tangiers Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Zwalniam Caleba Martina z checia podpisania go jako 2waya, licze ze reszta GMow mi go oszczedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Ze względu na zobowiązania z innymi klubami, zwalniam niegwarantowane kontrakty: Facundo Campazzo Jock Landale Dziękujemy za możliwość poznania i uczestniczenie w treningach i mam nadzieję, że w przyszłości będziemy mogli podpisać normalny kontrakt, bo obydwaj zawodnicy pokazali duże umiejętności a współpraca się bardzo dobrze układała. Dziękujemy i do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Zwalniam Monroe'a i Georgesa-Hunta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Orlando Magic dziękują Michaelowi Beasleyowi, Lucowi Mbah a Moute, Isaiah Taylorowi oraz Tyrone Wallaceowi za ich zaangażowanie i ciężka pracę w preseasson i życzą im samych sukcesów w dalszych karierach z nadzieją, że może w przyszłości któryś z nich dołączy ponownie do naszej organizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 C. Payne zostaje zwolniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Orlando Magic zwalniają Yante Matena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Warriors zwalniają Vince Edwardsa żeby na jego miejsce na 2wayu podpisać Chrisa Silvę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Zwalniam Tylera Lydona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Hornets zwalniaja z niegwarantowanej umowy tylera ullisa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Pelicans zwalniają Matt Thomasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Pistons zwalniają Chimezie Metu i Vince'a Cartera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Hornets zwalniaja cj milesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 (edytowane) Hornets zwalniają Johna Konchara i Imana Shumperta, żeby automatycznie podpisać Vince'a Cartera na roczne minimum( jeśli mogę tak zrobić) Edytowane 22 Października 2019 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Oferty Houston z waivers: 1. V. Carter 2. M. Thomas 3. CJ Miles (jeśli nie podpiszę Cartera) 4. C. Metu (jeśli nie podpiszę Thomasa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 34 minuty temu, fluber napisał: Hornets zwalniają Johna Konchara i Imana Shumperta, żeby automatycznie podpisać Vince'a Cartera na roczne minimum( jeśli mogę tak zrobić) Ty populista jesteś. Zbierasz głośne nazwiska aby swoją piąta kolumnę głosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Cavaliers składają ofertę rocznego minimum Mattowi Thomasowi, aby pobrać Go z waivers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 15 minut temu, Regis napisał: Oferty Houston z waivers: 1. V. Carter 2. M. Thomas 3. CJ Miles (jeśli nie podpiszę Cartera) 4. C. Metu (jeśli nie podpiszę Thomasa) Miles miał niegwarantowany, więc nawet nie widnieje na waivers Teraz, cvbe napisał: Cavaliers składają ofertę rocznego minimum Mattowi Thomasowi, aby pobrać Go z waivers. Nie możesz rzucić minimum jak sciągasz go z waivers. Albo ściągasz z całym kontraktem mając cap space albo wcale To samo @Regis odnośnie Thomasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 6 minut temu, ozzy110 napisał: Nie możesz rzucić minimum jak sciągasz go z waivers. Albo ściągasz z całym kontraktem mając cap space albo wcale Ups. To przepraszam. Chyba nie mam na to miejsca jeśli nie odliczył mi się jeszcze Bazemore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Teraz, cvbe napisał: Ups. To przepraszam. Chyba nie mam na to miejsca jeśli nie odliczył mi się jeszcze Bazemore. Bazemore dopiero pod koniec sezonu będzie odliczany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 To jeżeli trzeba mieć cap space by przejąć kontrakt Cartera to składam ofertę, rano kogoś zwolnię jeżeli miałby on trafić do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi