marzec Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Lu wiesz ze wygrales juz jakis miesiac temu czy tak trolujesz specjalnie? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Tomuś, jaram się ostatnim tygodniem zabawy. Chcę z FB wycisnać max. Kolejne mecze dopiero za 7 miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Czy mi się wydaje, czy po dzisiejszej nocy Jendras jest wirtualnie na 2 miejscu? Wiem, dzisiaj Przydają się Chytry te punkty z ostatniego dnia ze mną, porawda? A ty Marcin faktycznie grałeś DO kwietnia, bo dzisiaj już Davis na benchu. Nie potrzebuję tego takich prezentów : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Czy mi się wydaje, czy po dzisiejszej nocy Jendras jest wirtualnie na 2 miejscu? Jeśli tie-break działa tak jak myślę, że działa, to musi wygrać 7,5:1,5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 No na ten moment Chytry ma 114W, a Cwebb i ja po 112. Także musiałbym chyba wygrać tę rundę 9-0. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Masz 4 remisy, ja mam 2, więc przy 8-1 mnie wyprzedzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Chytry, jeśli dobrze pamiętam, na paru matchupach wygrał o jedną pierdyliardową procenta albo o jeden, dwa w danej kategorii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Masz 4 remisy, ja mam 2, więc przy 8-1 mnie wyprzedzisz. Aha, no to diametralnie zmienia postać rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Chytry, jeśli dobrze pamiętam, na paru matchupach wygrał o jedną pierdyliardową procenta albo o jeden, dwa w danej kategorii. Pfff, tak jakby tylko Chytry wygrywał kategorie o 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 No wiadomix, ale jakoś mi się wydaje, że Ty częściej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 AŻ k**** SPRAWDZĘ brb W kategoriach rozstrzygniętych o 3 lub mniej pkt albo o jakieś 0.00001% mam 13-11. Ale przed matchupem z Bołdasem miałem 10-11, lol. Przeciwko Łukaszowi 0-3. PRZYGANIAŁ KOCIOŁ GARNKOWI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 AŻ k**** SPRAWDZĘ brb W kategoriach rozstrzygniętych o 3 lub mniej pkt albo o jakieś 0.00001% mam 13-11. Ale przed matchupem z Bołdasem miałem 10-11, lol. Przeciwko Łukaszowi 0-3. PRZYGANIAŁ KOCIOŁ GARNKOWI A, to sorry... no ale i tak jesteś na plus.... ... poza tym napisałem "wydaje mi się"... w sumie to jednak mam rację... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 k****, wygląda na to, że rozpaczliwa walka żeby przegrać 2-7 a nie 1-8 to jedyne co mi zostało. Tym samym 4 stl Butlera poszło się pi*****ić, bo tankerzy nie mają nawet odrobiny przyzwoitości, żeby nie czekać do ostatniej chwili przed meczem z info, że ktoś jest "kontuzjowany". Lorak walcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Jak z platnoscia ? Mozna w kryptowalutach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Walka o 2 miejsce wygląda jak o mistrza w piłkę. Nikt nie chce, ale ktoś musi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Qrwa pozamiatane raczej, Chytry na oparach, ale dziś już przepieprzył 7 przechwytów, a u mnie się chyba zmówili, żeby trzaskać statsy we wszystkim tylko nie w stealach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 No nie powiem, te 10 stl to miód na moje serce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zagamblowałem z Lonzo i wygląda na to, że gówno z tego wyjdzie. Będzie zabawnie, jak przez wywalenie Murray'a przegram trójki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Fajne mieć to wszystko w dupie : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 lakers maja dwoch ingramow lol. ostatni dzien pany. mialem bula w pewnym momencie duza ochote poruchac cie 9-0 , 6-3 bedzie chyba najuczciwiej na ten koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi