 o 11:53, Szulim napisał: Zwalniam Obiese Przejmuje ten kontrakt i uzupełniam 14 slot. @Eld dobry temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi