PeWee Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Powiedz "stop" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Ja pi****le, przejebane z tym Currym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 przejebany to jest ten obsrany szczur payton , nie wiem co go uratowac moze przed fa chyba tylko 30-10-10 dzis w nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 ostatnie tygodnie to loteria, że ojp, jestem przekonany że chuck diallo to mały pikuś przy tym co się będzie działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Dialo dzialo - niezly rym Zarapuj ta linijke na youtube tv zobaczymy czy pobijesz white iversona Ale tak do J E B akcent jak bedziesz spiewal rapowal te ojp Gortat za 100 Sto pro mowie wam Marzec chyba to wymyslil sam bam wam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 ram pam pam jeb jeb jeb, szukam chrisa paula gdzie on jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Co ja dzis odjebalem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Poprzednie 6 tygodni: 3:6 5:4 3:6 4:5 2:7 3:6 20-34, nie wiem jakim cudem dalej jestem drugi, dobrze że udało się coś nadrobić w tym tygodniu. Aktualnie mam dwóch graczy z draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 A to chyba moja najbardziej bolesna porazka w sezonie, na pewno nie czulem sie slabszy , no ale jak sie ma az tylu kretynow w skladzir co np maja 210 wzrostu i robia 1 blk na 4 mecze to sie nie ma co dziwic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Lu. Teraz możemy kończyć sezon. Bez Duranta jesteś na poziomie Marca. That was fun! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 (edytowane) Spoko Marcin. Możesz sobie wpisać w CV. BTW, sam Lonzo zjebał mi 3 kategorie, a nie wygrał żadnej. My bad, byłoby 4-5. Edytowane 26 Marca 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 ram pam pam pam jeb jeb jeb szukam paula george`a, gdzie on jest? szukam derozana, gdzie on jest? tylko bulldogg dozier, prawdziwy pies ostatnie 2,5 tygodnia to będzie czysta frajda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 26 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Lu , mowi sie 'co ja odjaniepawlilem' Lorak rozchyl nogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) To są statystyki z całego marca? za przeproszeniem Edytowane 27 Marca 2018 przez buła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Grał Dwight? Grał. Grał Lonzo? Grał. To czemu w FT dziś Buła FT przegrał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) - Dostałeś Jrue'a, a grasz jak Buła, - Dostałeś Ingrama, a grasz jak lama, - Dostałeś Elfrida, a grasz jak pipa, - masz w składzie ryżego i c*** ci z tego. O kim to? Edytowane 27 Marca 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Ingram za 20. Mówiłem że warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Maurice Kutasless z Portland. Brałem tylko dlatego, że miał grać wczoraj i dziś, bo jutro wraca KD. Jebany będzie miał artroskopię. Zajebisty pick, qrfa... Buła, nie gra mi KD, nie gra Love, Nie gra Kutasless i jest 6-3. Komentarz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 W imieniu fanow koszykowki ja Ciebie Lorak blagam nie trzymaj Leonarda w skladzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 komentarz jest taki, że jest k**** środa mordo, a Ty masz 2 trójki, 3 asysty, 1 blok i 19 pkt więcej i 2 mecze więcej na koncie tylko jak LMA się wyjebie na dłużej to po mnie marzec kiedy bierzesz fultza do swojego składu padliny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi