tomek_wroc Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jumper Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Siema! Nowy na forum. W kosza gram hobbystycznie, ale oglądam namiętnie i typuje wyniki jak tylko jest okazja i kasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) Z tej strony Adrian. Zainteresowanie NBA zaczęło się oczywiście od gry na pc. Po długim czasie sięgnąłem po 2k14 i najfajniej grało mi się Jazz i to ich lubię najbardziej. Cieczy mnie to,że istnieje polska strona Jazz więc nic tylko czytać, oglądać i komentować. Poprawiajcie mnie jbc Edytowane 15 Maja 2014 przez Adison Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomundo Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Witam wszystkich i pozdrawiam tych którzy zarywają noce dla NBA i ogółem poświęcają się koszykówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ba10 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Dzień dobry wszystkim Forum sledze już długi czas, a dopiero teraz zdecydowałem się do zacnego grona przystąpić. Mam nadzieje korzystać z forum regularnie i być może z niektórymi forumowiczami kiedyś spotkać się na boisku by rozegrać kilka meczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Panowie dopisujcie cos wiecej o sobie. Druzyny graczy hejty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpursNation Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 (edytowane) Witam wszystkich Forumowiczów Dziś zarejestrowałem się na forum, więc pora się przedstawić. Imię: Karol, wiek: 34 lata, jestem z Elbląga. Od ponad 20 lat kibicuję jedynie słusznej drużynie, czyli "Ostrogom" z San Antonio, więc - jak możecie się domyślić - to lato jest dla mnie bardzo udane Mam nadzieję, że podobnie udana będzie moja wizyta w Berlinie 8 października, gdzie zobaczę swoich idoli w przedsezonowym meczu z Albą Berlin. Oprócz kibicowania ekipie Spurs, od 19 lat zbieram karty koszykarskie, związane z tym zespołem (patrz: zdjęcie po lewej). W obecnej chwili mam juz ponad 3600 kart "Ostróg" a w związku z moim hobby udzielam się często także na forum kartynba.com.pl (jeśli ktoś jest chętny, to tam może obejrzeć moją kolekcję kart). Nie wiem, czy ktoś z moich kolegów z tamtego forum udziela się i tutaj, ale jeśli tak ... to z pewnością mnie skojarzy, ze wspólnych karcianych zlotów, organizowanych przez nas w różnych miastach już od 8 lat. Mam nadzieję udzielać się także na tym forum, choć szczerze przyznaję, że tego rodzaju fora dyskusyjne potrafią być w niezłym stopniu "złodziejami wolnego czasu". Zobaczymy, co z tego wyjdzie. Na pewno postaram się uczestniczyć w dyskusjach dotyczących ekipy Popovicha a kto wie ... może i tu zachęcę kogoś z Was do rozpoczęcia kolekcjonowania kart? Świetne hobby, naprawdę polecam, jak ktoś ma prawdziwą pasję i trochę pieniędzy do wydania. W kosza kiedyś grywałem amatorsko, teraz tylko sporadycznie sobie rzucam. Bardziej aktywnie gram w piłkę nożną i biegam sobie długodystansowo, to świetna odskocznia od pracy, polegającej na siedzeniu za biurkiem i rozstrzyganiu (w moim przypadku) administracyjno - prawnych dylematów Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów. Edytowane 5 Lipca 2014 przez SpursNation Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 siema, go Spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Witamy serdrcznie. Podziel sie swoja pasja glebiej Najlepiej zaloz stosowny temat i podlinkuj rarytasy. Masz jakiegos bialego kruka w stylu Rodman w spurs w naturalnych wlosach? Obserwuj temat berlinski bo z 8 z forum na lajcie pojedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpursNation Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 (edytowane) Z wklejaniem tutaj kart (w osobnym temacie) byłoby na pewno za dużo roboty, nie chcę tu kopiować innego forum Tu jest link, kto chce, niech ogląda moją kolekcję http://kartynba.com.pl/viewtopic.php?f=131&t=54580 - choć uprzedzam, że trochę czasu Wam to zajmie Co do Rodmana, sprawdziłem ... nie, nie mam żadnego takiego "białego kruka", chyba, że za "zwykły" kolor włosów uznamy tlenione na blond. Wtedy owszem - kilka takich kart się u mnie znajdzie Na pewno znajdziecie sporo takich kart, ale jeszcze w barwach Pistons, bo wtedy się Dennis jeszcze nie kolorował. Odnośnie Berlina, jestem dogadany już ze znajomymi karciarzami, sporo nas szturmuje niemiecką stolicę w kampanii październikowej Zamierzam - jak się da - zapolować na jakieś zdjęcia albo autografy na kartach. Co do tematu kart ... uwierzcie, to temat - rzeka. Jeśli ktoś chce poznać ten rodzaj kolekcjonowania, to polecam rejestrację na forum kartynba.com.pl - nie da się tego streścić w trzech (ani nawet trzydziestu) zdaniach. Można się tam wszystkiego dowiedzieć, zapoznać się ze słowniczkiem kolekcjonera, obejrzeć nasze kolekcje (moja to mały pikuś przy niektórych polskich kolekcjach - pod względem wartości kart) lub fotki ze zlotów kolekcjonerów. Zapraszam Edytowane 6 Lipca 2014 przez SpursNation Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Witam wszystkich Forumowiczów Dziś zarejestrowałem się na forum, więc pora się przedstawić. Imię: Karol, wiek: 34 lata, jestem z Elbląga. Od ponad 20 lat kibicuję jedynie słusznej drużynie, czyli "Ostrogom" z San Antonio, więc - jak możecie się domyślić - to lato jest dla mnie bardzo udane Mam nadzieję, że podobnie udana będzie moja wizyta w Berlinie 8 października, gdzie zobaczę swoich idoli w przedsezonowym meczu z Albą Berlin. Oprócz kibicowania ekipie Spurs, od 19 lat zbieram karty koszykarskie, związane z tym zespołem (patrz: zdjęcie po lewej). W obecnej chwili mam juz ponad 3600 kart "Ostróg" a w związku z moim hobby udzielam się często także na forum kartynba.com.pl (jeśli ktoś jest chętny, to tam może obejrzeć moją kolekcję kart). Nie wiem, czy ktoś z moich kolegów z tamtego forum udziela się i tutaj, ale jeśli tak ... to z pewnością mnie skojarzy, ze wspólnych karcianych zlotów, organizowanych przez nas w różnych miastach już od 8 lat. Mam nadzieję udzielać się także na tym forum, choć szczerze przyznaję, że tego rodzaju fora dyskusyjne potrafią być w niezłym stopniu "złodziejami wolnego czasu". Zobaczymy, co z tego wyjdzie. Na pewno postaram się uczestniczyć w dyskusjach dotyczących ekipy Popovicha a kto wie ... może i tu zachęcę kogoś z Was do rozpoczęcia kolekcjonowania kart? Świetne hobby, naprawdę polecam, jak ktoś ma prawdziwą pasję i trochę pieniędzy do wydania. W kosza kiedyś grywałem amatorsko, teraz tylko sporadycznie sobie rzucam. Bardziej aktywnie gram w piłkę nożną i biegam sobie długodystansowo, to świetna odskocznia od pracy, polegającej na siedzeniu za biurkiem i rozstrzyganiu (w moim przypadku) administracyjno - prawnych dylematów Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów. kiepskie wejście na forum, tu raczej dominuje stylówa taka: 'siema ziomki, pykam sobie w NBA Live, mojim ulubionym zawodnikię jest Kyrie Irving, i od niedawna oglądam też mecze i muszę przyznać że ten Irving to kozak, ma dobrego crossa, new trickx new movez! elo wszystkim!!! ' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpursNation Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Za stary jestem (patrz: wiek u góry) na taki "slang", wprowadzam własny niepowtarzalny styl wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 To jeszcze pytanko, co sadzisz o supporcie lebrona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Ja zaś chciałbym spytać: Co sądzisz o Timie Duncanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 kiepskie wejście na forum, tu raczej dominuje stylówa taka: 'siema ziomki, pykam sobie w NBA Live, mojim ulubionym zawodnikię jest Kyrie Irving, i od niedawna oglądam też mecze i muszę przyznać że ten Irving to kozak, ma dobrego crossa, new trickx new movez! elo wszystkim!!! ' tej tej. moje zainteresowanie nba wlasnie od tych gierek sie zaczelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Mozna zawsze drugi raz zaczac forum zakladajac fejkowe konto z mvp w nazwie. Ciekawe czy ktos kolekcjonuje karty supportu lbj. Tanio zapewne mozna zlozyc kolekcje bo to slabi gracze byli...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpursNation Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Jest w Polsce kilku kolekcjonerów zarówno kart Jamesa jak też Wade'a i (ogólnie) kart z zawodnikami Heat - byłymi i obecnymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PADRE Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Witam Wszystkich Postanowiłem założyć konto tu i coś rozpocząć się udzielać , nie młodych lotów bo już 30 letni fan NBA od czasów "Hej Hej tu NBA" :-)Okazjonalnie grywam w kosza zarówno w real jak i wersji konsolowej - obecnie męczę 2k14 na moim Eboxie Ulubiony zespół hmm jako tako jednego nigdy nie miałem zawsze to jakoś moja sympatia rozkładała się na klika zespołów ale generalnie kibicuje każdemu klubowi i lubię po prostu oglądnąć porządne mecze NBA Zawodnicy wielu lubiłem lubię np :Iversona - to była chyba największa sympatia ze względu na styl gry i przeciwstawianie się i zaprzeczanie barierą wzrostu Stevego Francisa Vinca Cartera Johna Starksa Penny Hardaway'aZ grających obecnie Topowych nieco młodszych graczy to :Carmelo Anthony Dwyane WadeJohn Walli Marcin Gortat - za całokształt Polskości i walki wyrobniczej -takie koszykarskie rzemieślnictwo w pozytywnym znaczeniu Poza samym oglądaniem meczów graniem real/konsol , bardzo lubię czytać wszystko co związane z nazwijmy to publikacjami książkowymi z NBA. Teraz będzie pewnie kolejna biografia lub podobna tematyka A bym zapomniał ; miejsce zamieszkania Gorzów Wlkp. Pozdrawiam i mam nadzieje że czas spędzony na tym forum będzie czasem nie straconym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 namnożyło się ostatnio fanów Spurs. Good. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcbomba33 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Cześć wszystkim forumowiczom Trafiłem z Google Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez mcbomba33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi